voltmod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κάθε προϊόν Windows έχει ένα κύκλο ζωής, ο οποίος ξεκινάει από την ώρα που θα διατεθεί μέχρι ωσότου η Microsoft αποφασίσει να σταματήσει την υποστήριξη του. Γνωρίζοντας ημερομηνίες κλειδιά για τον συγκεκριμένο κύκλο ζωής, οι εταιρείες και οι χρήστες μπορούν να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις, που είτε αφορούν στην αναβάθμιση του λογισμικού, είτε σε αλλαγές που πρέπει να κάνουν στο λογισμικό τους. Το τέλος υποστήριξης, υποδεικνύει την ημερομηνία που η Microsoft θα σταματήσει να προσφέρει αυτοματοποιημένες διορθώσεις, αναβαθμίσεις ή τεχνική βοήθεια online. Τότε είναι που οι χρήστες και οι εταιρείες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι διαθέτουν την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση ή service pack εγκατεστημένα στους υπολογιστές τους. Με τα Windows 10, προσφέρεται η γνωστή υποστήριξη 5 ετών, που αφορά σε αναβαθμίσεις και διορθώσεις λογισμικού συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέων χαρακτηριστικών, καθώς και επιπλέον υποστήριξη 5 ετών που αφορά σε ζητήματα ασφαλείας (η ημερομηνία που οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων και κενών ασφαλείας είναι η 14 Οκτωβρίου 2025). Site: Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα μεχρι τοτε θα εχουν ανακοινωθει τα windows 18.1 θα εχουμε κινητα με 10gb ram και θα λεμε οτι λαγκαρει Και θα εχουμε καρτες γραφικων των 3000 ευρω κ θα λεμε εχουμε drop στα fps οταν παιζουμε το gta viii στα 5850x3980 :p 39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα μεχρι τοτε θα εχουν ανακοινωθει τα windows 18.1 θα εχουμε κινητα με 10gb ram και θα λεμε οτι λαγκαρει Και θα εχουμε καρτες γραφικων των 3000 ευρω κ θα λεμε εχουμε drop στα fps οταν παιζουμε το gta viii στα 5850x3980 :P τα παραλές νομίζω,η τερατώδης αύξηση της πεξεργαστικής δύναμης ενός p4 με έναν i7 είναι πάνω απο 15x και αυτό έγινε σε 10 χρόνια,σε άλλα 5 χρόνια είμαστε 10-20% πιο πάνω μόνο δυστυχώς και η εξέλιξη σταμάτησε να προχωράει γιατί η τεχνολογία βρίσκει bottleneck σε υλικά κατασκευής και μεθόδους. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τα λειτουργικά δεν πρεπει να εχουν ημερομηνία λήξης, μονο να αναβαθμίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amanitis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Υποστήριξη; Δεν είχαν πει ότι δεν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις αλλά αναβαθμίσεις στο ήδη λειτουργικό; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Υποστήριξη; Δεν είχαν πει ότι δεν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις αλλά αναβαθμίσεις στο ήδη λειτουργικό; κάποτε ο μπιλάκος είχε πει ότι θα θέλουμε max κάτι kb μνήμης ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasstella Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Mήπως ξέρει κανείς οι Έλληνες του 2015 χωρίς κανένα... Service Pack μέχρι πότε θα έχουν υποστήριξη; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ούτως η άλλος τα updates είναι ένα σκουπίδι στα Windows και τα έχω πάντα απενεργοποιημένα,οπότε χεστήκαμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 ερωτηση. αν καποιος βαλει τα XP καθαρη εγκασταση σε μηχανημα, θα κανουν αυτοματο update στο τελευταιο πακετο υποστηριξης; η πρεπει να γινει χειροκινητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 κάποτε ο μπιλάκος είχε πει ότι θα θέλουμε max κάτι kb μνήμης ram not really, αλλά έμεινε η ράδιο αρβύλα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ούτως η άλλος τα updates είναι ένα σκουπίδι στα Windows και τα έχω πάντα απενεργοποιημένα,οπότε χεστήκαμε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ούτως η άλλος τα updates είναι ένα σκουπίδι στα Windows και τα έχω πάντα απενεργοποιημένα,οπότε χεστήκαμε Στα 7 και τα XP ναι. Εάν έχεις 8, κακώς. Διορθώνουν πολλά θέματα και προσθέτουν πράγματα μέσω των update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ούτως η άλλος τα updates είναι ένα σκουπίδι στα Windows και τα έχω πάντα απενεργοποιημένα,οπότε χεστήκαμε Στα 7 και τα XP ναι. Εάν έχεις 8, κακώς. Διορθώνουν πολλά θέματα και προσθέτουν πράγματα μέσω των update. Αλλά φανταζομαι πως εχετε up-to-date antivirus, antimalware και ενα καρο άλλα anti. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αλλά φανταζομαι πως εχετε up-to-date antivirus, antimalware και ενα καρο άλλα anti. Στα 8 είχα avg. Στα 10 που έχω περασμένα τώρα δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα. Περισσότερα για τα updates στο office και τους drivers το έχω, που κάνει αρκετή δουλειά. Μπορεί να μην είναι οι τελευταίοι, αλλά δεν έχω στο νου μου κάθε φορά να ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas12ldb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τα updates σε όλα τα λειτουργικά, περιέχουν και διορθώσεις/μπαλώματα ασφαλείας, τις οποίες αν δεν κάνεις, είσαι "ανοικτός" σε όλο και περισσότερα mallware. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα