_chris_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 έχω μια μικρή επιστροφή από τη φορολογική δήλωση, έχω βέβαια και τις υπόλοιπες δόσεις του ΕΝΦΙΑ. ούτε η επιστροφή μου έχει μπει, ούτε έχει γίνει συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ. αν χρωστάμε εμείς στο κράτος, μια μέρα να αργήσεις έχεις προσαύξηση, αν χρωστάει το κράτος σε μας....... πέρα βρέχει. να περάσω από την εφορία ή να περιμένω τον συμψηφισμό; πέρυσι είχε γίνει συμψηφισμός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 έχω μια μικρή επιστροφή από τη φορολογική δήλωση, έχω βέβαια και τις υπόλοιπες δόσεις του ΕΝΦΙΑ. ούτε η επιστροφή μου έχει μπει, ούτε έχει γίνει συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ. αν χρωστάμε εμείς στο κράτος, μια μέρα να αργήσεις έχεις προσαύξηση, αν χρωστάει το κράτος σε μας....... πέρα βρέχει. να περάσω από την εφορία ή να περιμένω τον συμψηφισμό; πέρυσι είχε γίνει συμψηφισμός. Να πας απο την Εφορια .Εχει "αποδειχτει " πιο γρηγορο.
deejaygreg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Σημερα βρισκομουν καπου σε καποιο γραφειο και περιμενα για ενα ραντεβου. Ανοιγω κινητο διαβαζω καποια blog και πεφτω στα ζωδια. Και λεω δε μαμιεται ας διαβασω να περασει η ωρα. Στο ζωδιο μου γραφει σε καποιο σημειο "Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια ανέλπιστη λύση στα οικονομικά σου ή την ρύθμιση ενός φορολογικού θέματος.". Και λεω ρε μπας και μου βαλουν σημερα τα λεφτα; Ανοιγω ebanking τιποτα. Μετα απο μια ωρα τιποτα. Μετα απο 2-3-4-5 τιποτα. Πηγε απογευμα και τιποτα.. Πριν κανα δυωρο περιπου ομως ανοιγω μια τελευταια μπας και εγινε το θαυμα και ναι! Το θαυμα εγινε. Μου κατεθεσαν τα 1500 ευρω που μου χρωστουσαν! Μηπως να αρχισω να πιστευω στα ζωδια; 2
Porg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι θέμα πίστης τα ζώδια αλλά ανάλυσης δεδομένων Ήταν ενεργός ο ουρανός χθες γιαυτό η εφορία πλήρωσε τους λέωντες
sargus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Σημερα βρισκομουν καπου σε καποιο γραφειο και περιμενα για ενα ραντεβου. Ανοιγω κινητο διαβαζω καποια blog και πεφτω στα ζωδια. Και λεω δε μαμιεται ας διαβασω να περασει η ωρα. Στο ζωδιο μου γραφει σε καποιο σημειο "Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια ανέλπιστη λύση στα οικονομικά σου ή την ρύθμιση ενός φορολογικού θέματος.". Και λεω ρε μπας και μου βαλουν σημερα τα λεφτα; Ανοιγω ebanking τιποτα. Μετα απο μια ωρα τιποτα. Μετα απο 2-3-4-5 τιποτα. Πηγε απογευμα και τιποτα.. Πριν κανα δυωρο περιπου ομως ανοιγω μια τελευταια μπας και εγινε το θαυμα και ναι! Το θαυμα εγινε. Μου κατεθεσαν τα 1500 ευρω που μου χρωστουσαν! Μηπως να αρχισω να πιστευω στα ζωδια; Μπράβο ρε φίλε! Έκανες τίποτα εσύ ή απλά περίμενες;
deejaygreg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Ειχα παει στις 26 Νοεβρη και τους ρωτησα για τα οφειλομενα. Διαβαζωντας προηγουμενα ποστ θα βρειτε τι εχω περιγραψει
Regina^ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχεις κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης που δεν έχει πάρει επιστροφή φόρου??Είμαστε 5 άτομα που πάμε και ξαναπάμε έχουμε κάνει 2 αιτήσεις και ακόμα τπτ..Αν κάποιος τα έχει πάρει ας μου πει ποιον απείλησε και του τα έδωσε????
westwars Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ακόμα επιστροφή φόρου εισοδήματος στην τράπεζα από τον περασμένο Αύγουστο.Πριν ενάμιση μήνα έκανα αίτηση στην ΔΟΥ μαζί με υπεύθυνες δηλώσεις για τα περασμένα έτη που δεν έκανα δήλωση αλλά τίποτα ακόμη.Το ποσό είναι 550 € και είναι από voucher 18-29 του 2014.Είναι θέμα φόρτου εργασίας της εφορίας?
funbreaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μου έμεινε μια τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ που είναι 120€ και έχω επιστροφή 100€. Αν πάω στην εφορία θα δώσω μόνο 20€ ή δεν γίνεται?
kleo1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω ακόμα επιστροφή φόρου εισοδήματος στην τράπεζα από τον περασμένο Αύγουστο.Πριν ενάμιση μήνα έκανα αίτηση στην ΔΟΥ μαζί με υπεύθυνες δηλώσεις για τα περασμένα έτη που δεν έκανα δήλωση αλλά τίποτα ακόμη.Το ποσό είναι 550 € και είναι από voucher 18-29 του 2014.Είναι θέμα φόρτου εργασίας της εφορίας? θέμα φόρτου δε ξέρω αν είναι αλλά θέμα ελλειψης χρημάτων είναι. Εμένα μου έμεινε μια τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ που είναι 120€ και έχω επιστροφή 100€. Αν πάω στην εφορία θα δώσω μόνο 20€ ή δεν γίνεται? θα πας στην εφορία και θα ζητήσεις να γίνει συμψηφισμός. θα σου δώσουν και μια απόδειξη γι αυτό. γίνεται άμεσα. μετά πληρώνεις τα 20€. κάντο τώρα πριν πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ. αυτό έκανα κι εγώ που ήμουν σε παρόμοια θέση. διότι αν πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ και περιμένεις τα πάρεις τα 100€.. ίσως τα πάρουν τα εγγόνια σου. 1
thanasismen76 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Περιμένω ακόμα επιστροφή φόρου εισοδήματος στην τράπεζα από τον περασμένο Αύγουστο.Πριν ενάμιση μήνα έκανα αίτηση στην ΔΟΥ μαζί με υπεύθυνες δηλώσεις για τα περασμένα έτη που δεν έκανα δήλωση αλλά τίποτα ακόμη.Το ποσό είναι 550 € και είναι από voucher 18-29 του 2014.Είναι θέμα φόρτου εργασίας της εφορίας? Ακόμα τίποτα με τη δική μου επιστροφή. Έχω γνωστό που περιμένει ακόμα επιστροφή φόρου επίσης από Voucher.Σε λίγο θα τα συμψηφίσουν και με τις φετινές δηλώσεις μου φαίνεται.Τελικά τι έγινε με εσάς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω γνωστό που περιμένει ακόμα επιστροφή φόρου επίσης από Voucher.Σε λίγο θα τα συμψηφίσουν και με τις φετινές δηλώσεις μου φαίνεται.Τελικά τι έγινε με εσάς; Στην Εφορια εχει παει ???
thanasismen76 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Απ'όσο ξέρω πήγε και συμπλήρωσε μια αίτηση και κάτι υπεύθυνες δηλώσεις.Όπως στον φίλο westwars.Πάνε 3 μήνες κοντά,οπότε ίσως θα πρέπει να ξαναπάει μια βόλτα να ρωτήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα