Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω 2-3 IP κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση τόσο όσο το να μπορώ να μπω διαδικτυακά ανά πάσα στιγμή - μέσα από broswer η/υ και smartphone και να βλέπω τι γίνεται. Η σύνδεση της καλό θα είναι να γίνεται ασύρματα.

Επιπλέον αν γίνεται από μόνη της να καταγράφει αρκετές ώρες και να τις έχει αποθηκευμένες σε κάρτα SD.

Λεφτά το πολύ 140€ έκαστη.

Ποιες μάρκες θα μου προτείνατε;

Βρήκα αυτή εδώ http://www.skroutz.gr/s/4046457/Apexis-H804-WS.htmlκαι μου φαίνεται να έχει αυτά που θέλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καταγραφή σε sd ακυρώνει την οποία ασφάλεια της κάμερας γιατί μαζί με την κάμερα θα σου πάρει και την καρτούλα, η κάμερες απο μονές του δεν βγαίνουν στο ίντερνετ για να εχεις πρόσβαση θέλεις κάποιον dydns και πρεπει να πληρωνεις συνδρομή, πράγμα που πλεον δεν γίνεται λόγω cc

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

εγω δεν πληρωνω κανενα dydns και δεν ξερω αν ειναι free 

οταν εγκατεστησα τις καμερες μου  στο προσπεκτους εγραφε να κατεβασω μια εφαρμοφη για iphone  Smartview pro το οποιο εγκαθιστα τις καμερες και οπου και να ειμαι με το ανοιγμα της εφαρμογης εχω ζωντανη εικονα

με desktop pc η λαπτοπ μπορω μονο οταν ειμαι στο σπιτι

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω 2-3 IP κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση τόσο όσο το να μπορώ να μπω διαδικτυακά ανά πάσα στιγμή - μέσα από broswer η/υ και smartphone και να βλέπω τι γίνεται. Η σύνδεση της καλό θα είναι να γίνεται ασύρματα.

Επιπλέον αν γίνεται από μόνη της να καταγράφει αρκετές ώρες και να τις έχει αποθηκευμένες σε κάρτα SD.

Λεφτά το πολύ 140€ έκαστη.

Ποιες μάρκες θα μου προτείνατε;

Βρήκα αυτή εδώ http://www.skroutz.gr/s/4046457/Apexis-H804-WS.htmlκαι μου φαίνεται να έχει αυτά που θέλω.

Αυτή εδώ: Xiaomi Yi IR Night Vision κάνει (δοκιμασμένα) όλα όσα θέλεις, σε πολύ χαμηλή τιμή. Το μόνο "μειονέκτημα" σε σχέση με αυτή που δίνεις από το skroutz είναι πως είναι σταθερή, δεν έχει μοτεράκια ώστε να περιστρέφεται. Έχει όμως αρκετά μεγάλο οπτικό πεδίο (110 μοίρες).

Άλλο βασικό μειονέκτημα είναι πως λόγω capital controls αυτή την περίοδο δεν μπορείς να την παραγγείλεις από το εξωτερικό. :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...