Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μένουν πίσω για να γίνει συμψηφισμός με τον ΕΝΦΙΑ;

Φιλος μου πηγε στην εφορια για να ρωτησει τι γινεται με την επιστροφη του και του ειπαν οτι  θα συμψηφιστει με τον  ΕΝΦΙΑ που εχει πληρωσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήγα ΔΟΥ σήμερα περίμενα 2 ώρες και εν τέλει μας είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τπτ και θα μπουν τα λεφτά στην τράπεζα..Δεν κοίταξαν καν τα χαρτιά μου και με έδιωξαν..Ούτε την υπεύθυνη δήλωση που είχα συμπληρώσει για τα προηγούμενα χρόνια κράτησαν..Εν τω μεταξύ του δίπλα την πήραν την υπευθυνη δήλωση εμένα τπτ..Δεν νομίζω να δω λεφτά πριν τα Χριστούγεννα.. 460 ευρώ είναι να πάρω επιστροφή αν ήταν να δώσω θα μου τα έπαιρναν απευθείας..

Δημοσ.

εγω εχω 460 ευρω φετος και 170 απο την περσυνη δηλωση που εκανα τροποποιητικη φετος για αναδρομικα απο περσυ και μου ηρθε το εκκαθαριστικο για να παω να τα παρω μετα απο 15 μερες...θα μου τα δωσουν στο χερι?

Δημοσ.

Με πήρε ο λογιστής σήμερα να μου πει ότι του ορκίζονται από την εφορία ότι δεν πρέπει να κάνουμε εμείς τίποτα και ότι τα λεφτά θα μπουν μόνα τους (δεν ξέρουν πότε). 

Δημοσ.

Ενημερωτικά πήγα σήμερα στη ΔΟΥ Καλαμαριάς και με είπαν να ξαναπάω μέσα Νοεμβρίου και ότι πρέπει να υπογράψω κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις για να πάρω την επιστροφή επειδή το 2010, 2011 και 2012 δεν έκανα φορολογική δήλωση. Τώρα γιατί δεν γινόταν να γίνει σήμερα αυτό και πρέπει μέσα Νοεμβρίου δεν το κατάλαβα. Υποψιάζομαι ότι θέλουν να το καθυστερήσουν για να το συμψηφίσουν με τον ΕΝΦΙΑ ώστε να πάρουν απευθείας τα λεφτά.

Σε κάθε ΔΟΥ λένε και τα δικά τους από ό,τι κατάλαβα....

Δημοσ.

και εγω που εχω παει τοσο καιρο και εχω υπογραψει τις υπευθυνες δηλωσεις οτι δεν ειχα κανει δηλωση ακομα να τα παρω τα λεφτα 

Δημοσ.

Το μόνο που ισχύει από ό,τι καταλαβαίνω μέσα από συζητήσεις είναι ότι όντως σε κάθε ΔΟΥ λένε και άλλα..Επίσης στην δικιά μας δεν δίνουν ούτε 10 ευρώ στο χέρι ενώ σε άλλες τα δίνουν τα χρήματα από τα ταμεία τους..Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί το πράγμα..

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχει να κάνει και με τι ταμείο έχει η κάφε εφορία

Γνωρίζει κανείς αν θα επιστραφεί και το ποσό που δώσαμε για ΕΝΦΙΑ τα προηγούμενα χρόνια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...