killmelater Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα.. Ψαχνω κινητο για τον θειο μου 47 χρονων χωρις εμπειρια smartphone. Η τιμη περιπου στα 140-150.. Μια ματια που εριξα ειδα moto g - lg g2 mini - lumia 640 3g - huawei P8 Lite (170€) αν αξιζει. Τι λετε? Εχω αλλη επιλογη? Το Lumia νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα λογο οτι ειμαι κατοχος g2 φοβαμαι να παω σε wp.. Οτι συμβουλη πολυτιμη!!!!! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από killmelater
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγω λεω να στραφεις στο Lumia 640 οπου δεν θα 'χεις κανενα κολλημα(γρηγορη αποκριση,ταχυτητα κλπ) και το οτι απευθυνεται σε μεγαλη ηλικια(ειναι user-friendly τα wp)λογω το οτι πετας μπροστα tiles κλησεις και μηνυματα και τελος!Περιμενε ομως και τους υπολοιπους insomniacs να πουνε και αυτοι τη γνωμη τους! 1
Hyphen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 moto g 2nd gen ή κανα lumia θα προτεινα . εχω παρει στον πατερα μου σαν πρωτο αφης το 630 ( δεν σου λεω να παρεις αυτο ειναι παλιο μοντελο) δεν εχει δυσκολευτει την παλευει.
stevengreeceGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Lumia 640, ή καλύτερα ακόμα Lumia 735. Όμως 170€ εάν μπορείς να δώσεις από skroutz. Εγώ έχω το 635, εξαιρετική εμπειρία χρήσης και θα πάρει και Windows Mobile 10. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα