pp6210 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και 2-3 χρόνια πλήρωνα dyndns για να μπορώ να βλέπω την ip cam του σπιτιού από κινητό - το στήσαμε με έναν φίλο που γνώριζε καλύτερα και καταλήξαμε στο dyndns γιατί ήταν από τα λίγα preconfigured στο μοντεμ netfaster iad2. Γενικά επειδή υπήρχε η προοπτική να στηθούν άλλες 3-4 κάμερες δεν με πείραζε η πληρωμή του dyndns. Τώρα που λήγει η ετήσια συνδρομή και δεν μπορώ έτσι και αλλιώς να ανανεώσω λόγω capital controls, η φανταστική dyndns μου κάνει το μέγα courtesy να μου κάνει extend την υπηρεσία από 27/7 εώς 31/7 - ναι, 4 ολόκληρες ημέρες αντί για ένα μήνα που ζήτησα ελπίζοντας να ελευθερωθούν οι μικροαγορές εξωτερικού μέχρι 31/8. Οπότε θέλω να βρω μια αντίστοιχη δωρεάν αλλά αξιόπιστη υπηρεσία, και δεδομένου οτι γνωρίζω μόνο τα βασικά, έχω ψιλομπλέξει λίγο με τα αποτελέσματα google... Συνοπτικά, βρήκα οτι οι παρακάτω κάνουν αυτό που θέλω, οπότε αν υπάρχει κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι να επιλέξω μεταξύ τους, παρακαλώ για βοήθεια: 1. noip.com = υποτίθεται το #1 αλλά λέγεται οτι το netfaster έχει πρόβλημα με τα noip, ενώ είναι και μπλοκαρισμένο στη δουλειά οπότε μάλλον δεν είναι πρώτη μου επιλογή, 2. duckdns.org = μάλλον πρόσφατο, μόνο καλές κριτικές και φημίζεται για simplicity αλλά από αξιοπιστία; 3. affraid.org = γενικα καλές κριτικές αλλά η πρώτη του σελίδα φανερώνει την ηλικία του και τους πολλους users - η δεν έχει σημασία αυτό; για κάτι άλλα DNSExit.com, dnsdynamic.org βρήκα διφορούμενα και πιό παλιά σχόλια μέσω google οπότε δεν τα βάζω στο ΤΟΠ3 μου, υπάρχει κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Vintage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Είχα χρησιμοποιήσει πριν καιρό χωρίς πρόβλημα το cloudns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα