Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τι ποσο μιλαμε?

εγω που πηγα οπως μου ειχαν πει με την αποδειξη πληρωμης ολων των δοσεων του ενφια μου ειπαν να περιμενω και παλι...μιλαμε για 650 ευρω επιστροφη και ενφια ολες οι δοσεις μια δηλαδη ηταν ολη και ολη 16 ευρω..

ελλας το μεγαλειο σου

επρεπε να μην πληρωσω τιποτα στα λαμογια

Δημοσ.

για τι ποσο μιλαμε?

εγω που πηγα οπως μου ειχαν πει με την αποδειξη πληρωμης ολων των δοσεων του ενφια μου ειπαν να περιμενω και παλι...μιλαμε για 650 ευρω επιστροφη και ενφια ολες οι δοσεις μια δηλαδη ηταν ολη και ολη 16 ευρω..

ελλας το μεγαλειο σου

επρεπε να μην πληρωσω τιποτα στα λαμογια

Αν καταλαβα καλα ολος ο ΕΝΦΙΑ ηταν 16 ευρω πληρωμένος και δεν σου εδιναν τα 650 ???

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα ολος ο ΕΝΦΙΑ ηταν 16 ευρω πληρωμένος και δεν σου εδιναν τα 650 ???

Μάλλον αυτό εννοεί. Και η εξήγηση που θα δώσουν σε όποιον ρωτήσει προφανώς θα είναι ότι το ένα είναι άσχετο από το άλλο.

Δημοσ.

ναι ετσι ακριβως....γιατι εσενα στα εδωσαν αμεσως? μιλαμε σε καθε δου λενε τα δικα τους ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται...

Μάλλον αυτό εννοεί. Και η εξήγηση που θα δώσουν σε όποιον ρωτήσει προφανώς θα είναι ότι το ένα είναι άσχετο από το άλλο.

ναι αλλα αμα δεν εχεις πληρωσει σου λενε πληρωσε πρωτα για να τα παρεις..και μετα σου λενε περιμενε..δεν βγαζεις ακρη...μπορλοτο απο δω και περα να μην πληρωνει κανεις τιποτα

Δημοσ.

Αφού ζούμε σε ένα κράτος (όχι μόνο τώρα - πάντα ήταν έτσι) εχθρό του πολίτη.

Αντί να συμβαίνει το αντίθετο, το κράτος να είναι αρωγός και σύμμαχος του πολίτη, εδώ (και σε άλλες χώρες βέβαια) πρέπει να φυλάγεσαι από το κράτος να μη σου την κάνει...

Δημοσ.

ναι ετσι ακριβως....γιατι εσενα στα εδωσαν αμεσως? μιλαμε σε καθε δου λενε τα δικα τους ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται...

ναι αλλα αμα δεν εχεις πληρωσει σου λενε πληρωσε πρωτα για να τα παρεις..και μετα σου λενε περιμενε..δεν βγαζεις ακρη...μπορλοτο απο δω και περα να μην πληρωνει κανεις τιποτα

Εγω δεν εχω επιστροση αλλα ο γιος μου που ειχε 60 ευρω τα πηρε αμεσως από ΔΟΥ αλλα  πριν τον ΕΝΦΙΑ που δεν εχει εξ αλλου .Επειδή μου φαινοντε παρα πολλα τα 650 ευρω αν επιτρεπεται από τι είναι επιστροφη ?Δυσκολο από ΦΜΥ.

Δημοσ.

Επειδή μου φαινοντε παρα πολλα τα 650 ευρω αν επιτρεπεται από τι είναι επιστροφη ?Δυσκολο από ΦΜΥ.

Εγώ έχω μεγαλύτερο ποσό επιστροφή από τον φίλο. Είμαι μισθωτός με μπλοκάκι. Που σημαίνει ότι μου κρατάνε κάθε μήνα το 20% της αμοιβής μου. Επειδή η φορολογία μου είναι κάτω από 20% (επειδή έχω χαμηλό εισόδημα) αφού μου αφαιρεθεί ο φόρος εισοδήματος (+ εισφορές κτλ.) πάντα περισσεύει ένα ποσό που κάνει να πάρω πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

450 ευρώ επιστροφή τίποτα ακόμα. Πέρσι τα είχα πάρει σε 1 μήνα από όταν έκανα τη δήλωση.

Αν δεν εισαι υπόχρεος ΕΝΦΙΑ κακως δεν πηγες ακομα στην Εφορια .

Δημοσ.

Αν δεν εισαι υπόχρεος ΕΝΦΙΑ κακως δεν πηγες ακομα στην Εφορια .

Ουτε ενφια ουτε τιποτα αλλο δεν χρωσταω.Δε το ηξερα οτι μπορεις να πας στην εφορια και να κανεις ενσταση για να στα βαλουν.Θα παω να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Ουτε ενφια ουτε τιποτα αλλο δεν χρωσταω.Δε το ηξερα οτι μπορεις να πας στην εφορια και να κανεις ενσταση για να στα βαλουν.Θα παω να δω τι θα μου πουν.

Καπου εχει κολησει όπως ειπαν στον γιο μου .Του ειχα κανει την δηλωση με διαφορα 5 λεπτων με της αδερφης του τον Μαιο και της κορης μου μπηκαν Ιουλιο  75 ευρω . Με τον γιο μου πηγαμε εφορια και τα πηρε αμεσα 60 ευρω  τελος Αυγουστου .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...