Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν φορητό Hp cq56 τετραετίας.Πριν λίγες μέρες, άρχισε να κολλάει στην έναρξη για πολλή ώρα, και αφού έμπαινε κανονικά στα windows δεν μπορούσα να εκτελέσω καμμία εργασία.Δεν άνοιγε τίποτα, ούτε δεξί κλικ έκανε.Τον άνοιξα κάποιες φορές να δω αν ξεμπλόκαρε, αλλά τίποτα.Και κάπου εκεί δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη πλέον.Δεν δίνει καθόλου φως, ούτε ακούγεται ύστερα απο αναμονή, ο ήχος εισόδου στα windows.Πάμε για service προφανώς.Καμμιά ιδέα τι μπορεί να έχει και κάποιο καλό service(εννοείται φθηνό) για Θεσ/νίκη κέντρο και δυτικά;Ευχαριστώ όσους μπουν στην διαδικασία βοήθειάς μου προκαταβολικά.

Δημοσ.

Βγάλε τα εύκολα ένα ένα. Μπαταρία -άνοιξε το με ρεύμα- , ραμ, δίσκο.

Έχω και εγώ ένα cq56, μου το έφεραν επειδή δεν άνοιγε καθόλου.  Δεν έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη, άνοιγε αλλά δεν έκανε τίποτα.

Είχε καεί η ραμ, με αλλαγή της είναι οκ.

Δημοσ.

Την άλλαξα, άναψε, αρκετή ώρα στο welcome, μπήκε και δουλεύει τώρα.Η υποδοχή της ραμ τα έπαιξε μάλλον.Ευχαριστώ φίλε.

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά, αλλά κάνει 5-8 λεπτά να ανοίξει.Όταν ανοίξει θέλει 1-2 λεπτά να εκτελέσει σωστά τις λειτουργίες.Μετά λειτουργεί όπως πριν.Μήπως και αυτή η υποδοχή της ραμ πάει να βγεί οφ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλεγξε την κατάσταση του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel, και με το msconfig (το γράφεις στο πεδίο της αναζήτησης στην έναρξη) στην καρτέλα εκκίνηση δες τι εκκινεί μαζί με τα windows. Κάνε και ένα σκανάρισμα για ιους και malware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...