Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, νέο μέλος εδώ και εντελώς άσχετος με hardware οπότε take it easy on me. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα παρόμοια θέματα αλλά ανοίγω καινούργιο ψάχνοντας ο,τι πιο καινούργιο υπάρχει και επειδή με τα άλλα θέματα δεν βγάζω άκρη αν δεν υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει πέντε πράγματα. Λοιπόν τι θέλω : 

Ποσό που διαθέτουμε : 400-500 €

Χρήση υπολογιστή : Γενική και gaming, τα παιχνίδια που παίζω είναι μέτριων κυρίως απαιτήσεων.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε : Τίποτα απολύτως (εκτός από office, ταινίες, browsers κτλ)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : Έχω ήδη μία ο,τι να 'ναι οθόνη, προς το παρόν δεν χρειάζομαι, στο μέλλον θα κοιτάξω για καλύτερη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Υπάρχουν όλα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Νότια Προάστια

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Δεν έχω θέμα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : Δεν έχω ιδέα από συναρμολόγηση pc οπότε θα προτιμούσα να στηθεί στο κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Δεν επιθυμώ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! 

Δημοσ.

Λες πως δεν εχεις ιδεα απο συναρμολογηση αλλα δεν εχεις θεμα αν ειναι απο διαφορετικα καταστηματα τα κομματια  :blink:

Προφανως αμα παρεις τα κομματια απο σκρουτζομαγαζα δε θα σου ερθει ετοιμο το πισι.

Xns7k.jpg

Αν δεν εχεις κανεναν σκληρο και χρειαζεσαι αμεσα τον αποθηκευτικο χωρο αντικαθιστας ssd με hdd, αλλιως μαζευεις ενα πενηνταρι και τον κουμπωνεις αργοτερα πανω.

Επισης δεν εχω βαλει ψυκτρα στον επεξεργαστη, μπορεις ευκολα να παρεις την καρτα γραφικων απο σκρουτζομαγαζο πιο φτηνα και με τα λεφτα αυτα να παρεις ενα cooler. Και τελος εννοειται οτι αν δε χρησιμοποιεις το DVD-RW το βγαζεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...