Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα. Ποιο ειναι καλυτερο ; Εχετε να προτινεται κατι καλυτερο σε android μεχρι 250;

Δεν με πειραζει να εχει 1 gb ram καθως δεν ειχα κολληματα σε αλλα κινητα που ειχα και με την χρηση που εκανα. Δεν θελω να ειναι πανω απο 5 ιντσες.

Ευχαριστω

Δημοσ.

LG g2.

5.2" αλλα αντίστοιχο μέγεθος με 4.7-5" συγκριτικά με αλλα σμαρτφόν. Φυσικά ουδεμία σύγκριση με τα μικρά G της ίδιας εταιρείας. Και ειδικά σε αυτά τα χρήματα, παίζει μόνο του.

Δημοσ.

Το LG G3s έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης αλλά είναι μεγαλύτερο σε μήκος και λίγο σε πλάτος.Ίσως και πιο ωραίο σε design.Ειναι λίγο καλύτερο από το LG G2 mini κυρίως λόγω οθονης ισως και λιγο καλύτερης κάμερας που έχει lazer autogocus και εστιάζει πιο γρήγορα.Όμως έχει γίνει λίγο πιο αργό με την αναβάθμιση στην Lollipop κάτι που δεν έγινε με το LG G2 mini.Στα υπόλοιπα είναι τα ίδια.Μνήμη,επεξεργαστής κλπ.

Το σωστό είναι να δεις και τα 2 από κοντά πριν αποφασίσεις.

Οι τιμές τους έχουν ανέβει λόγω της κατάστασης με το capital control.Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα.Πριν το LG G2 mini είχε 130€.Αν επιλέξεις αυτό παρέμεινε το LTE(4G).

Η Lollipop θα είναι πιθανότατα ή τελευταία τους αναβάθμιση.

Τσέκαρε και αυτό το κινητό στα 169€ που είναι σε προσφορά.Εχει 2 Gb Ram +16Gb αποθηκευτικό χώρο+καλύτερο επεξεργαστή:

http://www.insomnia.gr/topic/576009-smartphone-huawei-p8-lite-vodafonegr-169euro-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις . Δεν θελω να παρω ενα κηνιτο τελειως phablet, γι αυτο κοιταω τις μινι εκδοσεις. Θα παω βεβαια απο κοντα γιανα δω εαν υπαρχει μεγαλγ διαφορα αναμεσα στις 4,7 και 5,0. Το μοτο καλο κινητο φενεται θα το εχω υποψη μου

Δημοσ.

Παιδια επισης ειδα περιπου στα ιδια λευτα και το Huawei p8 lite. Εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και εναι ποιο φθηνο από τα g . Τι λετε;

Δημοσ.

Τοσο χαλια;;; Εμενα παντως μου αρεσει περισσοτερο ο σχεδιασμος του huawei

Ο σχεδιασμός μια χαρά είναι. Τα υπόλοιπα είναι άστα να πάνε.

Δημοσ.

Καλά συγκρίνετε το huawei με τα lg?? Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης! Πάντως δεν είμαι υπέρ των mini εκδόσεων! Τις 5 ίντσες θα τις συνηθίσεις πανεύκολα! Πάρε το lg g3 είναι ότι πρέπει! Και το g2 πολύ καλό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...