Προς το περιεχόμενο

intel i5 4690k θερμοκρασιες

jimmys98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση.Εχω τον 4690κ με μητρικη Gigabyte z97 gaming3 και δεν εχω καρτα γραφικων,χρησιμοποιω τα ενσωματωμένα γραφικα.Θεωρω οτι οι θερμοκρασιες που βλεπω ειναι υψηλες .Σε απλο σερφαρισμα cpu 40βαθμοι και μητρικη 38.Χθες που επεζα λολ σε καποια φαση ειχε φτασει ο core 0 μεχρι και 74 στιγμαια και για αρκετη ωρα στους 70 ειναι φυσιολογικο αυτο;Βαθμοι δωματιου 27 περιπου +- 1-2 βαθμοι και αλλαγη παστας εγινε την προηγουμενη βδομαδα,Κουτι εχω to coolermaster k280 με ανεμιστήρες(1 μπροστα βγαζει αερα,πισω και πλαγια βαζει) 

Σημειωση:αυτο συμβαινει μονο στο λολ απο οτι εχω παρατηρησει στο cs:go φτανει εως 55 βαθμους 60μαξ αμα εχει απρα πολυ ζεστη μεσα στο δωματιο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κουτι ειναι το κοολερμαστερ κ280 ram kingston hyper x savage 8gb οβερκλοκ αμα κανω οχι τιποτα τρελο,και αυτο θα γινει αργοτερα γτ τωρα ειναι υπεραρκετος για την χρηση του

Την evo 212 την χωράει άνετα, το συγκεκριμένο κουτί παίρνει ψύκτρες με μέγιστο ύψος τα 16,2 εκατοστά, η evo είναι 15,9. Και η ereboss χωράει, έχει ύψος 16 εκατοστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...