Katman21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας,Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ με κάποιον τρόπο να υλοποιήσω ένα project στην δουλειά που έχει να κάνει με ασφάλειες αυτοκινήτων, πιο αναλυτικά: Όταν μπαίνει ο επισκέπτης στην αρχική σελίδα να του βγαίνει μια φόρμα αναζήτησης με custom filters που θα έχω ορίσει. Να του βγάζει όλα τα επιθυμητά αποτέλεσμα βάση των κριτηρίων. Τέλος στην παρουσίαση του προϊόντος να κάνει την αγορά την ασφαλειας εφόσον έχει κάνει σύνδεση ως User. Η ενέργειες που έχω προσπαθήσει να κάνω είναι εξης: Μέσω του Wordpress με το Plugin Advanced custom fields αλλα δεν βρίσκω κάποιο Plugin ή κάποιον διαφορετικό τρόπο για να κάνω πάντρεμα στην φόρμα αναζήτησης στην αρχική & έπειτα για την αγορά. Μέσω του woocommerce στο οποιο με ψιλό μπερδεύει στο στήσιμο του Template, δεν βρίσκω κάποιο tutorial στο πως μπορώ να φτιάξω την φόρμα αναζήτησης, την προεπισκόπηση των προϊόντων κλπ με ότι έχει να κάνει με eshop. Μέσω του OpenCart το οποιο έχει υλοποιηθεί ενα πλήρη κομμάτι σχετικά, αλλα μου τα χαλάει στο θέμα της αναζήτησης με τα φίλτρα, χρειάζεται συνεχεια να βάζω όλα τα κριτήρια αναζήτησης σε κάθε προϊόν. Κατά της προσωπική σας εμπειρία ποια θα ήταν η καλύτερη λύση πάνω στο θέμα Car Insurance, είμαι σε αδιέξοδο και δεν ξέρω πλέον τι άλλο να σκεφτώ...
lion2486 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ θα το ξεκίναγα ως εξής: 1. wp (γιατί με βολεύει και θα βρείς και έτοιμα πράγματα, όπως custom post type, payment methods κτλ..) 2. JavaScript όλη η διαδικασία αναζήτησης, επιλογών κτλ και τελικά κατάληξη σε 1 αντικείμενο 3. αποθήκευση του αντικειμένου σαν custom post type με όλες τις παραμέτρους (και την τιμή του) 4. πληρωμή.
Katman21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγώ θα το ξεκίναγα ως εξής: 1. wp (γιατί με βολεύει και θα βρείς και έτοιμα πράγματα, όπως custom post type, payment methods κτλ..) 2. JavaScript όλη η διαδικασία αναζήτησης, επιλογών κτλ και τελικά κατάληξη σε 1 αντικείμενο 3. αποθήκευση του αντικειμένου σαν custom post type με όλες τις παραμέτρους (και την τιμή του) 4. πληρωμή. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την διαδικασία αναζήτησης ώστε να διαβάζει όλα τα προϊόντα βάση κριτηρίων, υπάρχει plugin έτοιμο ή μέσω php & javascript? το custom post type κλπ δίνουν την δυνατότητα ενσωμάτωσης μέσα στο theme?
groot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εάν δεν είναι υποχρεωτικό το WP, τότε θα το έκανα με Laravel και έτσι θα είχα: - Πιο secure app - Άμεση διαχείριση των urls μου με εύκολο να άμεσο τρόπο και βάσει καλών πρακτικών - Ευκολία στην διαχείριση, στο deploy, στην επέκταση και την συντήρηση - Άμεση επέμβαση σε όλα τα σημεία plus διαχείριση των δεδομένων στο πως τα παίρνω από την βάση και στο πως τα βάζω στην βάση - Ευκολία στην βελτιστοποίηση των queries - Εύκολη, άμεση, human friendly και server side validation των forms - Templating των views μου με απλό, εύκολο και human friendly κώδικα "html" - Διαχείριση απευθείας από repos όλων των στοιχείων (php και js) - Αυτόματο, εύκολο και άμεσα διαχειρίσιμο versioning του css και js - Καλή βάση να στηριχτώ (Symfony) 1
Katman21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εάν δεν είναι υποχρεωτικό το WP, τότε θα το έκανα με Laravel και έτσι θα είχα: - Πιο secure app - Άμεση διαχείριση των urls μου με εύκολο να άμεσο τρόπο και βάσει καλών πρακτικών - Ευκολία στην διαχείριση, στο deploy, στην επέκταση και την συντήρηση - Άμεση επέμβαση σε όλα τα σημεία plus διαχείριση των δεδομένων στο πως τα παίρνω από την βάση και στο πως τα βάζω στην βάση - Ευκολία στην βελτιστοποίηση των queries - Εύκολη, άμεση, human friendly και server side validation των forms - Templating των views μου με απλό, εύκολο και human friendly κώδικα "html" - Διαχείριση απευθείας από repos όλων των στοιχείων (php και js) - Αυτόματο, εύκολο και άμεσα διαχειρίσιμο versioning του css και js - Καλή βάση να στηριχτώ (Symfony) Δυστυχώς αυτήν την περίοδο δεν προλαβαίνω λόγο χρόνου να το εφαρμόσω πάνω στο Laravel, διότι πολύ απλά δεν το έχω δουλέψει ποτε...ίσως στην συνέχεια να αφιερώσω λίγο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα