manzah80 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μετα απο 3 μηνες που διεκοψα απο την απαραδεκτη εως αστεια αυτη εταιρεια θυμηθηκανε οτι θελουνε το ρουτερ πισω ενω στην τελευταια μας συνομιλια μου ειπε κρατηστε το.Να αρχισω τιποτα γαμωσταυριδια πρωι πρωι και δεν θελω να τα ακουσει κανας υπαλληλος
TheAccountant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 να μην αρχίσεις τα γαμωσταυρίδια. Στο συμβόλαιο που υπογράφεις λέει ξεκάθαρα οτι το μόντεμ ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Εγώ οταν διέκοψα λογω τσιγγουνιάς τους να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή, το πήγα πίσω σε CYTA shop, πήρα και την απόδειξη επιστροφής και τέλος. Με τέτοια πράγματα καλύτερα να είστε τυπικοί.
driverpit Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Από όσο ξέρω στις περισσότερες εταιρίες ο εξοπλισμός επιστρέφεται όταν επέλθει διακοπή συμβολαίου για οποιοδήποτε λόγω όποτε για μένα αν τον έχεις καλύτερα να τον επιστρέψεις 1
jimisvog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγώ όταν το είχα διακόψει, επειδή είχα ακούσει οτι λόγω του οτι είναι voIP το router το ζητάνε πίσω οπότε ενδιαφέρθηκα προσωπικά να το επιστρέψω να μην έχω τέτοια θέματα. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω τον λόγω ύπαρξης του θέματος. Περισσότερο σαν status για το facebook είναι
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αμα το λεει το συμβολαιο παω πασο οκ ειναι τερμα σιχαμενη εταιρεια το ξερω.Η τυπισα ομως μου ειπε μπορειτε να το κρατησετε και επειδη δεν ηθελα ουτε το ρουτερ τους να βλεπω το εκτοξευσα στα σκουπιδια.Ωραια.Ε πες το και στατους πριν παρω τηλ και κατεβασω ευαγγελια ειπα να ρωτησω.Ειχα καλομαθει φαινετε απο την φορθνετ και τον οτε που οταν ειχα κανει διακοπη δεν μου ζητησαν τιποτα αλλα αυτοι ειναι γυφτοι του ελεους
jimisvog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Forthnet & OTE δεν παρέχουν voIP router, γι'αυτό και δεν το ζητάνε πίσω. Τώρα αν δεν το έχεις το ρουτερ απλά νομίζω θα πληρώσεις την αξία του και είσαι καλυμμένος.
driverpit Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αμα το λεει το συμβολαιο παω πασο οκ ειναι τερμα σιχαμενη εταιρεια το ξερω.Η τυπισα ομως μου ειπε μπορειτε να το κρατησετε και επειδη δεν ηθελα ουτε το ρουτερ τους να βλεπω το εκτοξευσα στα σκουπιδια.Ωραια.Ε πες το και στατους πριν παρω τηλ και κατεβασω ευαγγελια ειπα να ρωτησω.Ειχα καλομαθει φαινετε απο την φορθνετ και τον οτε που οταν ειχα κανει διακοπη δεν μου ζητησαν τιποτα αλλα αυτοι ειναι γυφτοι του ελεους Να υπολογίζεις 50-60 ευρώ επιβάρυνση τόσο τα κοστολογούν η εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας τον εξοπλισμό που σου δίνουν Έτσι την πάτησα και εγώ και το πλήρωσα πριν 4 χρόνια
manzah80 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 θα παρουν 50 μην πω τι.Το ρουτερ ηταν ελεινο.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παντως.Αυτο που με εκνευριζει οτι ειναι ηταν η χειροτερη εταιρεια που εχω δει σε ολα σε αυτο τον τομεα και κανουν και αυτες τις γυφτιες.
drhistory Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η κάθε τύπισσα στην εξυπηρέτηση δεν ξέρει τι της γίνεται. Εσύ πάντα πρέπει να κοιτάς το συμβόλαιό σου. Λογαριασμός εκκαθαριστικός ήρθε; Τον πλήρωσες να φανταστώ. Τώρα τρεις μήνες μετά, αποκλείεται να εκδώσουν καινούργιο λογαριασμό για τα 50 ευρώ που δήθεν κάνει το ρούτερ (ούτε 15 δεν το αγοραζουν αυτοί). Μη σκας. Απλά γράψτους. Τι θα σου κάνουν για 50 ευρώ; Θα κινηθούν νομικά; Δεν τους συμφέρει για 50 ευρώ. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαίρι.
driverpit Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 θα παρουν 50 μην πω τι.Το ρουτερ ηταν ελεινο.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παντως.Αυτο που με εκνευριζει οτι ειναι ηταν η χειροτερη εταιρεια που εχω δει σε ολα σε αυτο τον τομεα και κανουν και αυτες τις γυφτιες. Εσύ ξέρεις αν θέλεις να τούς πληρώσεις η όχι τον εξοπλισμό που σου δώσανε εγώ σου είπα απλά τι έγινε στην δίκη μου περίπτωση 1
SETH-X Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 φίλος όλες οι εταιρίες κρατάνε τηλεφωνικό αρχέιο αμα απο το call center σε είπαν κράτα το τότε είσαι κομπλέ..
aGka8l Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σε συγκενικό πρόσωπο που εκανε φορητότητα απο ΟΤΕ σε πάροχο του χρέωσαν απευθειας τον royter στον ΟΤΕ με την δικαιολογία οτι είχε 10 μέρες να το γυρίσει πίσω.
peeperman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Forthnet & OTE δεν παρέχουν voIP router, γι'αυτό και δεν το ζητάνε πίσω. Τώρα αν δεν το έχεις το ρουτερ απλά νομίζω θα πληρώσεις την αξία του και είσαι καλυμμένος. Ο ΟΤΕ έχει αρχίσει ίδη να δίνει Voip router σε νέες συνδέσεις και σε όσους κάνουν αλλαγή πακέτου Σε συγκενικό πρόσωπο που εκανε φορητότητα απο ΟΤΕ σε πάροχο του χρέωσαν απευθειας τον royter στον ΟΤΕ με την δικαιολογία οτι είχε 10 μέρες να το γυρίσει πίσω. Ισχύει, 10 μέρες είναι η προθεσμία για να μη χρεωθείς
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Η κάθε τύπισσα στην εξυπηρέτηση δεν ξέρει τι της γίνεται. Εσύ πάντα πρέπει να κοιτάς το συμβόλαιό σου. Λογαριασμός εκκαθαριστικός ήρθε; Τον πλήρωσες να φανταστώ. Τώρα τρεις μήνες μετά, αποκλείεται να εκδώσουν καινούργιο λογαριασμό για τα 50 ευρώ που δήθεν κάνει το ρούτερ (ούτε 15 δεν το αγοραζουν αυτοί). Μη σκας. Απλά γράψτους. Τι θα σου κάνουν για 50 ευρώ; Θα κινηθούν νομικά; Δεν τους συμφέρει για 50 ευρώ. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το καλοκαίρι. ανετα θα παει σε δικηγορικο γραφειο ακομα και για 50 ευρω.και επισης ανετα σου βγαζουν και αλλο λογαριασμο για το ρουτερ αφου σαν πελατης συνεχιζεις να ισχυεις κανονικα απλα εισαι disable.τα στοιχεια etc υπαρχουν κανονικοτατα. Forthnet & OTE δεν παρέχουν voIP router, γι'αυτό και δεν το ζητάνε πίσω. Τώρα αν δεν το έχεις το ρουτερ απλά νομίζω θα πληρώσεις την αξία του και είσαι καλυμμένος. o οτε πλεον ζηταει κανονικα το adsl router και ας μην ειναι voip.χρησιδανειο το δινει.η forthnet συνεχιζει να το χαριζει το zte.στα πιο Professional πακετα με voip ναι το παιρνει πισω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα