Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπου εχει κολησει όπως ειπαν στον γιο μου .Του ειχα κανει την δηλωση με διαφορα 5 λεπτων με της αδερφης του τον Μαιο και της κορης μου μπηκαν Ιουλιο  75 ευρω . Με τον γιο μου πηγαμε εφορια και τα πηρε αμεσα 60 ευρω  τελος Αυγουστου .

Ειναι γενικο το θεμα για παρα πολλους και δεν το εψαξα λεω οταν μπουν θα μπουν δεν προκειται να τα χασουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας,

ερώτηση (άσχετο βέβαια με το θέμα αλλα για να μην ανοίξω καινούργιο thread :-D )

Οφειλή προς την εφορία η οποία ρυθμίστηκε σε 12 δόσεις.Οι δυο τελευταίες δόσεις κατατέθηκε συνολικά το ποσό στον λογαριασμό έτσι ώστε να τα τραβήξουν ... αυτό απο 26/10)

Μπαίνοντας σήμερα να δω αν μηδενίστηκε η οφειλή....το ποσό της οφειλής παρέμενε!!!

τι πιστευετε να έχει γίνει?

έχουν περάσει τόσες μέρες...

Δημοσ.

Η φετινη επιστροφη φορου (2015) θα γινει απο δευτερα.

Και ρωταω..απο δευτερα-τριτη παω εφορια και ρωταω αν εχω επιστροφη;;

Η επειδη χρωσταω καποιες δοσεις (μικροποσο στην δικη μου περιπτωση) γινεται αυτοματος συμψηφισμος και το βλεπω στο gsis;;

Γινεται αυτοματα ο συμψηφισμος η πρεπει να παω να ασχοληθω με το θεμα και να το ταχτοποιησω στην εφορια;

Δημοσ.

Η φετινη επιστροφη φορου (2015) θα γινει απο δευτερα.

Και ρωταω..απο δευτερα-τριτη παω εφορια και ρωταω αν εχω επιστροφη;;

Η επειδη χρωσταω καποιες δοσεις (μικροποσο στην δικη μου περιπτωση) γινεται αυτοματος συμψηφισμος και το βλεπω στο gsis;;

Γινεται αυτοματα ο συμψηφισμος η πρεπει να παω να ασχοληθω με το θεμα και να το ταχτοποιησω στην εφορια;

Καλυτερα να πας από την εφορια.

Δημοσ.

Ετσι εκανα και πριν λιγο καιρο για την επιστροφη του 2014 που ειχα μια επιστροφη 150 ευρω πηγα απο εκει και την συμψηφισα με 5 δοσεις μου και μειωθηκαν

Οποτε και φετος παλι τα ιδια...μαλιστα..

Δεν μπορουμε να δουμε απο καπου αν εχουμε επιστροφη;

Δημοσ.

Ετσι εκανα και πριν λιγο καιρο για την επιστροφη του 2014 που ειχα μια επιστροφη 150 ευρω πηγα απο εκει και την συμψηφισα με 5 δοσεις μου και μειωθηκαν

Οποτε και φετος παλι τα ιδια...μαλιστα..

Δεν μπορουμε να δουμε απο καπου αν εχουμε επιστροφη;

Τι εννοεις ??? Αυτό φαινεται από το φετινο εκκαθαριστικο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...