kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Με μολις 5% που χουν οι καταριανοι τι λεφτα να βγαλουν προς τα εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 τα λεφτα θα πρεπε να πηγαινουν σε οσους τα αξιζουν. αυτο ειναι και το νοημα των χρηματων. φτιαξε κατι καλο να το πληρωθεις. το αν πανε εξω, μεσα, εδω και εκει ειναι αδιαφορο μακρο-οικονομικα! το αν καποιοι καλοθεληταδες καπηλευονται το εθνικο φρονημα και τις πολιτικο-οικονομικες συγκιριες για να πουλανε φυκια για μεταξωτα, θα ριξω το φταιξιμο σε οσους τους πιστευουν! μιλαω(γραφω) πολυ γενικα, οχι για την MLS που δεν εχω ιδια αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tina74 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, προσωπικά πριν ενάμιση χρόνο αγόρασα ένα κινητό mls το οποίο μου βγήκε άριστο! η πρώτη φορά που δεν είχα πρόβλημα με κινητό... Δεν ξέρω αν φταίει που το αγόρασα το συγκεκριμένο, και δεν το πήρα με κάποια σύνδεση απο εταιρεία κινητής, όπως έκανα με τα προηγούμενα.. πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, οπως όλα στην αρχή μπορεί να βγάλουν κάποια προβλήματα, αλλά το θέμα είναι ότι γίνεται κάποια προσπάθεια και πρέπει να την στηρίξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα