Angelcrow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Μου μπήκε και εμένα το μικρόβιο μετά από 20 χρόνια στους υπολογιστές να φτιάξω ένα κουτί σιγά σιγά... Θα ήθελα να φτιάξω αρχικά τα εξής generic πράγματα Motherboard tray + io shield Full ATX Pci expansion Slots PSU mount HDD 3.5 mounts SSD 2,5 mounts Ότι φτιάξω θα ήθελα να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί και μελλοντικά και να είναι από μέταλο πλακέ σωλήνα ή ράβδο πως το λένε και όλα θα έχουν βάσεις για βίδωμα σε άλλη επιφάνεια για να υπάρχει και η δυνατότητα να παίξω μετά με τις διατάξεις Θα ήθελα να φτιάξω κάτι όμορφο και όχι καγκούρικο και ας κοστίσει παραπάνω σε χρόνο και χρήμα! Συνεπώς τα βασικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα εξής Τρυπάνι Γωνιακός...Πριονάκι Μέτρο Πριτσιναδόρος Κατσαβίδι Τριβίο Νομίζω ότι αυτή η λογική είναι πιο σωστή καθώς όλα τα πράγματα θα έχουν τις βάσεις τους για να μπορούν να μπούν σε οποιαδήποτε διάταξη και σε οποιοδήποτε υλικό Όλα θα βαφτούν μετά με κανά χρώμα που να αντανακλά τα Fan Leds Συνεπώς για αρχή έχω τα εξής ερωτήματα 1)Από που να αγοράσω μεταλικές ράβδους πλακέ στη περιοχή της Αθήνας (Πέρα από το Practiker & Το Leroy Merlin) 2)Τι υλικό να έχουν οι ράβδοι αυτοί 3)Τι πάχος προτείνετε για να έχω καλή αναλογία βάρους ευκαμψίας 4)Υπάρχει καλύτερος τρόπος συνδεσμολογίας πέρα από τις γωνίες και τα πριτσίνια 5)Υπάρχει κανά μαγαζί που να έχει μεγάλη ποικιλία σε βίδες στην Αθήνα Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πιστευω ειναι αρκετα δυσκολη η κατασκευη κουτιου και αμα φτιαξεις κατι μονος σου απο το τιποτα ίσως να μην ειναι "ωραιο" οπως λες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αναλογα τι θες να κανεις θελεις να το κανεις σαν κανονικο κουτι ? θες να κανεις benchtable ? θελεις να κανεις ενα Showcase? Μια κατασκευη θα σου κοστισει αρκετα , για αυτο καλυτερα δες σε ενα ετοιμο case που να καλυπτει της αναγκες σου υπαρχει παρομοιο θεμα ριξε μια ματια και εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Έχω αυτή τη στιγμή τα εξής στη κατοχή μου και full functional που όλο και κάτι ζητάνε 1) Tο Half 912+ για desktop gaming (Το αγόρασα το 2011) 2) To Silverstone Grandia GDMX01 Black with remote control για htpc (Το αγόρασα το 2008) Άπαιχτα κουτιά και τα δύο και δεν νομίζω να χρειαστώ κουτί για τα επόμενα 10-20 χρόνια μια και από εδώ και πέρα όλα τα εξαρτήματα όλο θα μικραίνουν Απλά είδα τη κανούργια wall mounted σειρά της Lian Li http://www.lian-li.com/en/dt_portfolio/pc-o7s/ και αυτό το βιντεάκι με το custom one metal peace case και είπα μπας και φτιάξω και εγώ κάτι για τη τρέλα μου απλά να είναι wall mounted και για αυτό το λόγο θέλω να φτιάξω αρχικά τα mobo tray, psu tray, hdd & ssd tray... Υπάρχει και ένα παλιό Akasa για να κόψω αν χρειαστώ το motherboard tray... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Για να φτιαξεις κατι μπορεις το θεμα ειναι το ποσα λεφτα θα δωσεις για να παρεις σωστο αποτελεσμα εγω πχ για μια απλη κατασκευη benchtable σε Plexi (κοπη laser) εδωσα κοντα στα 200 ευρω (σε διπλανο τοπικ ειπα 160 αλλα τελικα ηταν χωρις ΦΠΑ) Το να παρεις το tray απο το akasa δεν το συνηστω γιατι θα ειναι αρκετα λεπτο οπως ειπα και στο διπλανο θεμα ξεκινα να πειραματιζεσε ειτε με κοματια χαρτονι για να βγαλεις μια μακετα αρχικα ειτε με ξυλο να δισ τι ακριβως θελεις να κανεις ωστε αρργοτερα να αποφασισεις με τη υλικο θα κανεις την κατασκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κατάλαβα...Πρώτα το σχέδιο για να καταλήξουμε στο υλικό.... Θα επανέλθω με σχέδια αν δεν βρω άκρη με τα υλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα