varci Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους... Το θεμα...συνδεση HDMI με pc χωρις ηχο...παραθετω εικονες... Οπως θα δειτε εχω τσεκαρει ολες τις πιθανες αιτιες.... Ακουω προτασεις!
propatzis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 εγω που το εχω κανει το ιδιο ακριβως κανω τα εξης βηματα: 1) συνδεση pc μεσω hdmi με την lg 2) επιλογη απο το μενου της lg το hdmi 3) το pc αναγνωτιζει αυτοματα την lg και στις επιλογες κατω δεξια στο ηχειακι κανω δεξι κλικ ---> συκευες αναπαραγωγης ---> και επιλεγω την LG επιλογη. Δλδ την εμφανιζει/αναγνωριζει αυτοματα οταν επιλεγω απο το μενου της lg το hdmi. Και εχω ηχο/εικονα στην lg Μου απο το pc. Μηπως κανεις/ξεχνας κατι?
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η 9600 GT δεν έχει HDMI audio pass-through. Λογικά η κάρτα έχει υποδοχή για καλώδιο S/PDIF που πρέπει να το συνδέσεις στο αντίστοιχο header της μητρικής σου (αν έχει) για ήχο μέσω HDMI. http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2544/~/my-nvidia-graphics-card-came-with-an-internal-spdif-pass-through-audio-cable-to 1
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους... Το θεμα...συνδεση HDMI με pc χωρις ηχο...παραθετω εικονες... Οπως θα δειτε εχω τσεκαρει ολες τις πιθανες αιτιες.... Ακουω προτασεις! πες και ποια καρτα γραφικων εχεις....????
varci Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλησπερα και παλι! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις πες και ποια καρτα γραφικων εχεις....???? ..η καρτα γραφικων ειναι η NVIDIA 9600 gt. Μηπως εχεις βαλει ανταπτορα DVI to HDMI? οχι εχω HDMI σε HDMI. εγω που το εχω κανει το ιδιο ακριβως κανω τα εξης βηματα: 1) συνδεση pc μεσω hdmi με την lg 2) επιλογη απο το μενου της lg το hdmi 3) το pc αναγνωτιζει αυτοματα την lg και στις επιλογες κατω δεξια στο ηχειακι κανω δεξι κλικ ---> συκευες αναπαραγωγης ---> και επιλεγω την LG επιλογη. Δλδ την εμφανιζει/αναγνωριζει αυτοματα οταν επιλεγω απο το μενου της lg το hdmi. Και εχω ηχο/εικονα στην lg Μου απο το pc. Μηπως κανεις/ξεχνας κατι? Κανω ακριβως αυτα τα βηματα και οπως θα δεις δεν εχει κανενα εικονιδιο που να αναφερεται ως LG ή HDMI στις συσκευες αναπαραγωγης. Η 9600 GT δεν έχει HDMI audio pass-through. Λογικά η κάρτα έχει υποδοχή για καλώδιο S/PDIF που πρέπει να το συνδέσεις στο αντίστοιχο header της μητρικής σου (αν έχει) για ήχο μέσω HDMI. http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2544/~/my-nvidia-graphics-card-came-with-an-internal-spdif-pass-through-audio-cable-to Καπου εκει αρχιζω να καταληγω...αλλα εχει η MB ASUS p5k rev1.02g spdif υποδοχη? kai 2ον τι καλωδιο χρησιμοποιω....???
cabdik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καπου εκει αρχιζω να καταληγω...αλλα εχει η MB ASUS p5k rev1.02g spdif υποδοχη? kai 2ον τι καλωδιο χρησιμοποιω....??? 1 απο οτι λεει .....εχει 2 ενα απλο καλωδιο S/PDIF και ενωνεις την μητρικη με την καρτα γραφικων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα