Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Yi Action Camera Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωλήσειςςςςςςς..... ΩΩΩΩΩΩ! Αρχικά,  δες τι γράφω; Υ Λ Ι Κ Α κατασκευής!

όχι ποιότητα εικόνας. Δεν έχω δει πως γράφουνε.. Και στο κάτω-κάτω, δεν κατέκρινα την κάμερα, την γνώμη μου είπα, και σέβομαι τις δικές σας!

Αλλάζω ελαφρώς την ερώτηση μπας και καταλάβεις

Σοβαρά τώρα, συγκρίνεις την ποιότητα της 3ης σε πωλήσεις κινητών εταιρία και 1η στην Κινα με την πατάτα το Πλαίσιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλάζω ελαφρώς την ερώτηση μπας και καταλάβεις

Σοβαρά τώρα, συγκρίνεις την ποιότητα της 3ης σε πωλήσεις κινητών εταιρία και 1η στην Κινα με την πατάτα το Πλαίσιο;

Δεν αλλάζω τίποτα στην δικιά μου πρόταση...και πίστεψέ με, σε κατάλαβα...αν θες πωλήσεις κοίτα αν θες και apple, και πως χρησιμοποιούνται από το κοινό...

Δεν αλλάζω τίποτα στην δικιά μου πρόταση...και πίστεψέ με, σε κατάλαβα...αν θες πωλήσεις κοίτα αν θες και apple, και πως χρησιμοποιούνται από το κοινό...

Συγνώμη, η Apple που κολλάει; Σύγκρινες δύο πράγματα συγκεκριμένα και σου μιλαω συγκεκριμένα.

Μια φορά ρε γαμώτο να πεί κάποιος "εε εντάξει ρε φίλε, είπα μαλακία με συγχωρείς" δε γίνεται;

Συγνώμη, η Apple που κολλάει; Σύγκρινες δύο πράγματα συγκεκριμένα και σου μιλαω συγκεκριμένα.

Μια φορά ρε γαμώτο να πεί κάποιος "εε εντάξει ρε φίλε, είπα μαλακία με συγχωρείς" δε γίνεται;

Είσαι καλά;;;;

Γιατί θες να συμφωνήσω μαζί σου εφόσον δεν συμφωνώ;;

εσύ μπλεκεις πωλήσεις κλπ...διάβασε τα ποστς μου από την αρχή αν θες... bye!

Ρε μη ταιζετε τα Trolls!

Ο αλλος εβλεπε Artifacts και κατεστραμενo footage σε αντανακλαση Led στο παρμπριζ,ο αλλος συγκρινει ποιοτητα Xiaomi με TurboX επειδη του ειπαν οτι τα κινεζικα κινητα δεν εχουν καλη ποιοτητα σε ενα αλλο thread.

Οτι και να τους πεις δεν θα παραδεχτουν οτι λενε οτι τους κατεβει στον μυαλο ενω αν τους παραζορισουμε θα λενε οτι εχουν Tourette και Asperger.

Α saleit την πετας και μετα bye;Ciao bella!

• Like 1

Saleit εχεις μια γνωμη και κανεις δεν σε κατηγορει για αυτο,δεν ειναι θεμα αν την δεχομαστε ή οχι απλα σου δινουμε να καταλαβεις οτι αυτο που ειπες ειναι ατοπο και παρολα αυτα συνεχιζεις να δυναμιτιζεις το θεμα με τις απαντησεις σου. (Φταιμε και εμεις)

Τις γνωμες μας ειμαστε στην θεση να τις στηριζουμε με δεδομενα,αν και το οτι ειναι αντιγραφη της GoPro μπορουσε να γλυστρισει ευκολα γιατι το τι θεωρει κανεις αντιγραφη ειναι μεχρι ενα σημειο υποκειμενικο,για την ποιοτητα κατασκευης δεν τιθεται θεμα οτι την πεταξες.

Ξεφυγαμε πολυ μαγκες και εν μεσω Capital Controls και αν καποιος δεν θελει να μπλεκει παιρνει μια Rolei και ξεμπερδευει.

Είπα να δω το review (μπράβο στον φίλο κι όλας για τον κόπο του )  και μερικά σχόλια ή κάποιες οδηγίες ...ή ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο τέσπα με το προϊόν και αντί αυτού βλέπω ένα κάρο κόσμο να κράζει ο ένας τον άλλον και να λένε ασάφειες. Δημοτικό το κάνατε εδώ μέσα.
Ελπίζω να έρθει κάποιος να μαζέψει το νήμα γιατί από τις 4 σελίδες μόνο μια  με το ζόρι είναι χρήσιμη .

@Saleit :Φίλε ότι έχει το plaisio με την επωνυμία του (τούβλο Χ ) να ξέρεις ότι είναι κινέζικο και μάλιστα τελευταίας ποιότητας άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις στο ίδιο καζάνι την Xiaomi και την sjcam sj4000 που είναι αρκετά ανώτερες συσκευές ( μιλάω καθαρά για ποιότητα κατασκευής αυτών ) άσχετα με το γεγονός ότι κατασκευάζονται όλα τα ηλεκτρονικά τους κομμάτια στην κίνα απλά του τούβλο έρχονται και τοποθετούνται απλά εδώ και τίποτα άλλο. 

Σε ελάχιστους απαιτητικούς χρήστες  η GoPro μπορεί να είναι μονόδρομος* αλλά απ΄την άλλη και η Xiaomi  έχει φτιάξει ένα καλό προϊόν και μακάρι να το υποστηρίξει γιατί μόνο σε καλό θα βγει, δεν νομίζω ότι θα απογοήτευση κανέναν απ τους απλούς χρήστες  που την θέλουν για λίγες φορές το χρόνο  εκεί η αγορά μιας go-pro είναι ασύμφορη οικονομικά ...απ την άλλη 65€ θα τα βρίσκαμε αν δεν υπήρχε το Capital Controls για να κάνουμε την πλάκα μας! : )

• Like 1

Είπα να δω το review (μπράβο στον φίλο κι όλας για τον κόπο του )  και μερικά σχόλια ή κάποιες οδηγίες ...ή ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο τέσπα με το προϊόν και αντί αυτού βλέπω ένα κάρο κόσμο να κράζει ο ένας τον άλλον και να λένε ασάφειες. Δημοτικό το κάνατε εδώ μέσα.

Ελπίζω να έρθει κάποιος να μαζέψει το νήμα γιατί από τις 4 σελίδες μόνο μια  με το ζόρι είναι χρήσιμη .

@Saleit :Φίλε ότι έχει το plaisio με την επωνυμία του (τούβλο Χ ) να ξέρεις ότι είναι κινέζικο και μάλιστα τελευταίας ποιότητας άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις στο ίδιο καζάνι την Xiaomi και την sjcam sj4000 που είναι αρκετά ανώτερες συσκευές ( μιλάω καθαρά για ποιότητα κατασκευής αυτών ) άσχετα με το γεγονός ότι κατασκευάζονται όλα τα ηλεκτρονικά τους κομμάτια στην κίνα απλά του τούβλο έρχονται και τοποθετούνται απλά εδώ και τίποτα άλλο. 

Σε ελάχιστους απαιτητικούς χρήστες  η GoPro μπορεί να είναι μονόδρομος* αλλά απ΄την άλλη και η Xiaomi  έχει φτιάξει ένα καλό προϊόν και μακάρι να το υποστηρίξει γιατί μόνο σε καλό θα βγει, δεν νομίζω ότι θα απογοήτευση κανέναν απ τους απλούς χρήστες  που την θέλουν για λίγες φορές το χρόνο  εκεί η αγορά μιας go-pro είναι ασύμφορη οικονομικά ...απ την άλλη 65€ θα τα βρίσκαμε αν δεν υπήρχε το Capital Controls για να κάνουμε την πλάκα μας! : )

Ορίστε και ένας με διάθεση για διάλογο, χωρίς υβριστικά σχόλια.

Επειδή έχω κρατήσει στα χεριά μου και τις δυο κάμερες, γι αυτό ανέφερα ότι η turbo-x έχει ελάχιστα πιο καλά υλικά.

Και ναι βέβαια παραδέχομαι ότι είναι κινέζικη και φθηνή αντιγραφή της sony, αλλά μίλησα μόνον για την ποιότητα κατασκευής, και όχι εικόνας. Αν και το μικρόφωνο της xiaomi είναι χάλια... 

Είσαι καλά;;;;

Γιατί θες να συμφωνήσω μαζί σου εφόσον δεν συμφωνώ;;

εσύ μπλεκεις πωλήσεις κλπ...διάβασε τα ποστς μου από την αρχή αν θες... bye!

ΜΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΕΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΛΕΣ!

Ο διάλογος μας είναι επιπέδου ερωτήσεων-απαντήσεων όπως το παρακάτω:

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;

-Το παστίτσιο.

Βγάλε συμπέρασμα.

Αστο ρε Tragic! αν δεν ερθει ενας mod για σκουπα και να σωσει τους αερολογους εδω μεσα δεν προκειται να βγαλεις ακρη.

Απο εκει που δεν την ειχε δει ουτε ζωγραφιστη βρηκε και μια TubloX και εκανε και συγκριση.

Και ερχεται και ο Maxdore μετα απο μια εβδομαδα που προσπαθουμε να πουμε οι κατοχοι την γνωμη μας για το προιον και να βοηθησουμε κοσμο αλλα και ταυτοχρονα να αντιμετωπισουμε τα 14χρονα και τα επιστημονικα Trolls απλα για να μας βαλει ολους στο ιδιο τσουβαλι :)

TL;DR
Meh Review

Trolls stronk

Good Product

• Like 1

ΜΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΕΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΛΕΣ!

Ο διάλογος μας είναι επιπέδου ερωτήσεων-απαντήσεων όπως το παρακάτω:

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;

-Το παστίτσιο.

Βγάλε συμπέρασμα.

Ρουλεμαν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εκει που δεν την ειχε δει ουτε ζωγραφιστη βρηκε και μια TubloX και εκανε και συγκριση.

Και ερχεται και ο Maxdore μετα απο μια εβδομαδα που προσπαθουμε να πουμε οι κατοχοι την γνωμη μας για το προιον και να βοηθησουμε κοσμο αλλα και ταυτοχρονα να αντιμετωπισουμε τα 14χρονα και τα επιστημονικα Trolls απλα για να μας βαλει ολους στο ιδιο τσουβαλι :)

Δεν το πήρες χαλαρά όπως και θα έπρεπε :-) και το χειρότερο είναι ότι το πήρες και κάπως προσωπικά! το γεγονός ότι αυτή η κάμερα είναι καλύτερη από τουβλο Χ και λοιπές εταιρικές κατασκευές (ή εισαγωγικές, ξερές από κίνα και λογότυπα από εδώ για να λένε και καλά ελληνική κατασκευή ) είναι σίγουρο και το ξέρουν όλοι εδώ! (τουλάχιστον σε ποσοστό 99% ) δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης και πόσο μάλιστα μπλα-μπλα άσκοπου πάνω σε αυτό αφού δεν αφορά τίποτα από όλα αυτά το προϊόν, είπαμε ο κόσμος μπαίνει εδώ να διαβάσει χρήσιμα σχόλια από κατόχους που έχουν επένδυσή πάνω σε αυτήν και προφανώς κάτι περιμένουν ...αν θέλεις να βγεις από το τσουβάλι όπως λες ( δεν σε έβαλα να ξέρεις όμως!) απλά μην ασχολείσαι όλη την ώρα με ένα ερώτημα που δεν υπάρχει και πες την γνώμη σου για το προϊόν που είσαι και κάτοχος (να βοηθήσεις και κόσμος)

φιλικά πάντα γράφω. :)

Edit 1 το ότι κάποιος πάντα θα υπάρχει που θα διαφωνεί με τους άλλους (για τους Χ δικούς του λόγους) δεν είναι θέμα για συζήτηση εδώ.

Εdit 2 αν δει τι είχα γράψει πάνω θα μπορούσαν να απαντήσω πάνω σε αυτό αλλά δεν το έκανα για τον ίδιο λόγο:

""Επειδή έχω κρατήσει στα χεριά μου και τις δυο κάμερες, γι αυτό ανέφερα ότι η turbo-x έχει ελάχιστα πιο καλά υλικά.""

Τέλος για εμένα ο saleit κακός έγραψε ότι έγραψε ( αν και γνώμη του!), αλλά δεν τεκμηρίωσε τίποτα και γενικά δεν τον ενδιαφέρει το προϊόν , ο καθένας μπορεί να φιλτράρει τι διαβάζει και πρέπει να το κάνει αυτό.

Επεξ/σία από maxdore217

Δεν το πήρες χαλαρά όπως και θα έπρεπε :-) και το χειρότερο είναι ότι το πήρες και κάπως προσωπικά! το γεγονός ότι αυτή η κάμερα είναι καλύτερη από τουβλο Χ και λοιπές εταιρικές κατασκευές (ή εισαγωγικές, ξερές από κίνα και λογότυπα από εδώ για να λένε και καλά ελληνική κατασκευή ) είναι σίγουρο και το ξέρουν όλοι εδώ! (τουλάχιστον σε ποσοστό 99% ) δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης και πόσο μάλιστα μπλα-μπλα άσκοπου πάνω σε αυτό αφού δεν αφορά τίποτα από όλα αυτά το προϊόν, είπαμε ο κόσμος μπαίνει εδώ να διαβάσει χρήσιμα σχόλια από κατόχους που έχουν επένδυσή πάνω σε αυτήν και προφανώς κάτι περιμένουν ...αν θέλεις να βγεις από το τσουβάλι όπως λες ( δεν σε έβαλα να ξέρεις όμως!) απλά μην ασχολείσαι όλη την ώρα με ένα ερώτημα που δεν υπάρχει και πες την γνώμη σου για το προϊόν που είσαι και κάτοχος (να βοηθήσεις και κόσμος)

φιλικά πάντα γράφω. :)

Edit 1 το ότι κάποιος πάντα θα υπάρχει που θα διαφωνεί με τους άλλους (για τους Χ δικούς του λόγους) δεν είναι θέμα για συζήτηση εδώ.

Εdit 2 αν δει τι είχα γράψει πάνω θα μπορούσαν να απαντήσω πάνω σε αυτό αλλά δεν το έκανα για τον ίδιο λόγο:

""Επειδή έχω κρατήσει στα χεριά μου και τις δυο κάμερες, γι αυτό ανέφερα ότι η turbo-x έχει ελάχιστα πιο καλά υλικά.""

Τέλος για εμένα ο saleit κακός έγραψε ότι έγραψε ( αν και γνώμη του!), αλλά δεν τεκμηρίωσε τίποτα και γενικά δεν τον ενδιαφέρει το προϊόν , ο καθένας μπορεί να φιλτράρει τι διαβάζει και πρέπει να το κάνει αυτό.

Ναι, δεν με ενδιαφέρει το προϊόν, αλλά δεν απέτρεψα κανέναν στο να μην προβεί και στην αγορά αυτής, σωστά;

Το τούβλο-χ, το έφερα σαν παράδειγμα, καθώς είναι στα ίδια λεφτά. Δεν πλάσαρα καμιά εταιρία.

Βέβαια, δεν θα μπορούσα να μην πω την άποψή μου, και όχι φίλε μου, δεν είμαι κακός που την λέω, αλλά σέβομαι την δική σου εξίσου!

Δεν λέω ότι είμαι σωστός, αλλά ούτε και λάθος.

Ο καθένας, επιλέγει ότι του αρέσει.

Και οι κάτοχοι της κάμερας γιατί δεν βάζουν  samples να δούμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...