Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Διπύρηνος ξεδιπύρηνος είναι πολύ πιο δυνατός από τον a8 7670k, ο 7670k πρέπει να ανέβει στα 4.3 για να είναι στα ίδια από πλευράς επεξεργαστικής ισχύος, ωστόσο το πακέτο που προσφέρει είναι πολύ καλό, αξιοπρεπή ενσωματωμένα γραφικά και ένας ικανοποιητικός τετραπύρηνος επεξεργαστής. Σκέψου mikri nefeli έχω τον a8 6600k μου στα 4.5 για να έχω τις επιδόσεις του i3 4150 που παίζει στα 3.5 ghz. Και πάλι στο bf4 multiplayer έχω μία στο τόσο, μία στο 5λεπτο ένα στιγμιαίο hiccup από τον cpu, κατά τα άλλα παίζουν στο youtube bf4 multiplayer με i3 3220 ή i3 4150 και όλα τρέχουν νερό . Αν ήταν έτσι βέβαια όλοι i3 θα παίρνανε, όμως από την στιγμή που δεν ισχύει κάτι τέτοιο fx 6300 το μίνιμουμ για τέτοια δουλειά και αυτός κλοκαρισμένος. 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με i3 δεν παιζεις ουτε βιντεακι στα 720p χωρις κολληματα. Εκτος και αν του βαλεις μια καρτα γραφικων,οποτε εκει δεν συγκρινεις με APU.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Το χόντρυνες όμως, βιντεάκι 720p δυσκολεύεται να παίξει ένας μονοπύρηνος με ht atom για netbook, εκεί να πω οκ, όμως από την στιγμή που και οι core 2 duo παίζουν 1080p βίντεο άνετα δεν θα βγάλεις τον i3 σκάρτο εκεί. Ο i3 4170 είναι τέρας μπροστά στον apu και ο apu πρέπει να ανέβει στα 4.4 για να τον περάσει, στα 4.3 για να είναι στα ίδια. Όμως εδώ μιλάμε για value for money και το πακέτο που προσφέρει ο apu είναι ανίκητο. Βέβαια για gaming μηχάνημα εννοείται πως δεν θα πάρεις i3, o apu προτιμάται για vfm casual gaming και multimedia χρήση και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του i3, για gaming δεν κάνει και ειδικά αν θες multiplayer battlefield 4 και hardline όπως ούτε ο athlon κάνει, αν παίζεις παιχνίδια που θέλουν single core δύναμη παίρνεις g3258 και δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε i3. Άρα έχεις δύο επιλογές, η μία είναι fx 6300 και η άλλη είναι να τα σκάσεις για i5 4460. Η καλύτερη είναι ο i5, ωστόσο κοστίζει. Είναι δηλαδή ανάλογα το τι κάνεις, αν θες single core δύναμη καλύτερη επιλογή είναι ο g3258 μιας και κλοκάρει και ξεπερνάει κατά πολύ την συχνότητα ενός i3, αν θέλεις multi core δύναμη εννοείται ούτε i3 όπως ούτε και amd athlon/apu γενικότερα οποιονδήποτε τετραπύρηνο piledriver ή kaveri, θα πας σε 6300 και μια raijintek themis για να του δώσεις και λίγο oc ή σε i5 μια και καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα