Tablet Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ το qbittorrent αλλά συχνά μου εμφανίζει "stalled" σε αυτά που κατεβάζω σαν να τρώει ένα κόλλημα.. το μtorrent διάβασα ότι έχει κάποια θέματα ασφαλείας οπότε το αποφεύγω.. καπου διάβασα για "vuze" και για "transmissions" τα γνωρίζει κανεις; υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο να προτείνετε; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 uTorrent 2.2.1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Transmission χωρίς παράπονα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 <p>Συμφωνω κ εγω για transmission</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Το Bitcomet είναι πολύ καλό κατεβάζει Τorrent, HTTP και FTP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 transmition και απο εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlorenzo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Transmission εδω και χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγώ από αρχής χρόνου το uTorrent και δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Transmission, παρόλο που έχει κολλήσει στην έκδοση 2.84 (14306) πολύ καιρό, αλλά δουλεύει πάντα αξιόπιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 <p>Εγώ vuze χωρίς κανένα πρόβλημα</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Transmission και από εμένα και μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια στο full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 <p>Εγω το utorrent ειχα αλλα.ετα τα τελευταια νεα εφυγε κ απο mac και απο pc.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εκτός απο το tranmission που είναι μια πολύ καλή επιλογή, εγώ προτείνω το deluge που είναι επίσης μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και μοιάζει με το utorrent. Αλλά και το vuse που ανέφερες είναι μια καλή επιλογή, δοκίμασε και δες πιο σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τransmission. Nομίζω είναι το πιο ελαφρύ από αυτά που κυκλοφορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthigior Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Transmission φυσικά! Ελαφρύ, απλό στις ρυθμίσεις, ταιριάζει γάντι στο os x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα