Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Samsung BX2335 ξαφνικά έσβησε. Τα ενδεικτικά λαμπάκια απο κάτω άναβαν  για λίγο διαδοχικά το ένα πίσω απο το άλλο Knight Rider φαση και ξαφνικά γιοκ. Το τροφοδοτικό λειτουργεί μιας και δίνει 12v στην έξοδο. Ξέρει κάποιος κάποιο service στην Αθήνα να την πάω?

Δημοσ.

Κλασσικό φαινόμενο στις παλιές samsung. Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και γω. Ισως σου ανάψει αμα την αφήσεις πολύ καιρό ανοιχτεί. Εγώ το πάλευα μια εβδομάδα να ανοιξει δεν άνοιγε την άφησα 3 μερες off και την επόμενη λέω μωρε δε δοκιμάζω ετσι για την πλάκα και άνοιξε μετά από 3-4 ώρες.  :-(

Δημοσ.

δεν ανάβει τίποτα σε εμένα. ούτε λαμπάκι αλλά ούτε οθόνη. Το αναβόσβημα σε εμένα ήταν όλα τα λαμπάκια απο δεξιά προς τα αριστερα άναμμα διαδοχικά το ένα πίσω απο το άλλο και μετά ξανά απο την αρχή. αυτό κράτησε περίπου 20΄΄ και μετά δεν ξανάαναψε τίποτα. Πιθανών τελείως διαφορετικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Το κυρίως θέμα είναι ότι δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Είναι παρόμοιο πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες samsung, θέμα πυκνωτών. Πυκνωτές για τα πανηγύρια πάμφθηνους έχουν βάλει με μικρή διάρκεια ζωής 

Δημοσ.

νομίζω αν δεν κάνω λάθος, έχει solid capacitor το board σε αυτό το μόνιτορ.

στα καλά καθούμενα στο έκανε;;η έριξε κανέναν κεραυνό εκεί κοντά και την είχες στην πρίζα;;

Δημοσ.

στα καλά καθούμενα άστα. Στο σερβιισ της samsung ζητάνε 30 ευρό μόνο για τον έλεγχο. Με βλέπω να αγοράζω καινούργια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...