Προς το περιεχόμενο

intel i5 4690k θερμοκρασιες

jimmys98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλη μια ερωτηση.Πιστευε ειναι καλη η διαταξη που εχω στα ανεμιστηρακια ή να την αλλαξω.Εχω 1 φαν μπροστα να βαζει αερα,Ενα στο πλαϊ να βαζει και ενα πισω να βγαζει,ειναι σωστα ετσι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Στα low το παίζεις το lol? Εγω αν και εχω 970 την εβγαλα να δοκιμάσω των i5 4690k και δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την gpu του, το lol είχε frame drops οταν γινόταν χαμός ακόμα και στα low σε 1080p . Μπορεί να ειχα dsr η απλα ο gpu ειναι μαπα.</p>

<p>Η εργοστασιακή ειναι χάλια οταν έμπαινε το καλοκαίρι έπιανα και 80 με ac unity και βουιζε σαν τρελή, αν την είχα ακομα με 35 βαθμούς που είχε χτες και έβαζα το unity θα καιγόταν, εβαλα την cryorig h5(45$) και ειμαι 45 με gaming και αθόρυβη</p>

• Like 1

Με lol και hd 4600 είχα ίδια εμπειρία, σε pc φίλου με 4690k και 2x4gb 1866.Έπαιζε το παιχνίδι very high 1080p με κλειστά shadows 80-70 fps avg, αλλά είχε κάτι drops στα 40 fps στα fights, πολλή ξενέρα. Άσε που όταν έκανες alt-tab ήταν κολλημένο για κάνα δίλεπτο το παιχνίδι στα 30 fps και μετά ξεκόλλαγε και ανέβαινε στα 70 fps, τραγική εμπειρία.

εγω με γραφικα medium high 2-4gb με vsync κλειστο εχω γυρο στα 70 fps και καμια 45-55 στα fights 

σημειωση:πριν το πατσ αυτα δεν ξερω εαν εχει αλλαξει κατι μετα το νεο πατσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...