Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω δύο υπολογιστές 775 και για εμένα το 2015 το 775 είναι ξεπερασμένοι το 775 και θέλω να πάω σε ένα νέο αλλά επειδή το 1150. Και το 1155 είναι στην ίδια τιμή θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε πέντε πράγματα παραπάνω ποιες διάφορες έχουν εκτός από τα 5 παραπάνω pins ;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι να πας σε μεγάλο μοντέλο, i5 και πάνω, καλύτερα περίμενε τους skylake που θα βγουν σε λίγους μήνες γιατί και το 1150 πλέον τα έχει τα χρονάκια του,μικρότερα μοντέλα skylake θα βγουν αρχές του χρόνου περίπου.

Δημοσ.

Ναι αλλά ένας απλός skylake πόσο θα κάνει ξέρεις;

Να σε καλά πάντως σε ευχαριστώ γιατί και στα δύο θέματα που έχω άνοιξει πάντα απαντάς

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω δύο υπολογιστές 775 και για εμένα το 2015 το 775 είναι ξεπερασμένοι το 775 και θέλω να πάω σε ένα νέο αλλά επειδή το 1150. Και το 1155 είναι στην ίδια τιμή θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε πέντε πράγματα παραπάνω ποιες διάφορες έχουν εκτός από τα 5 παραπάνω pins ;

Θα σου έλεγα να περιμένεις τους skylake αν και η τιμολογιακή πολιτική της Intel είναι να τους υπερκοστολογεί κάπως λόγω μη ανταγωνισμού της Amd στον συγκεκριμένο τομέα.Οπότε μιας και δεν θα έχούν και καμία αξιόλογη διαφορά (από το 1150) και μιας θα είναι σίγουρα ακριβότεροι όταν θα βγουν λόγω και υποστήριξης ddr4 για μένα πήγαινε στο 1150.

• Like 2
Δημοσ.

Να σε καλά πάντως σε ευχαριστώ γιατί και στα δύο θέματα που έχω άνοιξει πάντα απαντάς

€250 ο ξεκλείδωτος i5 €350 ο ξεκλείδωτος i7.

Δημοσ.

Η ίδια η intel έχει να ανεβάσει τιμές από τους πρώτους core,τα καταστήματα εδώ στην ελλάδα βάζουν καπάκι το πρώτο διάστημα ιδίως τα πρώτα καταστήματα που τους φέρνουν,με το που θα τους έχουν όλοι ομαλοποιείται η τιμή.

(το ίδιο συμβαίνει και με τους amd cpu της vga και με όλα )

Οι broadwell βγήκαν ποιο ακριβοί επειδή έχουν πολλά Mb cache, και για την igpu τους, πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα την έχουν και οι skyllake και αν θα είναι εξίσου ανεβασμένοι,πολύ πιθανόν να υπάρξουν μοντέλα και χωρίς την cache,όπως και να έχει αξίζει να περιμένεις μέχρι να βγουν, ή έστω μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες, για να πάρεις μια σωστή απόφαση,αν αργούσαν να βγουν οκ αλλά τώρα που θα βγουν σύντομα είναι καλύτερα να περιμένεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παιδιά θα δω πόσο θα μου κρατήσει η mobo 775 που έχω στο καλό σύστημα και εάν τα καταφέρει θα πάω σε skylake αλλά εάν πάλι δεν τα καταφέρει πάλι θα πάω σε skylake αλλά το πολύ πολύ να πάω σε 1150 με έναν απλό celenor το δεύτερο μου pc 775 έχει μια αρκετά παλιά μητρική με

Ddr αλλά δεν χρησιμοποιται θα πάω σε skylake και σε κανέναν i5 ξεκλείδωτο

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας

Δημοσ.

Μιλάω για ένα χαμηλό budget κυρίως για Internet αλλά και κανένα ελαφρώς παιχνίδι να σας στήλω λίγο links να μου πείτε γνώμες; Σκέφτομαι να ξεκινήσω με έναν απλό celenor και μετά να το κάνω κανένα κτινακη

Δημοσ.

Καλησπέρα.Αντί να πας στον celeron , ανέβα ελάχιστα παραπάνω και χτύπα εναν pentium.

Εαν διαθέτεις και λίγα παραπάνω πήγαινε για αρχή σε εναν I3 ώστε να είσαι κάπως up to date και μελλοντικά κουμπώνεις και εναν μετ/νο I7.

Όλα αυτα βέβαια σε mobo 1150 socket. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...