smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια σε ολο το ινσομνια , εχω προβλημα πιθανον με τον αερα του κουτιου μου, το κουτι μου ειναι ενα coolermaster k350 το οποιο εχει εναν μπορστα να βαραει σαν intake εαν πλαινο να βαραει σαν Outake (τον εχω βαλει και σαν intake αλλα τπτ )και εναν πισω παλι σαν outake οι ανεμιστηρες ειναι αυτοι http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-wings-2-120mm-p-PER.641406 οι θερμοκρασιες μου τωρα ειναι 80 αλλα πριν εφτασε και 90 χωρις να κανω κατι ...τι μπορει να συμβαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 για bitcoin μινερ μου φαινεται τρεξε κανα malwatebytes ή κανα rogue killer για αρχη.Περιμενε γνωμη και απο καναν αλλον που μπορει να ξερει κατι παραπανω.Εγω εχω το coolermaster k280 με τις ιδιες θεσεις για ανεμιστηρες και οντως ειναι αρκετα ζεστο αλλα οχι τοσο πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 rogue killer τ κανει αυτο το προγραμμα ? ειναι θεμα software δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 κατέβασε το gpu-z η το Hwmonitor και δες το % χρήσης της κάρτας-επεξεργαστή σε κατάσταση ηρεμίας. Αν με τα πάντα κλειστά η κάρτα έχει κάποιο ποσοστό χρήσης έχεις κολλήσει bitcoin miner. Απορώ που τον βρήκες,αντιβιωτικό δεν υπάρχει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 εχω avg τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν καιγεται το pc ολοκληρο, η cpu σου ειναι μονο.Αλλαξε παστα ή αν εισαι με stock cooler παρε μια ψυξη της προκοπης με 20-30ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 εχω αλλαξει και παστα και στοκ ψυκτρα εχω την της κοολερ μαστερ αλλα και την εχω βγαλει και ξανα βαλει καλα νομιζωντας οτι δεν εχει ακουμπησει καλα.. αλα τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παλια κοιτουσες θερμοκρασιες και ηταν πιο κατω? το λεω γιατι βλεπω οτι το Package λεει 78 ενω το cpu που στην ουσια ειναι το socket λεει 37. αν ηταν να ειχε τοση θερμοκρασια η cpu σου τοτε το socket θα επρεπε να ψηνοταν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 δες θερμοκρασίες με το amd overdrive,πιθανότατα το hwmonitor δεν μετράει σωστά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δοκιμασε και ενα update του hwmonitor σε περιπτωση που δεν το κατεβασες τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παλια κοιτουσες θερμοκρασιες και ηταν πιο κατω? το λεω γιατι βλεπω οτι το Package λεει 78 ενω το cpu που στην ουσια ειναι το socket λεει 37. αν ηταν να ειχε τοση θερμοκρασια η cpu σου τοτε το socket θα επρεπε να ψηνοταν.Απο την στιγμή που τον πήρα αυτά κάνει.Πάντα ζεστός.δεν τον έχω ευχαριστήθει καθόλου.βάζωνταπ το χέρι στο πάνω μέρος του κουτιού βγάζει ζέστη πολύ.δες θερμοκρασίες με το amd overdrive,πιθανότατα το hwmonitor δεν μετράει σωστά.μου βγάζει ότι δεν υπάρχει amd cpu Δοκιμασε και ενα update του hwmonitor σε περιπτωση που δεν το κατεβασες τωρα.τώρα το κατέβασα.Αλλά και 2Από ότι είδα. Είναι και σε άλλα προγράμματα ανεβασμένη η θερμοκρασία .τι μπορεί να φταίει ρέ παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις προβλημα θερμοκρασιας και ο λογος που το λεω ειναι αυτο που σου ειπα παραπανω. δεν μετραει σωστα τις θερμοκρασιες. το εχω ξαναδιαβασει αυτο. δοκιμασε να το στρεσσαρεις με καποιο προγραμμα και να δεις οτι θα παει πανω απο 100 και δεν θα κλεισει το Pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ποιο προτεινεις ?για να τον στρεσαρω...κοιτα να λενε λαθος αριθμους τα προγραμματα ενταξει το καταλαβαινω..αλλα οπως ειπα βγαζει ζεστη οταν τον ακουμπαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δε κατεχω Πολλες γνωσεις ΤΕΧΝΙΚΕΣ αλλα απορω πως ΟΛΟΙ ουτε λιγο ουτε ποολυ του λετε οτι δε μετραει σωστα ΤΟ προγραμμα ταδε κανε το ενα το αλλο...εδω σας λεει οτι βραζει το κουτι οταν το ακουμπαει και εσεις του λετε δε μετραει καλα το ταδε προγραμμα κτλπ ΑΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ! λιγη λογικη ....ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δε κατεχω Πολλες γνωσεις ΤΕΧΝΙΚΕΣ αλλα απορω πως ΟΛΟΙ ουτε λιγο ουτε ποολυ του λετε οτι δε μετραει σωστα ΤΟ προγραμμα ταδε κανε το ενα το αλλο...εδω σας λεει οτι βραζει το κουτι οταν το ακουμπαει και εσεις του λετε δε μετραει καλα το ταδε προγραμμα κτλπ ΑΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ! λιγη λογικη ....ΕΛΕΟΣ φιλε ενταξει δεν χρειαζεται να εισαι τοσο καυστικος αλλα σε ευχαριστω για την υποστηριξη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα