Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  εχω ενα προβλημα εκανα update απο τα windows 8 σε  windows 8.1, το προβλημα εινε

οτι καθηστερουν παρα  πολυ τα προγραμματα εκκινησης  και στον δισκο μου τον ssd δεν εχω πολλα προγραμματα,. δηλαδη βλεπω μια καθυστερηση  3 λεπτα το  πολυ μεχρι να φορτωθουνε..

Εχω κανει ελενχο για ιους τιποτα δεν εχει βρει,, απο τετοια προβληματα.. περα απο αυτο χρησιμοποιησα προγραμματα οπως ccleaner registry cleaner    και αλλα  οπως επισης απενεργοποιησα το nod32  για να δω μηπως θα αλαξει κατι.. εκανα 2 φορες καθαρο install  απο τα  windows 8 σε  windows 8.1

και παλι εχω το ιδιο προβλημα..

οπως επισης εκανα  refresh τον  υπολογιστη αλλα παλι τα ιδια κανει..

εκανα setup ολους τους drivers μητρικι,,, καρτα ηχου καρτα  γραφικων ολα αλλα παλι τα ιδια προβληματα..

Ανοιγει ο  υπολογιστης κανονικα φορτονουνε τα windows 8.1 και οταν παο στην επιφανεια εργασιας κανουνε μεχρι 3 λεπτα ολα να  φορτωσουνε κατι το οποιο εινε περιεργο.,  3  φορες εκανα καθαρο  install

τα  windows 8.1..

χρησιμοποιησα προγραμματα οπως  ccleaner και ολα τα προγραμματα ...πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παιζει.............

εχω κανει και αυτα  

Refresh your PC (Troubleshoot)

Reset your PC (Troubleshoot)

System Restore (Advanced options)

System Image Recovery (Advanced options)

Δημοσ.

Έκανες αναβάθμιση τα 8 σε 8.1 ή πέρασες (και) επιτόπου τα 8.1 με clean install;

Την δεύτερη εκδοχή επέλεξε να κάνεις και πες μας.

Δημοσ.

έχεις nvidia κάρτα γραφικών; αν ναι διέγραψε/απενεργοποιήσε το GeForce Experience. Η τελευταία του έκδοση έχει πρόβλημα και καθυστερεί το startup.

Δημοσ.

Έκανα αναβάθμιση τα 8 σε 8.1 με το update απο τα windows store.. με clean install αφου εχω τα γνησια 8 περα απο αυτο εχω  nvidia κάρτα γραφικών  και εχω  ενεργοποιημενο την τελευταια εκδοση  GeForce Experience.

πραγματικα δεν εχω ιδεα τι αλλο να κανω..

φορτωνουνε τα τα  8.1 κανονικα και με το που παω στη επιφανεια εργασιας ολα  καθυστερουνε  για 3 λεπτα  

το πολυ.

Δημοσ.

επειδή σε παρόμοια κατάσταση ήμουν και γω και δεν ήθελα να περάσω τα 8.1 πάνω απο τα 8άρια μιας και έχω κλειδί απο το τεί.

Κατέβασα νόμιμο 8.1 untouched iso ελληνικό, το πέρασα με generic key που έδινε η MS και έπειτα τα ενεργοποιήσα με το δικό μου windows 8 key.

Αν έχεις χρόνο δοκίμασέ το.

Δημοσ.

τα  windows ta 8 εινε  αγορασμενα γνησια., με τον γνησιο  σειριακο αριθμο/...

file σε ευχαριστο ειχες δικιο απενεργοποιήσα  το GeForce Experience

και ολα εινε μια χαρα..

καλα το νεο GeForce Experience εινε προβληματικο;;;

Δημοσ.

και ολα εινε μια χαρα..

εισε  θεος  δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω και ειτανε να περνα τηλεφωνο να ερχοτανε τεχνικος να το δει   γλυτωσα  30 ευρο

το θεμα εινε πια εκδοση   GeForce Experience τωρα ομως   να βαλω;;;

Δημοσ.

και ολα εινε μια χαρα..

εισε  θεος  δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω και ειτανε να περνα τηλεφωνο να ερχοτανε τεχνικος να το δει   γλυτωσα  30 ευρο

το θεμα εινε πια εκδοση   GeForce Experience τωρα ομως   να βαλω;;;

δεν χρειάζεται να το έχεις περασμένο εκτός κ αν το χρησιμοποιείς σε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...