smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ΓΙΑ ΔΕς ΤΩΡΑ /// http://s13.postimg.org/6aagk4ppj/DSC_0808.jpg http://s13.postimg.org/teaxcpt0n/DSC_0809.jpg http://s13.postimg.org/cp9hgswfb/DSC_0810.jpg http://s13.postimg.org/66gn3vk87/DSC_0811.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 πιθανότατα να είναι το EPU power saving mode. εναλλακτικά αν φοβάσαι να το πατήσεις,κάθε φορά που ανοίγεις το pc άνοιξε και το overdrive,τικαρε το κυκλάκι να φύγει ο κοκκινος κυκλος και συνέχισε την δουλειά σου. Στην τωρινή κατάσταση ο επεξεργαστής σε idle συνεχίζει να δουλεύει σε μέγιστα ρολόγια/τάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 πως μπορω να το απενεργοποιησω μονιμα ? μηπως εχω βαλει λαθος την ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 να ρωτησω κατι. Τωρα που δειχνει τοσες θερμοκρασιες ο ανεμιστηρας απο την ψυχτρα δουλευει τερμα? αν δεν πατουσε καλα εκτος απο μεγαλες θερμοκρασιες θα ειχες και τερμα το ανεμιστηρακι και θα το ακουγες. στην θεση σου θα εβασα λιγο γυρισμενη την ψυχτρα να χτυπαει τον αερα προς το πισω μερος. αλλα και παλι αφου δεν εχεις καρτα γραφικων τοτε δεν παιρνει ζεστο αερα απο εκει οποτε εισαι κομπλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μόνιμα απ το bios αλλάζει αλλα δεν ξέρω/βλέπω ποια είναι η επιλογή,ίσως αυτό που ανέφερα να είναι αλλα δεν θέλω να το πάρω πάνω μου και να σου πω δοκίμασε τι κάνει. Δες απ το manual της μητρικής τι κάνει η συγκεκριμένη επιλογή AETOLOFITISΔυστυχώς στους AMD έτσι μπαίνουν οι περισσότερες αερόψυκτρες λόγω bracket της AMD. Υπάρχει περίπτωση να γυρνάει ναι,σε ελάχιστες ψύκτρες έχω δει να μπαίνει όπως θα το βάζαμε λογικά. Που να δεις την δική μου με τα 160cm να τραβάει αέρα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δηλαδή παιδιά δεν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε; Δηλαδή. Δεν θα βρω λύση ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timuras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τα settings στο BIOS μια χαρά είναι. Εγώ θα συνιστούσα για αρχή να έκανες update το BIOS της μητρικής σου. Μετά κοίταξε στα Power Options ότι έχεις την επιλογή Balanced επιλεγμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τα settings στο BIOS μια χαρά είναι. Εγώ θα συνιστούσα για αρχή να έκανες update το BIOS της μητρικής σου. Μετά κοίταξε στα Power Options ότι έχεις την επιλογή Balanced επιλεγμένη. update bios δεν κανω γιατι ειναι το τελυεταιο (ασε μην μασ μεινει στο χερι ,στην ελλαδα ζουμε η δεη οτι θελει κανει) πηγα στο power option & ηταν στο amd power plan το εβαλα στο balanced για να δουμε αν και χτυπαει 70 στο ξαφνικο αλλα απο amd Overdrive σε ιδιε κατασταση το Margin ειναι 51 (αυτο σημαινει οτι θελει 51 βαθμους για να κλειεσει ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εγω πιστεύω πάντως ότι δεν σε καλύπτει η ψύκτρα. Η Τ3 δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Καλύτερη απο την εργοστασιακή βέβαια. Σκέψου ότι έχεις να ψύξειε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δες τι θερμοκρασίες έχεις με ανοιχτό κουτί αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timuras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αν έχεις το τελευταίο δεν χρειάζεται τότε. Θα έλεγα να κατεβάσεις και το GPU-Z για να δούμε τι θερμοκρασίες βλέπει όπως επίσης και το αν δουλεύει η iGPU. Έχω και εγώ APU και πολλά προγράμματα αναφέρουν σαν θερμοκρασία του επεξεργαστή την θερμοκρασία της iGPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εγω πιστεύω πάντως ότι δεν σε καλύπτει η ψύκτρα. Η Τ3 δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Καλύτερη απο την εργοστασιακή βέβαια. Σκέψου ότι έχεις να ψύξειε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Δες τι θερμοκρασίες έχεις με ανοιχτό κουτί αν μπορείς. φιλε επειδη θα αλλαξω κουτι θα παω στο παλιο μου bitfenix raider θα βαλω και την αλλη ψυκτρα 212 εβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ναι ναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπάρχει περίπτωση ο ανεμιστήρας της Τ3 να μπαίνει στην 212 για σπρώξε-ελξατε; ΧΑΧΑΧΑΧΑ (push-pull); 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ναι ναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπάρχει περίπτωση ο ανεμιστήρας της Τ3 να μπαίνει στην 212 για σπρώξε-ελξατε; ΧΑΧΑΧΑΧΑ (push-pull); αμα μπαινει ειμαστε πεννα πραγματικα...η μονη βλακεια δεν ειχα προβλεψη (λογο οικονομικων οτι δε ν θα βαλω καρτα γραφικων) και τωρα με περιοριζει πολυ στο gaming,,, Αν έχεις το τελευταίο δεν χρειάζεται τότε. Θα έλεγα να κατεβάσεις και το GPU-Z για να δούμε τι θερμοκρασίες βλέπει όπως επίσης και το αν δουλεύει η iGPU. Έχω και εγώ APU και πολλά προγράμματα αναφέρουν σαν θερμοκρασία του επεξεργαστή την θερμοκρασία της iGPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 βρες ενα ups Και κανε bios update αν φοβασαι την ΔΕΗ,καλο θα ηταν να εκανες καθως καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ετσι διορθωθηκε το προβλημα σε καποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timuras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τώρα τι θερμοκρασίες έχεις? Βάλε μια φώτο από το hwmonitor που να φαίνονται όλες οι μετρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα