johnmayson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια στο σπιτι εχω 2 τηλ πριζες η μια στο σαλονι και η αλλη στο υπνοδωματιο.ξαφνικα η πριζα του υπνοδωματιου δε λειτουργει.δοκιμασα και αλλη τηλ συσκευη τιποτα. τι να φταιει;; Τι κανουμε;; Sent from my iPhone using Insomnia
geioannou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 - ανοιξε την αρχικα ξεβιδώνοντας την για να δεις μηπως εχει βγει καποιο καλωδιακι απο την θεση του. - η δευτερη πριζα, αυτην που δεν δουλευει ειναι παραλληλη απο την πρωτη πριζα ? εαν ναι, μηπβς κατι κουνιθηκε στην πρωτη και ετσι δεν φτανει το σημα στην δευτερη. σε αυτην την περιπτωση θα πρεπει να ανοιξεις και την δευτερη. οταν εχεις νεωτερα ξαναπες ...
johnmayson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 τι εννοεις παραλληλη;; ενα τηλ αριθμο εχουμε και στις 2 πριζες.πως να κουνηθει καλωδιο οταν δε της πειραζει κανεις τις πριζες;;;φοβαμαι να την ανοιξω διοτι δε το κατεχω.μου φαινεται πολυ περιεργο.να τηλ στο παροχο;; Η ειναι καθαρα θεμα ηλεκτρολογικο οποτε να φερω ενα ηλεκτρολογο να τη κοιταξει;; Sent from my iPhone using Insomnia
geioannou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 εαν δουλευει το τηλεφωνο στο σπιτι εστω και σε μια πριζα τοτε ειναι 100% θεμα δικο σου και οχι του παροχου. παραλληλο ονομαζουμε κατι το μοιραζεις σε δυο σημεια μεσα στο σπιτι. καταλαβαινω οτι εαν δεν εχει κουνηθει κατι δεν εχει λογικη να τα κοιταξεις, αλλα πιστεψε με ετσι οπως τα λες νομιζω οτι θα πρεπει να ξεκινησεις απο εκει για να επιβεβαιωσεις οτι εκει δεν υπαρχει προβλημα. κανε και κατι αλλο. παρε απο το σημειο που δουλευει η τηλεφωνικη συσκευη και πηγαινε να την δοκιμασεις στο σημειο που δεν δουλευει. ετσι να αποκλείσεις και το ενδεχόμενο την συσκευής.
johnmayson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 αυτο το κανα τη συσκευη που δουλευει τη δοκιμασα στο σημειο που δε δουλευει η πριζα και ειναι νεκρη. αρα ειναι θεμα πριζας.το ρεαλιστικο σεναριο ποιο ειναι;; να καηκε η πριζα;; Να τραβηχτηκε καποιο καλωδιο που μου φαινεται εμενα δυσκολο;;αν ανοιξω τη πριζα τι πρεπει να δω 2 καλωδια συνδεμενα πανω στη πριζα;;;τι χρωμα;; κινδυνευω απο ηλεκτροπληξια;;; Sent from my iPhone using Insomnia Το λογικο ειναι να φερω ηλεκτρολογο να κοιταξει τη πριζα;;ποσα θα παρει για να τη φτοιαξει κανα 10 ευρω;;εχει λιγη σκονη η πριζα γενικως. Sent from my iPhone using Insomnia
geioannou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 το μονο που κινδυνεύεις ειναι να μην μπορεσεις να το φτιαξεις. τιποτε αλλο. μιλαμε για τηλεφωνια και οχι ρευμα. για χρώματα κλπ που αναφερεις δεν μπορω να σου πω κατι μιας και δεν γνωριζω τι καλωδια εχει βαλει ο ηλεκτρολογος οταν εκανε την εγκατασταση. ΝΑΙ θα πρεπει να ειναι επανω στην τηλεφωνικη πριζα 2 καλωδιακια. η τηλεφωνικη πριζα ΔΕΝ καίγεται παρα μονο καταστρεφετε απο κακη χρηση (να τραβήξεις το καλωδιο κλπ)
johnmayson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 υπαρχει περιπτωση να χει παρει υγρασια το καλωδιο;; Αν αυτα τα 2 καλωδια ειναι βιδωμενα πανω στη πριζα τοτε που θα ειναι το προβλημα;;; Διοτι να χει φυγει ενα απο αυτα απο τη πριζα μ φαινεται πολυ δυσκολο ακριβως πανω απο τη πριζα τηλ εχει πριζα ρευματος. Η πριΖα τηλ εχει ρευμα αλλα λιγοτερο.ο ηλεκτρολογος ποσα θα παρει;; Κανα 10 ευρω;; Εχω μεγαλη περιεργεια για το τι φταιει και δεν λειτουργει. Sent from my iPhone using Insomnia
geioannou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 το να καταλαβεις και να μαθεις να το φτιαχνεις μονος μεσα απο εδω ειναι αδυνατον να γινει. γενικα ομως δεν ειναι κατι δυσκολο για καποιον που γνωριζει. η ζητα βοηθεια απο καποιον γνωστο η φιλο που να ξερει η φωναξε εναν ηλεκτρολογο. νομιζω οτι δεν μπορει να σου παρει κατω απο 20€ ασχατα με το εαν ειναι ευκολη η δυσκολη δουλεια. εχει να κανει με το οτι και να ερθει μονο χρειαζεται να του πληρωθει ο χρονος.
johnmayson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 δε θα μαθω διοτι δε το γνωριζω το αντικειμενο απλα πιστευω οτι δε θα ναι τοσο απλο να χει φυγει το καλωδιο απο τη πριζα.γνωμη μου μου φαινεται δυσκολο.θα ερθει ηλεκτρολογος να το δει να μου φυγει και η περιεργεια ευχαριστω για τη βοηθεια οταν φτοιαχτει θα σου πω. Sent from my iPhone using Insomnia
mitsus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μηπως εχεις παροχο cyta?εαν ναι τοτε δεν δουλευει η αλλη πριζα χωρις καποιες εργασιες δε θα μαθω διοτι δε το γνωριζω το αντικειμενο απλα πιστευω οτι δε θα ναι τοσο απλο να χει φυγει το καλωδιο απο τη πριζα.γνωμη μου μου φαινεται δυσκολο.θα ερθει ηλεκτρολογος να το δει να μου φυγει και η περιεργεια ευχαριστω για τη βοηθεια οταν φτοιαχτει θα σου πω. Sent from my iPhone using Insomnia Δυσκολο αλλα οχι απιθανο. Μπορει να μην ειναι καλα σφιγμενο και να εφυγε ή πολυ σφιγμενο και να εσπασε. Μπορει να χαλασε η πλακετα(καποιες πριζες εχουν),μπορει απο υγρασια να οξειδωθηκαν(πρασιναδα, μουχλα) τα πιν της πριζας και να μην κανουν επαφη με το κλιπ του καλωδιου, κ.α. Η ταση που εχουν οι τηλ πριζες ειναι 51v DC(συνεχες) το πολυ πολυ να νιωσεις ενα τσιμπημα αν ακουμπησεις τα καλωδια
johnmayson Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 την ανοιξα αλλα μεσα εχει ενα μεταλικο πραγμα το οποιο εχει αλλες 2 βιδες οποτε ηλεκτρολογος Sent from my iPhone using Insomnia
jkoukos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Προφανώς έβγαλε το πλαστικό πλαίσιο, αλλά όχι την ίδια την πρίζα. Καλύτερα να φωνάξει ηλεκτρολόγο, αφού φαίνεται ότι δεν έχει τις γνώσεις για τέτοια δουλειά.
mitsus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτο φανταστικα, για αυτο του ζητησα φωτογραφια, για να του δωσουμε οδηγιες αν θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα