GIOMIL Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/115907-fujitsu-asyg24lfcc Πολύ καλή τιμή με φθηνότερο skroutz σε απόθεμα στα 1019 χωρίς εγατάσταση. http://www.skroutz.gr/s/434996/Fujitsu-ASYG24LFC.html?from=most-popular&keyphrase=asyg24lfcc!! Η έκπτωση γίνεται αφού το προσθέσεις στο καλάθι. 1
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Κι εγω πιστευω πως δεν ειναι καποια ιδιαιτερη προσφορα.
serian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιρνωντας σαν δεδομένο ότι αν το παρω θα μου κοστίσει όλο το πακέτο κανένα κατοστάρικο κάτω από οπουδήποτε αλλου τότε εγω το κρίνω προσφορά γιατί το 100 αρικό για μένα μετράει.
mpokwsths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μόνο που η δωρεάν εγκατάσταση θα είναι, ως συνήθως, ΓΤΠ ενώ η εγκατάσταση που θα την πληρώσεις εσύ θα είναι μακράν ποιοτικότερη...
serian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 OK. πάω πασο. Δεν είναι προσφορα. Αλλά για να καταλάβω πως ορίζεται μια εγκατάσταση ΓΤΠ?
Nahock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φθηνότερο κατά λιγότερο από το 1/10 της συνολικής αξίας του προϊόντος δε θεωρείται προσφορά. Εκτός κι αν αποταμιεύεις 10 χρόνια.
serian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγω αδερφέ μου δεν πληρώνω με ποσοστά. Πληρώνω με ευρώ. Για μένα λοιπόν προσφορά δεν είναι ενα προιον που έχει 30% εκπτωση(αξιας 15€) αλλά ενα προιόν που έχει 100€ εκπτωση. αλλά αποψεις είναι αυτες και το πως χαρακτηρίζει ο καθενας την τσέπη του είναι δικός του λογαριασμός. 1
teodor_ch Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 1009 vs 999 = 10 ευρώ διαφορά Αφού οι περισσότεροι λένε ότι η εγκατάσταση είναι ΓΤΠ δεν την κοστολογώ αφού θα την πληρώσεις αργότερα πάλι. Άντε να προσθέσουμε στη διαφορά το κόστος των υλικών Εγκατάσταση: Εντός 5 ημερών απο την παράδοση Μέτρα Σωληνώσεων : Μέχρι 3 μέτρα Μέτρα Καλωδίωσης : Μέχρι 3 μέτρα Βάση Εξωτερικής Μονάδας : Ναι Αποχέτευση : Απλή Η καλύτερη λύση είναι να τα ετοιμάσουν όλα απο τον Κωτσο και να έρθει μετά δικός σου ψυκτικός για την συνδεσμολογία και πλήρωση. 2
Nahock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για μένα λοιπόν προσφορά δεν είναι ενα προιον που έχει 30% εκπτωση(αξιας 15€) αλλά ενα προιόν που έχει 100€ εκπτωση. Ακατανόητο. Η έκπτωση που εσύ νομίζεις πως είναι προσφορά μπορεί να επιτευχθεί και με παζάρεμα κάτι που είναι αδύνατο σε περίπτωση πραγματικής προσφοράς που στην προκειμένη περίπτωση θα μιλάγαμε για 2 και 3 κατοστάρικα.
Thrylos7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Νομιζω οτι το κρινετε ολοι λιγο αυστηρα επειδη το προϊον απευθυνεται σε λιγους (λογω υψηλης τιμης, και πολλων BTU δεν αφορα το μεσο νοικοκυριο). Οχι οτι ειναι κατι το τρομερο η τιμη, αλλα το παραπανω δεν ειναι λογος να το θαβουμε, καποιος που οντως ψαχνει κατι τετοιο μπορει να επωφεληθει...
eliask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Πλεόν στα 1049 η τιμή του με δωρεάν εγκατάσταση . Φτηνότερη τιμή skroutz στα 1005 . Στα + του Κωτσόβολου οι άτοκες δόσεις ( δεν ξέρω έαν κάνουν οι άλλοι ) Πάντως προσφορά δεν ήταν.
tourinio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 OK. πάω πασο. Δεν είναι προσφορα. Αλλά για να καταλάβω πως ορίζεται μια εγκατάσταση ΓΤΠ? Χωρίς να είμαι ειδικός στο θέμα των εγκαταστάσεων, θεωρώ ότι το κλιματιστικό δεν είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα, όπως το ψυγείο ή η τηλεόραση που τα παίρνεις, τα βάζει στο ρεύμα και παίζουν. Είναι ένα κύκλωμα κομμένο στα 2 από το εργοστάσιο, την εξωτερική και την εσωτερική μονάδα. Αν ο εγκαταστάτης δε φροντίσει να κάνει τη σύνδεση σωστά, τότε και Daikin να πάρεις, θα προκύψει noname σύντομα. Π.χ. Ξέρω ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 15 λεπτά, αντλία κενού στους σωλήνες ώστε να αφαιρεθεί ο αέρας και άρα η υγρασία. Γι αυτό νομίζω ότι αφού πληρώνουμε τόσα λεφτά, ας δώσουμε και επιπλέον 80-100€ για να το χαρούμε απροβλημάτιστα. 2
mpokwsths Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μηχάνημα 1000€...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σε εγκατάσταση Κωτσόβολου δεν μου έβαλαν μια απλή τάπα σε δεύτερη τρύπα του κλιματιστικού (για την οποία ομολογουμένως δεν συμπεριλάμβανε -κάκιστα- καλώδιο ή τάπα η κατασκευάστρια του κλιματιστικού), με αποτέλεσμα να στάζει στη μικρή βεράντα και να μαζεύεται λιμνούλα κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα. Στην πρώτη συντήρηση ο ψυκτικός έφερε μια μικρή πλαστική τάπα, την έβαλε και τα νερά του κλιματιστικού πηγαίνουν πλέον όλα στην κανονική παροχέτευση. Υποθέτω να βλέπεις μια τρυπάρα από την οποία θα στάζει η εξωτερική μονάδα και να σφυρίζεις αδιάφορα αποτελεί ένα καλό παράδειγμα εγκατάστασης ΓΤΠ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα