dalibr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλημερα καταρχην να σημειωσω οτι ειμαι ολιγον ασχετο ον οποτε υπομονη. Προσπαθησα να συνδεσω το ethernet στο pc αλλα μαλλον λογω φορματ χαθηκαν τα driver (???γινεται??) τωρα δεν μπορω να συνδεσω το καλωδιο... στη διαχειρηση συσκευω που πηγα πατησα "ελεγκτης ethernet" και μου βγαινει Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28) Για να βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης". οταν κανω κλικ στην ενημερωση λεει οτι τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν λογισμικο.. Τι κανω λοιπον?
markoskerass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πρεπει να μας πεις το μοντελο απο το laptop , η το μοντελο της μητρικης εφοσον ειναι σταθερος υπολογιστης, καθως και τι λειτουργικο εχεις για να σε βοηθησουμε.
dalibr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 κατεβασα το everest και στην motherboard μου βγαζει unknown το βρηκα απο το κουτι.. Μοbo: Msi 760GMA P34FX USB 3 SATA 6 windows 7
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 http://www.msi.com/support/mb/760GMA-P34-FX.html#down-driver
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Από εδώ θα επιλέξεις το λειτουργικό σου και θα κατεβάσεις τους Ethernet Drivers.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 να φανταστώ η μητρική και το σύστημα είναι απο έτοιμο pc πλαισίου; τρομερά κακή επιλογή μητρικής,πραγματικά πεταμένα λεφτά.
La_MoRt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ούτε καν που ρώτησες για τι χρήση το θέλει το PC πως το κρίνεις έτσι και του "κόβεις" τα φτερά του ανθρώπου; Αν το θέλει μόνο για Internet καμια ταινία και γενικότερα απλή χρήση μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα