Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα φιλο μου με ενα Sony Vaio και ειχε ενα σκληρο δισκο Hitachi. Μια ωραια μερα δεν εμπαινε στα windows για κανενα λογο. Τον βγαζω τον σκληρο του δισκο παω να τον βαλω στον υπολογιστη μου για να του παρω τα αρχεια και δεν μπορουσα με τπτ. Με το ζορι τον εδειχνε (Ενω με αλλους σκληρους δισκους δεν εχω θεμα και το εχω ξανα κανει.) Και με το ζορι ετρεξε το ΗD sentinel. Εβγαλε υγεια αν θυμαμαι 99 %. Mε τα πολλα πολλα τον βγαζουμε τον σκληρο δισκο και απο οτι ειμαι ενας γνωστος του του ειπε να αγορασει αλλον εναν western digital. Ολα καλα εγινε το format δουλευε κανονικα και μια μερα ξανα τα ιδια ακριβως προβληματα. Αυτο τωρα τι ειναι? Ειναι καποιος ιος η απλα ετυχε για 2η φορα σερι να φαει καποιο bad sector στο ιδιο σημειο? Αυτη τη στιγμη ειναι δυσκολο να ανεβασω καποια εικονα διοτι δεν εχω τον σκληρο δισκο. Υποψιν στο 1ο ελεγε 0 χωρηριτικοτητα λογικο να ειχε καταστραφει. Αλλα και ο 2ος? Εχετε καποια γνωση γνωμη η συμβουλη να μου δωσετε? Διοτι θα μας τρελανει το λαπτοπ του. 

Υ.Γ Ασχολειται πλ με τη μουσικη το παλικαρι. Ειναι ηχοληπτης!  :)

Δημοσ.

μετα απο ποσο καιρο εγινε το ιδιο? μπορει να ετυχε σε ελλατωματικο δισκο ή να ταρακουνηθηκε. μια φορα αφησα λιγο αποτομα ενα netbook που ειχα και χτυπησε σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...