Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αναφέρει στο παρελθόν πρόβλημα με το battlefield 4 όταν το έτρεχα σε mantle mode (κολλούσε και έπαιρνα mantle error) το οποίο διορθώθηκε με τους τελευταίους catalyst μονο που πλέον μου πετάει ορισμένες φορές ΜΠΛΕ οθόνη σαν την παρακάτω.

Συγκεκριμένα εκει που έπαιζα κόλλησε ο υπολογιστής και πήρα αυτή την οθόνη:

hwmkvs.jpg

Το pc ειναι καινούργιο και φουλ ενημερωμένα τα ΠΑΝΤΑ (win7 64bit,amd fx6300,gigabyte g970a udep τελευταιο bios,2χ4GB kingston fury X 1866mhz dual channel kit,1xSSD intel 520 240gb,1x1TB WD Black,Sapphire R9 280,XFX 80plus bronze 550Watt, και όλα αυτα σε καλο κουτι με πολυ καλο airflow και έξτρα ξύψη στην cpu.)

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις Χρηστάρα....  :-(  Θα το κοιτάξω κι εγώ τώρα και θα δω....τι σκατά τραβάει , αφου τον τελευταίο έχω... Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω....πραγματικά ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Έχεις κάνει overclocking? Εάν ναι γύρνα σε load default και κοίτα εάν είναι εκεί το πρόβλημα.

Γιατί με τέτοιο τροφοδοτικό δεν κάνεις oc.

Εάν δεν έχεις κάνει τρέξε στη γραμμή εντολών ως admin και γράψε:

sfc /scannow                    και  ENTER

Εάν εντοπίσει σφάλματα και δεν τα λύσει,γράφεις μετά :

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth        και ENTER

Εάν πάλι δεν τα διαγράψει,το πας σε τεχνικό γιατί μετά θέλει ποιο ειδικευμένες γνώσεις που δεν νομίζω να έχεις...

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις Χρηστάρα....  :-(  Θα το κοιτάξω κι εγώ τώρα και θα δω....τι σκατά τραβάει , αφου τον τελευταίο έχω... Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω....πραγματικά ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ!!

http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/247515-bsod-random-intervals.html

Στην χειρότερη δοκίμασε να αποσυνδέσεις την κάμερα για μερικές μέρες να δεις την συμπεριφορά του συστήματος(κλείσε και τον driver να μην ξεκινάει με τα windows η το πρόγραμμα που την διαχειρίζεται)

Να σου πω την αλήθεια μου,μυρίζομαι σκηνικό αν έχεις ανοιχτό Voip να μπερδεύει τα μικρόφωνα

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις κάνει overclocking? Εάν ναι γύρνα σε load default και κοίτα εάν είναι εκεί το πρόβλημα.

Γιατί με τέτοιο τροφοδοτικό δεν κάνεις oc.

Εάν δεν έχεις κάνει τρέξε στη γραμμή εντολών ως admin και γράψε:

sfc /scannow                    και  ENTER

Εάν εντοπίσει σφάλματα και δεν τα λύσει,γράφεις μετά :

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth        και ENTER

Εάν πάλι δεν τα διαγράψει,το πας σε τεχνικό γιατί μετά θέλει ποιο ειδικευμένες γνώσεις που δεν νομίζω να έχεις...

Φίλε Vago σ'ευχαριστώ για την απάντηση και την συμβουλή σου την οποία εφάρμοσα αν και δεν γνώριζα τι κάνει και παραδόξως είχε σφάλματα και μου τα διόρθωσε με την πρώτη.Έκανα και restart όπως μου είπε.Κάνει δεν κάνει δουλειά για το battlefield σημασία έχει πως υπήρχαν προβλήματα που διορθώθηκαν και χάρηκα πολύ! Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς ήταν αυτό?

ΥΓ. O/C δεν έκανα ποτέ και ούτε πρόκειται , αν και θεωρώ πως το τροφοδοτικό μου είναι υπεραρκετό για το σύστημά μου ακόμα και σε full load.

Χρηστάρα δεν έχω voip αλλα η αλήθεια είναι πως με το που μου το είπες έκανα uninstall τους drivers της κάμερας και την αποσύνδεσα τελείως.Μέχρι σήμερα που δοκίμασα το scan που είπε ο vagos η αλήθεια είναι πως δεν μου ξανα δημιούργησε πρόβλημα.Δεν ξέρω αν ήταν θέμα χρόνου ή αν όντως έφταιγε η κάμερα (κάτι που θεωρώ και το πιο πιθανό).

Σας ευχαριστώ και τους 2 παιδιά, πάρα πολύ !! 

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα...

Ειναι σφάλματα από το λειτουργικό. Προκαλουν crashes.. Και συμβαίνει ή τυχαία ή λόγο σκληρού δίσκου εάν γίνεται συχνά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...