deejaygreg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σε σενα ειναι ευκολα τα πραματα. Θα σου κανει ενα συμψηφισμο και εισαι οκ
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σε σενα ειναι ευκολα τα πραματα. Θα σου κανει ενα συμψηφισμο και εισαι οκ Σίγουρα? Γιατί κάποιοι παραπανώ είπαν πως αν χρωστάς τον ΕΝΦΙΑ δεν γίνεται τίποτα.
deejaygreg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αλλο χρωσταω και αλλο εχω κανει ρυθμιση και πληρωνω τις δοσεις μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σίγουρα? Γιατί κάποιοι παραπανώ είπαν πως αν χρωστάς τον ΕΝΦΙΑ δεν γίνεται τίποτα. Να πας να ζητησεις συμψηφισμο γιατι δεν ξερω αν γινει αυτοματα . 1
deejaygreg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτοματα δε γινεται. Πας εκει και γινεται η δουλεια σου. Το ειδα με τα ματια μου στους μπροστινους στη σειρα που περιμενα
giapan7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα k από μένα,....είμαι από νησί....είχα πάει εφορία πειραώς αρχές οκτωβρίου...έχω επιστροφή 569.00 ευρώ...εφορία δεν χρωστάω...μπαίνουν όμως k στα ασφαλιστικά ταμεία k βλέπουν αν χρωστά...μου βρήκαν ένα υπόλοιπο από διακανονισμό που είχα..154 ευρώ...μου λέει αν έχεις κανεις διακανονισμό φέρε m φορολογική ενημερότητα k ιβάν λογαριασμού να στα βάλουν κρίμα ιάνει να μην τα πάρεις m λέει.....k τελικά πήγα στον ασφαλιστικό φορέα είχα χάσει την ρύθμιση έκανα καινούρια αλλα αν πλήρωνα κατευθείαν θα έπαιρνα σε 4 εργάσιμες την ασφαλιστική ενημερότητα αλλα δεν προλάβαινα gt έπρεπε η γυρίσω πίσω στο νησί λόγο εργασίας....τελικά πλήρωσα την δόση στις 23 οκτωβρίου που έληγε(η επομενη 31-12) k φαντάζομαι ότι μετά από καιρό στο σύστημα τους δεν θα φαίνεται το χρέος εφόσον υπάρχει η ρύθμιση...αλλα μέχρι τώρα δεν έχουν μπει τα λεφτά ακόμα....μπαίνω gsis k γραφει τα ίδια...μια μέρα πήρα τηλέφωνο το σήκωσε μια με σκυλόβριζε gt πήρατε εδώ...g την δήλωσις σας...να πάρετε στο τμήμα εσόδων....k βρήκα το τηλέφωνο k πήρα k δεν το σηκώνει κανεις...είμαι σε νησί k η εφορία είναι στον πειραιά....k εδώ διαβάζω ότι πρέπει η πας από εφορία ..tragikooo? να ζητούν ξέρουν...αλλα να δίνουν ποτε...."κωλοκρατος" είμαστε...... δεν αξίζει η παίρνουν τίποτα από μας......ας τα πληρώσουν όλα αυτοί που παίρνουν 6.000 k 7.000 k 16 μισθούς.... οποτε δεν ξέρω τι να κάνω...πια πέρυσι είχα μπει κατευθείαν k πάλι χρωστούσα στο ασφαλιστικό φορέα....ευχαριστώ k sorry αν σας ζάλισα..
tsantman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Δικαιούμαι κι εγώ επιστροφή 1081 € (είμαι με μπλοκάκι σε εταιρεία). Πήγα στην εφορία κι έδωσα τα απαραίτητα χαρτιά πριν 15 μέρες. Δεν έχω ΕΝΦΙΑ αλλά στο σύστημα φαινόταν ότι δεν έχω πληρώσει την δεύτερη δόση του ΦΠΑ, την οποία είχα πληρώσει 20 μέρες πριν ακόμα λήξει. Λόγω αυτού ήθελαν να μου κάνουν συμψιφησμό με το ΦΠΑ. Τους είπα ότι το έχω πληρώσει και απάντησαν ότι θα γίνει η επιστροφή αφού φανεί στο TAXIS ότι έχει πληρωθεί. Τελικά μετά από δυο μέρες φάνηκε η πληρωμή του ΦΠΑ αλλά εγώ ακόμα δεν έχω πάρει την επιστροφή. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάποια στιγμή θα τα βάλουν. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ελπίζω να μην κολήσει το πράγμα λόγω τελών κυκλοφορίας.
eidikos33 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ελπιζεις να παρεις τα λεφτα που δικαιουσαι...αμα ηταν να πληρωσεις θα σε ειχαν δεσει χειροποδαρα 1
tsantman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ελπιζεις να παρεις τα λεφτα που δικαιουσαι...αμα ηταν να πληρωσεις θα σε ειχαν δεσει χειροποδαρα όπως το πηγσίνουν θα τσεκάρουν αν χρωστάμε και στον μπακάλη της γειτονιάς για να κάνουν συμψιφησμό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλά θα ήταν να έκαναν συμψηφισμό. Τουλάχιστον σε μένα, δεν έκαναν τίποτα ενώ έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση και συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν ότι θα γίνει. Εντωμεταξύ, το gsis μου εμφανίζει χρέος του ΕΝΦΙΑ, προαυξήσεις λόγω ληξιπρόθεσμων δόσεων -αισίως δύο μηνών σήμερα, και είναι προφανως αδύνατο να βγει ηλεκτρονικά φορολογική ενημερότητα για να πληρωθώ από τη δουλειά μου.
Inler Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το ποτε θα μπουν τα λεφτα εξαρταται απο την καθε Εφορια και το φορτο εργασιας που εχει..Εμενα μου ειπαν κανα 2μηνο
tsantman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δόξα τω Θεώ παιδιά εγώ τελικά τα πήρα πριν μισή ώρα. Εύχομαι να τα δείτε όλοι γρήγορα στους λογαριασμούς σας.
giapan7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 tsantman χρειαστηκες να πας εφορια να κανεις κατι? εμαθα οτι πρεπει ν πας απο κει να τους δωσεις το ιμπαν λογαριασμου σε φωτοτυπια .... για να στα βαλουν
tsantman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 tsantman χρειαστηκες να πας εφορια να κανεις κατι? εμαθα οτι πρεπει ν πας απο κει να τους δωσεις το ιμπαν λογαριασμου σε φωτοτυπια .... για να στα βαλουν Καλημέρα, Πήγα στην εφορία πτριν 17 μέρες με το βιβλιάριο τραπέζης (φωτοτυπία), και το εκκαθαριστικό και τους τα έδωσα.
Porg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το ποτε θα μπουν τα λεφτα εξαρταται απο την καθε Εφορια και το φορτο εργασιας που εχει..Εμενα μου ειπαν κανα 2μηνο Εμένα μου είπαν μήνα και τα πήρα σε 3 εργάσιμες.Το θέμα είναι να μη φαίνεται πως χρωστάς κάπου Και το πιο σημαντικό, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν αυτόματα η έστω να σε ενημερώνουν μέσω taxis ότι υπάρχει εκκρεμότητα που πρέπει να ρυθμιστεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα