nstratos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Η πολυαναμενόμενη έκδοση 1.5 της Go είναι εδώ, με ισχυρότερο, παράλληλο garbage collector, απαλλαγή όλου του κώδικα C, υποστήριξη αρχιτεκτονικής arm (Apple iPhone και iPad) και καλύτερη υποστήριξη της γλώσσας στα κινητά! Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο blog της Go και σχολιάστε είτε εδώ είτε στην ελληνική κοινότητα Go.
brute-force Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 To πρώτο chapter του νέου βιβλίου του B. Kernighan, αξίζει ένα μάτι: http://www.gopl.io/ch1.pdf 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χωρίς να την έχω χρησιμποιήσει, πριν κανέναν χρόνο έκανε αρκετο θόρυβο υποστηρίζοντας πως πηγαίνει να αντικαταστήσει τη Java στο android Develop(Δε ξέρω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο). Μάλιστα είχα πέσει και πάνω σε ένα βιντεάκι με κάποιους που είχαν φτιάξει ένα app για android χρησιμοποιώντας τη GO και έλεγαν πόσο πιο καλά τρέχει ένα app γραμμένο σε GO, είχαν και το link για να κατεβάσεις/τεστάρεις το app.Για τα τυπικά το δοκίμασα, όχι απλά σερνόταν.... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από ALLisCHAOS
the other one Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 H Go αν δε κάνω λάθος δεν είναι καν OOP με τη πλήρη έννοια πώς θα αντικαταστήσει τη java; Πιο λογικό μου ακούγεται να πάρει μερίδιο από τη python..
Papakaliati Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να την έχω χρησιμποιήσει, πριν κανέναν χρόνο έκανε αρκετο θόρυβο υποστηρίζοντας πως πηγαίνει να αντικαταστήσει τη Java στο android Develop(Δε ξέρω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο). Μάλιστα είχα πέσει και πάνω σε ένα βιντεάκι με κάποιους που είχαν φτιάξει ένα app για android χρησιμοποιώντας τη GO και έλεγαν πόσο πιο καλά τρέχει ένα app γραμμένο σε GO, είχαν και το link για να κατεβάσεις/τεστάρεις το app. Για τα τυπικά το δοκίμασα, όχι απλά σερνόταν.... Εννοεις που βγαλανε μια εφορμογη για αντροιντ; Και απο αυτο φτασαμε στο συμπερασμα οτι θα αντικαταστησει java; Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει ιδιαιτερο λογο υπαρξης για την go, και δεν εχω ακουσει καμια αποψη που να με πειθει για το αντιθετο. Για prototyping θελεις php ως dynamic και αμα σε νοιαζει η αποδοση θα πας σε c++ . Θα ηθελα καποιος να με διαφωτησει καποιος τι προσφερει παραπανω απο αλλες γλωσσες. PS : Το οτι την χρησιμοποιει η google, its so hot right now, hipster power etc δεν ειναι σοβαροι λογοι.
ALLisCHAOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εννοεις που βγαλανε μια εφορμογη για αντροιντ; Και απο αυτο φτασαμε στο συμπερασμα οτι θα αντικαταστησει java; Δε μπορώ να θυμηθώ τι ακριβως γινόταν. Ισως το team που ανεπτυξε τη GO καποια μέλη να ήταν και στο project για το GO app στο android, και ανέφεραν πόσο καλύτερη θα είναι η GO στο android αντί της java(σε θέματα επειδώσεων και όχι σε επίπεδο κατασκευής) Δε μπορώ να βρώ και το βιντεο :/ ..
brute-force Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει αρκετή κινητικότητα όσον αφορά τη Go σε Android και iOS (https://github.com/golang/mobile) και όσο περνάνε τα releases τόσο περισσότερο θα στρώνει η φάση. Προς το παρόν, δεν θα την πρότεινα για mobile development. @Papakaliati με ένα απλό search θα βρεις πολλά άρθρα που μιλάνε για την Go.
brute-force Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 up, 1.6 σε λίγο καιρό https://tip.golang.org/doc/go1.6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα