ShevaGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Λολ το όλο θέμα γέμισε windoz fanboyz. Θυμίζετε το άλλο θέμα με τον άλλο που έλεγε ότι όλοι οι σοβαροί servers είναι windoz.... Αφού είναι τόσο σούπερ ουάου το visual studio γιατί ρε μάγκες δεν το χρησιμοποιύν κατά κόρον σε μεγάλες εταιρίες έξω και σε μεγάλα projects; Τώρα εδώ στην Ελλάδα κλάιν ναι είναι γαμάτο για τον μέσο softwara για να φτιάξει το πρόγραμμα της ΔΕΗ.... Μιλάω για το facebook, το twitter, το reddit, τη google, το amazon κλπ.
dterzakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το καλό είναι ότι πλέον η MSDN έκδοση έχει όλα τα features όχι όπως το 2013 που δίνανε την έκδοση Premioum και για να έχεις όλα τα features έπρεπε να αγοράσεις την Ultimate. Επι της ουσίας, με μία γρήγορη δοκιμή, μου φάνηκε πιο αργό και μου δημιούργησε προβλήματα με τα references και project αρχεία. Μετά από 1 ώρα, δεν κατάφερα να κάνω build το solution . ΥΓ: Το solution περιέχει 130+ projects
dterzakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οι εκδόσεις του VS από το 2010 και μετά είχαν ένα πολύ ενοχλητικό σφάλμα : όταν έβαζες κάπου ένα bookmark και μετά έκανες αλλαγές στον κώδικα, μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του αρχειου ΔΕΝ κρατούσε τη θέση του και όλα τα bookmarks ανακατεύονταν καθιστάμενα άχρηστα. Το σφάλμα αυτό υπάρχει στα VS 2010, 2012 και 2013 και δεν διορθώθηκε σε καμιά αναβάθμιση παρά τις υποδείξεις και τα παράπονα των χρηστών. Στην παρούσα έκδοση το έχουν διορθώσει; αυτό ενδιαφέρει τους προγραμματιστές. Αν και πάλι όχι, τότε ΔΕΝ μπορείς να κάνεις σωστά δουλειά και όλα τα υπόλοιπα που υποτίθεται ότι φέρνει είναι μπαρούφες... - Και γιατί εμμένεις στα breakpoints? Μπορείς να δουλέψεις με Debug.Assert( xxx ) . Αυτό από εποχές VB6 που κάθε 2 φορά κράσαρε το Studio και έχανες τα πάντα. Αλλά προσωπική γνώμη με την λίγη εμπειρία που έχω, αν εξαρτάσαι τόσο πολύ από τα break points, μάλλον κάτι λάθος κάνεις...
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Και γιατί εμμένεις στα breakpoints? Μπορείς να δουλέψεις με Debug.Assert( xxx ) . Αυτό από εποχές VB6 που κάθε 2 φορά κράσαρε το Studio και έχανες τα πάντα. Αλλά προσωπική γνώμη με την λίγη εμπειρία που έχω, αν εξαρτάσαι τόσο πολύ από τα break points, μάλλον κάτι λάθος κάνεις... Εγώ δεν κάνω κανένα λάθος. ΕΣΥ είσαι που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις : γράφω καθαρά για bookmarks κι εσύ μιλάς για breakpoints. Tην άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός... - 1
dterzakis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εγώ δεν κάνω κανένα λάθος. ΕΣΥ είσαι που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις : γράφω καθαρά για bookmarks κι εσύ μιλάς για breakpoints. Tην άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός... - Έχεις δίκιο για το λάθος μου, αλλά όπως και να έχει καλό θα ήταν να οργανώσεις τον κώδικα καλύτερα και να εξοικειωθείς με άλλες πρακτικές. Φιλική συμβουλή, τίποτα παραπάνω . Ίσως βιβλιογραφία σαν αυτή να σου φανεί ενδιαφέρον. http://www.amazon.com/Code-Complete-Practical-Handbook-Construction/dp/0735619670 Αυτά από μένα.
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 "Έλα παπού να σου δείξω που είναι το χωράφι σου".... -
kabamaru2372 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Just a comment from an irrelevant user passing by...... 2
bisbirikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οι εκδόσεις του VS από το 2010 και μετά είχαν ένα πολύ ενοχλητικό σφάλμα : όταν έβαζες κάπου ένα bookmark και μετά έκανες αλλαγές στον κώδικα, μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του αρχειου ΔΕΝ κρατούσε τη θέση του και όλα τα bookmarks ανακατεύονταν καθιστάμενα άχρηστα. Το σφάλμα αυτό υπάρχει στα VS 2010, 2012 και 2013 και δεν διορθώθηκε σε καμιά αναβάθμιση παρά τις υποδείξεις και τα παράπονα των χρηστών. Στην παρούσα έκδοση το έχουν διορθώσει; αυτό ενδιαφέρει τους προγραμματιστές. Αν και πάλι όχι, τότε ΔΕΝ μπορείς να κάνεις σωστά δουλειά και όλα τα υπόλοιπα που υποτίθεται ότι φέρνει είναι μπαρούφες... - Καλά τα λες. Αλλά ποιος νοιάζεται;
Directx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλά τα λες. Αλλά ποιος νοιάζεται; Αν και πάμε ίσως off-topic, την καλύτερη διαχείριση bookmarks την έχω δει στον C++ Builder / Delphi. Πατώντας Shift+Ctrl+1..9 ορίζεις ή διαγράφεις bookmarks (ανά Unit) και με Ctrl+1..9 μεταβαίνεις σε αυτά. Φυσικά τα bookmarks διατηρούνται κατά το Load των projects σου. Γενικά όταν γράφω σε C++ Builder μου λύνουν τα χέρια!
randomcat Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 2 πράγματα μου τη δίνουν με το Visual Studio. 1) Οι αναβαθμίσεις. Πρέπει να κατεβάζεις αρχεία από το σάιτ της MS και να τα τρέχεις αντί να πατάς απλά ένα κουμπί και να σου τα αναβαθμίζει όλα μόνο του. Όπως στο NetBeans για παράδειγμα. 2) Η απεγκατάστασή του είναι επώδυνη. Και δεν εγκαθίσταται ως ένα πρόγραμμα αλλά φέρνει καμιά 20αριά άλλα. Καλύτερα να κάνω φορμάτ από το να απεγκαταστήσω ό,τι ήρθε μαζί με το VS.
instasomniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 κατακρίνεις το καλύτερο εργαλείο για προγραμματισμό που υπάρχει σήμερα. Νταξ, καλό είναι, μη το παρακανουμε. 1
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάτι super που δοκίμασα μόλις τώρα. Μπορείς πια να κάνεις windows mobile development σε 32 bit windows. Απλά μόνο με συσκευή. Πριν δεν μπορούσες ούτε με συσκευή!
παπι Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Λολ το όλο θέμα γέμισε windoz fanboyz. Θυμίζετε το άλλο θέμα με τον άλλο που έλεγε ότι όλοι οι σοβαροί servers είναι windoz.... Αφού είναι τόσο σούπερ ουάου το visual studio γιατί ρε μάγκες δεν το χρησιμοποιύν κατά κόρον σε μεγάλες εταιρίες έξω και σε μεγάλα projects; Τώρα εδώ στην Ελλάδα κλάιν ναι είναι γαμάτο για τον μέσο softwara για να φτιάξει το πρόγραμμα της ΔΕΗ.... Μιλάω για το facebook, το twitter, το reddit, τη google, το amazon κλπ. Windoz boyz? Είναι το κορυφαίο ide πως να το κάνουμε. Οι εταιρείες που λες, δεν γράφουν κώδικα, έχουν τμήματα προγραμματισμού τα οποία έχουν προγραμματιστές οι οποίοι με την σειρά τους, γράφουν με ότι τους βολευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα