Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δε κατεχω Πολλες γνωσεις ΤΕΧΝΙΚΕΣ αλλα απορω πως ΟΛΟΙ ουτε λιγο ουτε ποολυ του λετε οτι δε μετραει σωστα ΤΟ προγραμμα ταδε κανε το ενα το αλλο...εδω σας λεει οτι βραζει το κουτι οταν το ακουμπαει και εσεις του λετε δε μετραει καλα το ταδε προγραμμα κτλπ ΑΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ! λιγη λογικη ....ΕΛΕΟΣ ακριβώς. Αν είχες θα γνώριζες ότι το 90% των προγραμμάτων δεν μετράνε σωστά σε amd επεξεργαστές απο εποχής FX και μετά. το HWinfo και το amd overdrive είναι τα μόνα 2 αξιοπιστα. 3
Athens44 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παντως εγω με καρβουνιστηρι υπολογιστη (pentium να φανταστεις) με κουτι με ελαχιστα ανεμιστηρακια της πλακας και μικρα... τωρα εκανα μετρησεις με τα ιδια προγραμματακια που εβαλες εικονες φωτο και εχω .. με hwmonitor προγραμμα) systin 70c cputin 76-81c ! auxtin 47c και σκληρο 46c ------------------------------------------ (speccy προγραμμα) 70c στη μητρικη... 46c στο σκληρο με υπολογιστη παμπαλαιο και με stock ψυκτρα intel του.... με δυο ανεμιστηρακια μικρουλια πισω να βγαζουν αερα....και ενα μεγαλο 12αρι μπροστα... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΣΕΝΑ που ειναι συχρονα ολα.. εννοειται πως εχεις υψηλες θερμοκρασιες και μια χαρα μετρανε τα προγραμματακια σου... τωρα γιατι εχεις τετοιες θερμοκρασιες δε ξερω να σου απαντησω εγω! αυτα.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 σε παρακαλώ απλά,μην το συνεχίζεις. Μιλάς για ΙΝΤΕΛ επεξεργαστές. Κάνε μια αναζήτηση περι FX και λάθος ενδείξεις θερμοκρασίων. 2
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 γιατι ξεφευγετε ρε παιδια ? το θεμα μασ ειναι αλλο ... οχι software !
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εν μέρει είναι software για να δούμε τι διάολο θερμοκρασίες έχεις. Αν 2 τουλάχιστον δεν γράφουν τα ίδια δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Και μένα βράζει το κουτί και έχω 50 στον επεξεργαστή και 76 στην κάρτα. τα 80-90 που έχεις στον apu είναι οριακά. επίσης το overdrive δουυλεύει για τον δικό σου επεξεργαστή. ορίστε και η απόδειξη. http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2369494 1
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παντως εγω με καρβουνιστηρι υπολογιστη (pentium να φανταστεις) με κουτι με ελαχιστα ανεμιστηρακια της πλακας και μικρα... τωρα εκανα μετρησεις με τα ιδια προγραμματακια που εβαλες εικονες φωτο και εχω .. με hwmonitor προγραμμα) systin 70c cputin 76-81c ! auxtin 47c και σκληρο 46c ------------------------------------------ (speccy προγραμμα) 70c στη μητρικη... 46c στο σκληρο με υπολογιστη παμπαλαιο και με stock ψυκτρα intel του.... με δυο ανεμιστηρακια μικρουλια πισω να βγαζουν αερα....και ενα μεγαλο 12αρι μπροστα... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΣΕΝΑ που ειναι συχρονα ολα.. εννοειται πως εχεις υψηλες θερμοκρασιες και μια χαρα μετρανε τα προγραμματακια σου... τωρα γιατι εχεις τετοιες θερμοκρασιες δε ξερω να σου απαντησω εγω! αυτα. φιλε Athens44 επειδη μαλλον το λες για μενα αυτα που ξερεις εσυ ποσες οικονομιες εχω κανει εγω για να αγορασω εναν apu cpu* εανξερεισ τι ειναι αυτο) για να καθομαι εγω τωρα και να ακουω τι δικες σου ζηλιες...λοιππον σε παραακαλω το μονο που ζηταω ειναι λιγο βοηθεια μηπως χαρω λιγο το συστημ μου που δεν εχω ουτε λιγο μεχρι τωρα !!! εν μέρει είναι software για να δούμε τι διάολο θερμοκρασίες έχεις. Αν 2 τουλάχιστον δεν γράφουν τα ίδια δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Και μένα βράζει το κουτί και έχω 50 στον επεξεργαστή και 76 στην κάρτα. τα 80-90 που έχεις στον apu είναι οριακά. επίσης το overdrive δουυλεύει για τον δικό σου επεξεργαστή. ορίστε και η απόδειξη. http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2369494 ειχες δικιο....sorry
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αν αυτές είναι οι δικές σου μετρήσεις έχεις ακόμα37 βαθμούς μέχρι να φτάσει τα όρια του ο επεξεργαστής. Απο κει και πέρα, πάτησε την πράσινη τελεία πανω δεξιά ώστε να φύγει ο κόκκινος κυκλος και να ρίχνει τα ρολόγια ο επεξεργαστής όταν δεν χρειάζεται. Εχεις πειράξει τίποτα αλλο απο το bios; ο 7700Κ έχει όριο τους 72 βαθμούς να το βρήκα σωστά απο την AMD συνεπώς τα 80-90 που σου λέγανε τα υπόλοιπα προγράμματα είναι αρλούμπες 2
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ΦΙλε μου και να το ειχα πειραξει εκανα bios reset..οποτε ... αλλα και παλι μετα εκανα και default settings...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δες στο bios τι ρυθμίσεις έχεις για τον επεξεργαστή γενικότερα. Αν έχεις βάλε ενα στικάκι σε fat32 σε μια USB2.0 και με το F12 τραβάει screenshots. Λογικά uefi bios Θα έχεις.( μπορεί να είναι αλλο κουμπί σε μένα στην Gigabyte είναι αυτό που αναφέρω)
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δες στο bios τι ρυθμίσεις έχεις για τον επεξεργαστή γενικότερα. Αν έχεις βάλε ενα στικάκι σε fat32 σε μια USB2.0 και με το F12 τραβάει screenshots. Λογικά uefi bios Θα έχεις.( μπορεί να είναι αλλο κουμπί σε μένα στην Gigabyte είναι αυτό που αναφέρω) το εκανα αλλα δεν μου τα βγαζει σε png. alla bmp !
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 το εκανα αλλα δεν μου τα βγαζει σε png. alla bmp ! ε ναι. Για να είναι όσο περισσότερο ασυμπίεστη γίνεται. κατέβασε το image tuner και γύρνα τες σε ο,τι μορφή θες.
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δεν μου το κανει σωστα convert μου βγαζει ασπρες ...τι σε jpeg /png δοκιμασα τπτ...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 http://postimage.org/?lang=greek ανέβασέ τες εδώ τότε και εγω το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο απροβλημάτιστα.
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 https://drive.google.com/file/d/0B-rvk-BPMhTKQjM4Z1VMTTNvZXM/view?usp=sharing
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 https://drive.google.com/file/d/0B-rvk-BPMhTKQjM4Z1VMTTNvZXM/view?usp=sharing θελει λογαριασμό και δεν διαθέτω δυστυχώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα