Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα αγορασει προ μηνος ενα usb2-hub απο το e-shop μαρκας ARCTIC

συγκεκριμενα αυτο: http://www.e-shop.gr/arctic-4x-usb20-hub-p-PER.811353

λειτουργει κανονικα για ορισμενη ωρα και μετα βγαζει το παρακατω μηνυμα:

Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)

σταματα να λειτουργει ποντικι, εκτυπωτης , καρτα τηλεορασης που ειναι συνδεδεμενα πανω του,

ενω ειναι συνδεδεμενο σε usb2 βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να συνδεθει σε θυρα με usb2 για να λειτουργησει καλυτερα,

Δημοσ.

Το εχεις συνδεδεμενο σε εξωτερικη τροφοδοσια (εφοσον μπορει να δεχτει εξωτερικη τροφοδοσια)? Αν οχι, καντο γιατι μαλλον το ρευμα που του δινει η usb δεν επαρκει και για τις 3 συσκευες που εχεις πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει υποδοχη για εξωτερικη τροφοδοσια, επειδη μου πες για το ρευμα εκανα μια δοκιμη και αποσυνδεσα ττη συσκευη της βασης cooler που εχω στο λαπτοπ που τροφοδοτειται απο το hub και τωρα λειτουργει η καρτα τηλεορασης, θα το αφησω να δουλεψει για να δω πως θα παει

update: τελικα για λιγο κρατησε και εβγαλε ξανα το ιδιο μηνυμα, εχω ενα επιπλεον καλωδιο usb αρσενικο προς αρσενικο και εναν ανταπτορα ρευματος, μοιραια θα χρησιμοποηθει η μια θυρα του hub, δοπκιμαζω και σας λεω

update: στο ρευμα λειτουργει κανονικοτατα παρολο που δεν ειχε υποδοχη, τελικα το συνδεσα μεσω ανταπτορα που ειχα και ενος καλωδιου usb αρσενικο σε αρσενικο, το μονο προβλημα ειναι φυσικα οτι πλεον θα χρησιμοποιω τις 3 απο τις 4 θεσεις, δεν θα εχω ομως θεματα τροφοδοσιας ρευματος 

Επεξ/σία από greek85

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...