Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επειδή δεν είπα αρκετές φορές οτι και οι δύο περιπτώσεις είναι τραγικές και μιας και εδώ και ώρα διαφωνείς και συμφωνείς με τον αέρα, πές μου λίγο τη θέση μου να μη κάθομαι και σκέφτομαι τζάμπα. Κάνεις τόσο κόπο να γράψεις και ρωτάς από άλλον να σου πει τη θέση σου για να μην σκέφτεσαι τζάμπα; Ας τα πάρουμε από την αρχή και ας επανέλθουμε στο οικονομικό της υπόθεσης
ADHD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Γιατι ειναι χρονια μπροστα?? Ακαδημαικα ειναι ενα τιποτα, b-tier πανεπιστημια της ΜΒ εχει βγαλει στο ενα μαλιστα με συστατική απο ΓΑΠ.. Οι αλλοι τι νομιζεις οτι ειναι εκει περα πιθηκοι που δεν ξερουν οικονομικα?? Ο Draghi μαλιστα εχει τελειωσει MIT και του ειπε κοφτα "δεν με ενδιαφερουν οι αποψεις σου" οταν πηγε να κανει την καθιερωμενη διαλεξη του, τωρα σοβαρα το πιστευεις το παραμυθι οτι ειναι μπροστα απο τους αλλους ΥΠΟΙΚ?? Μετα απο ενα σημειο ολοι γελαγαν μαζι του, επαναλμβανε την ιδια διαλεξη που εχει γραψει στα βιβλια του ανικανος να προτεινει καποια λυση, ισοδυναμα και ορθες μεταρρυθμισεις. 1.) Τι πλανιέμαι μαν οι αριθμοι δεν κανουν λαθος, και μονο τα CC που εχουν υπογραφη "Γιανης Βαρουφακης" αρκουν, ξερεις ποσο καιρο θα κανει η οικονομία να επανελθει σε επιπεδο 2014 μετα τη λαίλαπα Γιανη?? 2.) Αρα θεωρεις οτι επρεπε να παει μεχρι τελους δηλαδη grexit τζαμπε τη στιγμη που ειχαν προσφέρει 50 δις για να φυγουμε οικειοθελώς?? Ε αν ειναι ετσι τι να πω θα ειναι καποια game theory τεχνικη που μου διαφευγει.. Το θεμα ειναι οτι ολοι οι Π/Θ ξεκινησαν για διαπραγματευσεις και αντιμνημονια και μολις αντίκρισαν την άβυσσο εκαναν πισω, δεν μπορεις να κατηγορεις τον Π/Θ τωρα για αυτο, πιστευω και ο Κουτσουμπας να ηταν θα υπεγραφε κανονικα, αλλιως θα γύριζε στη χωρα μονο και μονο για να δικαστεί για εθνικη προδοσια εκει που εφτασε το πραγμα.. Μην ξεχνας οτι τα λογια του ηταν "οχι ρηξη και εντος EZ" για αυτο λεω για προδοσια.. Μενω στην ουσια δεν θα σχολιασω τα παντα.. 2
deesnider Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αρα ειμαστε χαζοι που δεν βγηκαμε απο το 2011-2012 Αναμφίβολα ναι, αλλά συγκριτικά με την απόλυτη ηλιθιότητα τού ότι μπήκαμε αρχικά, αυτή η χαζομάρα είναι πταίσμα. Το λάθος ήταν πού μπήκαμε στο ευρώ. Κοίτα...δε θα ξεκινάω να γράψω τη γνώμη μου και θα τη βλέπω στο καπάκι ίδια κι από 'σένα! Άντε!!! Που την είδατε την ανάπτυξη ρε παιδιά; Την είδε ο Άδωνις, δε σού φτάνει; μιλαμε για το τι εδειξαν τα στοιχεια. Στοιχεία έδειξαν και το ότι πληρούσαμε τις προϋποθέσεις για να μπούμε στο €. Άμα ο σεφ είναι καλός, το να παρουσιάζεις στοιχεία είναι το μόνο εύκολο.
παπι Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Καλα η χωρα "παει να βγει" σε αναπτυξη στις τελευταιες 100 προεκλογικες εκστρατειες. Ας το βαλουμε αυτο στην ακρη. Ξερεις οτι σε εκτιμαω, αλλα σοβαρα πιστευεις οτι απο 170% χρεος, θα πηγαιναμε στο 100%, και μαλιστα ΚΑΙ σε 10 χρονια μεσα ΚΑΙ σε υφεσιακη οικονομια ΚΑΙ χωρις διαγραφη χρεους? μετα απο ολα αυτα που εχεις δει και εχεις ζησει? Παπι σορρυ που στο λεω, τετοιους υπολογισμους ουτε ο Anorymous δεν θα σκεφτοταν να κανει, δεν γινονται αυτα, δεν υπαρχουν αυτα. Απλα, οχι. Γιατί όχι; Τι το περίεργο έχει; Το χρέος/ ΑΕΠ δεν είναιlinear. Επίσης οι μεταβλητές που καθιστούν, είναι η ανάπτυξη και το έλλειμμα. Ανάπτυξη είχαμε. Μπορεί όχι 5% αλλά και 0% ανάπτυξη είναι αρκετά καλύτερο από το 3-5% ύφεση. Έλλειμμα η χώρα δεν είχε, 7 μήνες άντεξε η χώρα, μάλιστα πληρώνοντας χρεολυσια! Και το κερασάκι, το τσχ έχει (είχε) μετοχές αξίας 10 δις οι οποίες θα μπορούσαν να πάνε 20δις. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε η χώρα να κάνει!ονομαστικό κουρεμα. Α και κάτι που ξέχασα. Το κόστος του χρέους είναι μικρότερο από τότε που ήταν στο 100%. Κάτι το οποίο αναιρεί τα περί προβλήματος χρέους. Τέλος, και εσύ με απογοητευεις. Ενώ γνωρίζεις από οικονομικά, έχεις κολλήσει στο ονομαστικό χρέος. 2
ADHD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αναμφίβολα ναι, αλλά συγκριτικά με την απόλυτη ηλιθιότητα τού ότι μπήκαμε αρχικά, αυτή η χαζομάρα είναι πταίσμα. Κοίτα...δε θα ξεκινάω να γράψω τη γνώμη μου και θα τη βλέπω στο καπάκι ίδια κι από 'σένα! Άντε!!! Την είδε ο Άδωνις, δε σού φτάνει; Στοιχεία έδειξαν και το ότι πληρούσαμε τις προϋποθέσεις για να μπούμε στο €. Άμα ο σεφ είναι καλός, το να παρουσιάζεις στοιχεία είναι το μόνο εύκολο. Φανταζομαι επειδη γνωρίζεις οτι ως λαος ειμασταν ανίκανοι να αξιοποιησουμε σωστα το φθηνο δανεισμό και ολα τα υπολοιπα προνομια ετσι?? Παντως το κατα κεφαλην ΑΕΠ ανεβηκε μεχρι που εσκασε η χρεοκοπία το 2010, επειδη ξερω οτι σαν Ελληνες αυτο μας ενδιαφέρει. Την ειδε ο Άδωνις την ειδαν εστω και αναιμικά οσοι εχουν επιχειρήσεις, οσοι ειναι στο εξωτερικο/ανεργοι/φοιτητες κτλπ προφανως δεν ειδαν τιποτα.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πέραν όλων των άλλων να θέσω το εξής πολύ σημαντικό στον φαν της δραχμής Αnorymous: Mε επιστροφή στη δραχμή η αγαπημένη σου εισαγόμενη κάψουλα nespresso ξέρεις πόσο θα πάει ε; Aν δεν αλλάξει γνώμη και μετά από αυτό, τι να τον πω.. 1
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Γιατι ειναι χρονια μπροστα?? Ακαδημαικα ειναι ενα τιποτα, b-tier πανεπιστημια της ΜΒ εχει βγαλει στο ενα μαλιστα με συστατική απο ΓΑΠ.. Οι αλλοι τι νομιζεις οτι ειναι εκει περα πιθηκοι που δεν ξερουν οικονομικα?? Ο Draghi μαλιστα εχει τελειωσει MIT και του ειπε κοφτα "δεν με ενδιαφερουν οι αποψεις σου" οταν πηγε να κανει την καθιερωμενη διαλεξη του, τωρα σοβαρα το πιστευεις το παραμυθι οτι ειναι μπροστα απο τους αλλους ΥΠΟΙΚ?? Μετα απο ενα σημειο ολοι γελαγαν μαζι του, επαναλμβανε την ιδια διαλεξη που εχει γραψει στα βιβλια του ανικανος να προτεινει καποια λυση, ισοδυναμα και ορθες μεταρρυθμισεις. 1.) Τι πλανιέμαι μαν οι αριθμοι δεν κανουν λαθος, και μονο τα CC που εχουν υπογραφη "Γιανης Βαρουφακης" αρκουν, ξερεις ποσο καιρο θα κανει η οικονομία να επανελθει σε επιπεδο 2014 μετα τη λαίλαπα Γιανη?? 2.) Αρα θεωρεις οτι επρεπε να παει μεχρι τελους δηλαδη grexit τζαμπε τη στιγμη που ειχαν προσφέρει 50 δις για να φυγουμε οικειοθελώς?? Ε αν ειναι ετσι τι να πω θα ειναι καποια game theory τεχνικη που μου διαφευγει.. Το θεμα ειναι οτι ολοι οι Π/Θ ξεκινησαν για διαπραγματευσεις και αντιμνημονια και μολις αντίκρισαν την άβυσσο εκαναν πισω, δεν μπορεις να κατηγορεις τον Π/Θ τωρα για αυτο, πιστευω και ο Κουτσουμπας να ηταν θα υπεγραφε κανονικα, αλλιως θα γύριζε στη χωρα μονο και μονο για να δικαστεί για εθνικη προδοσια εκει που εφτασε το πραγμα.. Μην ξεχνας οτι τα λογια του ηταν "οχι ρηξη και εντος EZ" για αυτο λεω για προδοσια.. Μενω στην ουσια δεν θα σχολιασω τα παντα.. Το γέλαγαν μαζί του το θεωρώ αστείο σαν σχόλιο. Ο ντράγκι όντας ρεαλιστικά ο πρωτοστάτης του καπιταλισμού πράγματι δε θα μπορούσε να ακούσει κάτι απο μια καθαρά ανθρωποκεντρική οικονομία. Το ίδιο και οι υπόλοιποι του EG. Όταν αυτοσκοπός σου είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των τραπεζών, θυσιάζοντας στην πορεία ανθρώπινες ζωές τότε ναι φυσικά δεν έχεις κάτι να ακούσεις. Εσύ σαν ADHD θέλεις να προασπίσεις μια οικονομία που ενισχύει και σώζει τις τράπεζες εις βάρος όλης της Ευρώπης ή μια οικονομία που βλέπει ρεαλιστικά τις επιπτώσεις στον πληθυσμό και φροντίζει για την επιβίωση του; Η υλοποίηση των παραπάνω θέλει ιδεολογική και πολιτική βούληση που ναι φυσικά δεν είχαν στο EG και δεν θα αποκτούσαν εν μια νυκτί. Αυτό δεν κάνει τον Β λάθος though. 1)Τα CC έχουν υπογραφή ΕΚΤ. Τρομερά πολιτικοποιημένης ΕΚΤ μάλιστα. Θα μπορούσε να μη τα επιβάλλει βεβαια αλλα φαντάζομαι ξέρεις οτι με τον ELA κομμένο την επόμενη της ανακοίνωσης (χωρίς κάποιο οικονομικό γεγονός και με καθαρά πολιτική σκοπιμότητα) οι τράπεζες θα ήταν dead by now. 2)Σου είπα δε θα κρίνω αν έκανε καλά/άσχημα που υπέγραψε. Η ιστορία θα το δείξει. Έκανε σίγουρα άσχημα που πήγε αέρα πατέρα πάντως και χωρίς πυγμή. Έκανε όλες τις ταρζανιές του Β χωρίς να ακολουθήσει μέχρι τέλους. Αν διαφωνούσε θα έπρεπε να τον κόψει απο την αρχή. Αυτά. Τώρα στο θέμα και να τελειώνουμε, όπως ήρθαν τα πράγματα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε μέσα στο ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα επόμενα 1-2 χρόνια φροντίζοντας να μην ξεπουλήσουμε τα πάντα. Παράλληλα όσο δύσκολο και αν είναι θα έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα plan B ώστε είτε αν μας βγάλουν είτε αν αποφασίσουμε να βγούμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες οικονομικής επιβίωσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το γέλαγαν μαζί του το θεωρώ αστείο σαν σχόλιο. Ο ντράγκι όντας ρεαλιστικά ο πρωτοστάτης του καπιταλισμού πράγματι δε θα μπορούσε να ακούσει κάτι απο μια καθαρά ανθρωποκεντρική οικονομία. Το ίδιο και οι υπόλοιποι του EG. Όταν αυτοσκοπός σου είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των τραπεζών, θυσιάζοντας στην πορεία ανθρώπινες ζωές τότε ναι φυσικά δεν έχεις κάτι να ακούσεις. Εσύ σαν ADHD θέλεις να προασπίσεις μια οικονομία που ενισχύει και σώζει τις τράπεζες εις βάρος όλης της Ευρώπης ή μια οικονομία που βλέπει ρεαλιστικά τις επιπτώσεις στον πληθυσμό και φροντίζει για την επιβίωση του; Η υλοποίηση των παραπάνω θέλει ιδεολογική και πολιτική βούληση που ναι φυσικά δεν είχαν στο EG και δεν θα αποκτούσαν εν μια νυκτί. Αυτό δεν κάνει τον Β λάθος though. 1)Τα CC έχουν υπογραφή ΕΚΤ. Τρομερά πολιτικοποιημένης ΕΚΤ μάλιστα. Θα μπορούσε να μη τα επιβάλλει βεβαια αλλα φαντάζομαι ξέρεις οτι με τον ELA κομμένο την επόμενη της ανακοίνωσης (χωρίς κάποιο οικονομικό γεγονός και με καθαρά πολιτική σκοπιμότητα) οι τράπεζες θα ήταν dead by now. 2)Σου είπα δε θα κρίνω αν έκανε καλά/άσχημα που υπέγραψε. Η ιστορία θα το δείξει. Έκανε σίγουρα άσχημα που πήγε αέρα πατέρα πάντως και χωρίς πυγμή. Έκανε όλες τις ταρζανιές του Β χωρίς να ακολουθήσει μέχρι τέλους. Αν διαφωνούσε θα έπρεπε να τον κόψει απο την αρχή. Αυτά. Τώρα στο θέμα και να τελειώνουμε, όπως ήρθαν τα πράγματα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε μέσα στο ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα επόμενα 1-2 χρόνια φροντίζοντας να μην ξεπουλήσουμε τα πάντα. Παράλληλα όσο δύσκολο και αν είναι θα έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα plan B ώστε είτε αν μας βγάλουν είτε αν αποφασίσουμε να βγούμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες οικονομικής επιβίωσης. Εμμ και γιατί δεν έπρεπε να μας κόψουν τον ELA, επειδή αποφασίσαμε να κάνουμε δημοψήφισμα; Ο ELA κόπηκε αφού τελείωσε το πρόγραμμα και όχι λόγω της ανακοίνωσης του δημοψηφίσματος. Δεν είσαι σε πρόγραμμα δεν παίρνεις και λεφτά από ELA, είναι πολύ απλό.
ADHD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η ΕΚΤ προκαλεσε το δημοψήφισμα?? Και οι πετρες ηξεραν οτι μολις ανακοινωνε δημοψηφισμα θα επεβαλαν CC για να προστατεψουν τις τραπεζες αλλιως οι καταθεσεις θα γινοταν καπνος εκτος οτι εγινε και πανω στη ληξη του προγραμματος αρα no-ELA. Ο Mario εχει κρατησει την καλυτερη δυνατη σταση αγνοωντας πιεσεις να τραβηξει την πριζα πολυ νωριτερα μη λεμε χαζομαρες τωρα, καλα εδω να μου πεις ο αλλος εταιρος της κυβερνησης ειπε οτι ο Αδωνις εδωσε εντολη να κλεισουν. Το κλεισιμο των τραπεζων ειναι αποκλειστική ευθυνη του Γιανη και του Αλεξη, για ενα χαζο δημοψηφισμα του οποιου το αποτελεσμα μαλλον ερμήνευσαν αντιθετα τελικα.. Στην ουσια ηταν το τελευταιο τους οπλο να παρουν μια καλυτερη συμφωνια πριν γινει και ποτε δεν πιστευαν οτι θα γινει τελικα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη, για αυτο αμεσως μετα το ΟΧΙ ο Π/Θ ηταν "κατσουφιασμενος" συμφωνα με το Γιανη και του ζητησε την παραιτηση του. Ειναι σαν τη σκηνη στο age of ultron που φωναζει ο von strucker "NO SURRENDER" και στα καπακια λεει κρυφα στον αλλο "i am going to surrender..." Εγω αν με ρωτας θελω ανθρωποκεντρικη πολιτικη να παιρνω 2k e γινεται?? Οχι, τι κανουμε για αυτο? παιζουμε με τους κανονες της φιλελευθερης ΕΕ και προσπαθουμε να παρουμε οτι καλυτερο γινεται μεσα απο αυτο. Αλλιως τραβα το δικο σου δρομο σε αχαρτογραφητα νερα.. 2
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εμμ και γιατί δεν έπρεπε να μας κόψουν τον ELA, επειδή αποφασίσαμε να κάνουμε δημοψήφισμα; Ο ELA κόπηκε αφού τελείωσε το πρόγραμμα και όχι λόγω της ανακοίνωσης του δημοψηφίσματος. Δεν είσαι σε πρόγραμμα δεν παίρνεις και λεφτά από ELA, είναι πολύ απλό. ELA κόπηκε σάββατο αν δε κάνω λάθος. Πρόγραμμα τελείωνε Tρίτη βράδυ. There you go.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ELA κόπηκε σάββατο αν δε κάνω λάθος. Πρόγραμμα τελείωνε Tρίτη βράδυ. There you go. Κυριακή νομίζω, αλλά και πάλι 2 μέρες τι διαφορά θα είχε? Να προλάβαιναν ακόμα περισσότεροι να σηκώσουν τα πάντα?
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Στην ουσια ηταν το τελευταιο τους οπλο να παρουν μια καλυτερη συμφωνια πριν γινει και ποτε δεν πιστευαν οτι θα γινει τελικα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη, για αυτο αμεσως μετα το ΟΧΙ ο Π/Θ ηταν "κατσουφιασμενος" συμφωνα με το Γιανη και του ζητησε την παραιτηση του. Ειναι σαν τη σκηνη στο age of ultron που φωναζει ο von strucker "NO SURRENDER" και στα καπακια λεει κρυφα στον αλλο "i am going to surrender..." Αυτό πραγματικά προσπαθώ να το καταλάβω γιατί το έχω διαβάσει και αλλού. Μπορούσαν κάλλιστα να μην πολυδιαφημίσουν το ΟΧΙ και να μη κάνουν αυτή την τόσο "επική" συγκέντρωση πριν το Δημοψήφισμα. Αν η εβδομάδα ήταν με χαμηλούς τόνους και άφηναν ασχολίαστη την προπαγάνδα των καναλιών το ΝΑΙ θα βαρούσε κόκκινα. Πραγματικά νομίζω οτι οι πάντες έκαναν ότι περνάει απο το χέρι τους για να βγεί το ΟΧΙ, ακόμα και τα κανάλια με την εμετική προπαγάνδα τους. Μου είναι αδύνατο να πιστεύψω οτι ήθελε πραγματικά το ΝΑΙ και δεν μπορώ να το δώ πουθένα στις προδημοψηφισματικές δηλώσεις και τοποθετήσεις.
ADHD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ELA κόπηκε σάββατο αν δε κάνω λάθος. Πρόγραμμα τελείωνε Tρίτη βράδυ. There you go. Ο ELA εμεινε αμεταβλητος δεν κοπηκε απλα δεν μπορουσε ο Mario να σου δωσει αλλα ποσα δις θες ξερω εγω για να φυγουν επειδη σου καπνισε να κανεις δημοψηφισμα δεν ειναι infinite ο ELA ειναι δανειο με 1.5% επιτοκιο σε φερέγγυες τράπεζες.. Ο ανθρωπος ειναι ο θεματοφυλακας του Ευρω οχι ο φυλακας αγγελος της Ελλαδας, πολυ καλη σταση εχει κρατησει imo.. Αυτό πραγματικά προσπαθώ να το καταλάβω γιατί το έχω διαβάσει και αλλού. Μπορούσαν κάλλιστα να μην πολυδιαφημίσουν το ΟΧΙ και να μη κάνουν αυτή την τόσο "επική" συγκέντρωση πριν το Δημοψήφισμα. Αν η εβδομάδα ήταν με χαμηλούς τόνους και άφηναν ασχολίαστη την προπαγάνδα των καναλιών το ΝΑΙ θα βαρούσε κόκκινα. Πραγματικά νομίζω οτι οι πάντες έκαναν ότι περνάει απο το χέρι τους για να βγεί το ΟΧΙ, ακόμα και τα κανάλια με την εμετική προπαγάνδα τους. Μου είναι αδύνατο να πιστεύψω οτι ήθελε πραγματικά το ΝΑΙ και δεν μπορώ να το δώ πουθένα στις προδημοψηφισματικές δηλώσεις και τοποθετήσεις. Και εγω προσπαθω να καταλαβω γιατι μετα το περηφανο οχι παραιτηθηκε ο Γιανης και ο Π/Θ πηγε και υπεγραψε το χειροτερο μνημονιο και δεν βρισκω λογικη.. 4
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Κυριακή νομίζω, αλλά και πάλι 2 μέρες τι διαφορά θα είχε? Να προλάβαιναν ακόμα περισσότεροι να σηκώσουν τα πάντα? Το κόψιμο ακόμα και μισή μέρα πρίν είναι καθαρά πολιτική κίνηση. Δουλειά της ΕΚΤ να διατηρεί τη σταθερότητα, όχι να προκαλέι ακόμα μεγαλύτερο Σόκ σε μια ήδη σοκαρισμένη κοινωνία. Η φήμες για cc οδήγησαν τον κόσμο στις τράπεζες, όχι το δημοψήφισμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ήταν κίνηση υπεροχής και κίνηση "θα σας γ@μησουμε τον αδόξαστο".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 δεν ήταν κόψιμο όμως, αλλά μη αύξηση... ναι οι φήμες τον οδήγησαν, όχι πχ οι φωτογραφίες από το ΑΤΜ της Βουλής... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις