Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ περιμένω επιστροφή το αστρονομικό ποσό των 19.99€ και ακόμα .... δεν 

Κάποτε η επιστροφή αφορούσε ποσά άνω των 25 ευρώ. Δηλαδή αν είχες επιστροφή 20 ευρώ δεν τα έπαιρνες... δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα

Δημοσ.

Στη δήλωση που έκανα φέτος έδωσα το iban από το λογαριασμό μισθοδοσίας μου. Υπάρχει πρόβλημα;

Υ.Γ: περιμένω 500€ αλλά τίποτα ακόμα. Να περάσω από τη ΔΟΥ;

Δημοσ.

Εγώ πήγα χθες και έδωσα αίτηση και φωτοτυπία iban. Μου είπαν σε ένα-ενάμισι μήνα. Το ποσό λέει δεν έχει σημασία.

Γιατι δεν ειχαν μπει στον λογαριασμο σου ?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι σε όποιον πάει και ρωτάει του λένε το ίδιο δλδ δώσε φωτοτυπία ιβαν και θα στα πιστωσουμε κάποια στιγμή , απλά για να δώσουν στον άλλον την εντύπωση ότι ασχολήθηκαν μαζί σου και ότι προχωράει το ζήτημα σου. Στην ουσία, εφόσον έχεις δώσει το ιβαν όταν έκανες την δήλωση (που πιστεύω οι περισσότεροι το κάνουν) τότε είναι άνευ ουσίας αυτή η διαδικασία αλλά παρόλα αυτά σου λένε να το κάνεις. Δεν ξέρω αν επισπευει κάτι αν και μάλλον απίθανο το θεωρώ. Αυτό που ισχύει είναι ότι θα μπουν όταν είναι να μπουν... τόσο συγκεκριμένα... :)

Δημοσ.

Εγώ σκέφτηκα το άλλο που είχα όντως δώσει ιβαν ηλεκτρονικά κτλ, άμα κόλλησε κάπου το θέμα θα με ειδοποιήσουν;; Οπότε πέρασα..

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εγώ έχω υποβάλλει την φορολογική μου μέσα Ιουνίου.Πήγα εφορία πριν 1μιση μήνα και μου είπε ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι επιστροφές και να τους πάρω τηλέφωνο μέσα Σεπτέμβρη..Μετά από 2 μέρες το σήκωσαν και ένας τύπος μου είπε ότι θα μπουν κάποια στιγμή στον λογαριασμό μου και ότι δεν ξέρει κάτι άλλο..Του είπα ότι πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έκανα δήλωση το 2010- 2012 και πάλι δεν ήξερε..Ό,τι να ναι δλδ μάλλον πρέπει να κουβαληθώ στην εφορία να δω τι παίζει,σε άλλες εφορίες αυτά τα χαρτιά τα έφτιαχναν από τον Ιούλιο και σε εμάς τπτ..

Δημοσ.

Τραβα ναι, εμένα κ αυτό που λες με τα προηγούμενα έτη το έλεγξαν επί τόπου ούτε καν να μ ζητήσουν χαρτιά. Θα χαν όρεξη φαίνεται... τραβα πρωί να είναι φρέσκοι :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...