Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FYI , η ουρμπανιά περί σοκολάτας αμφισβητείται έως απορρίπτεται από τους δερματολόγους . Δεν έχει να κάνει με την ακμή .

• Like 1
Δημοσ.

FYI , η ουρμπανιά περί σοκολάτας αμφισβητείται έως απορρίπτεται από τους δερματολόγους . Δεν έχει να κάνει με την ακμή .

δεν είναι εντελώς ουρμπανιά.Σε κάποιους επιδεινώνει την κατάσταση όντως.Να προκαλέσει από μόνη της,η κατανάλωση σοκολάτας, ακμή νομίζω είναι σχεδόν απίθανο αλλά κάποιες τροφές ανάλογα με τον άνθρωπο μπορούν να χειροτερέψουν την κατάσταση.

Δημοσ.

Μπορεί να τη χειροτερέψει όμως

http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/acne/basics/causes/con-20020580

Studies indicate that certain dietary factors, including dairy products and carbohydrate-rich foods — such as bread, bagels and chips — may trigger acne. Chocolate has long been suspected of making acne worse. A recent study of 14 men with acne showed that eating chocolate was related to an increase in acne. Further study is needed to examine why this happens or whether acne patients need to follow specific dietary restrictions.

Δημοσ.

14 men

anyway

Σε κάθε περίπτωση υφίσταται ο παράγοντας "άνθρωπος" και "άτομο" και το πόσο ευαίσθητος είναι σε διάφορα τρόφιμα , στη προκειμένη στην σοκολάτα.

Όταν είχα επισκευθεί για άλλο θέμα εναν απο τους καλύτερους Δερματολόγους της Θεσσαλονίκης , όταν αναφέρθηκε το θέμα "σοκολάτα" και ακμή , σχεδόν λύθηκε στα γέλια . Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω . 

• Like 1
Δημοσ.

anyway

Σε κάθε περίπτωση υφίσταται ο παράγοντας "άνθρωπος" και "άτομο" και το πόσο ευαίσθητος είναι σε διάφορα τρόφιμα , στη προκειμένη στην σοκολάτα.

Όταν είχα επισκευθεί για άλλο θέμα εναν απο τους καλύτερους Δερματολόγους της Θεσσαλονίκης , όταν αναφέρθηκε το θέμα "σοκολάτα" και ακμή , σχεδόν λύθηκε στα γέλια . Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω . 

Στην Ιατρική γίνονται συνέχεια καινούριες έρευνες που καταρρίπτουν παλιούς μύθους ή δημιουργούν καινούρια δεδομένα. Και ο καλύτερος δερματολόγος στον κόσμο να είναι, άμα δεν έχει ενημερωθεί με το τι πιστεύει η ιατρική κοινότητα σήμερα και έχει μείνει outdated σε λογικές παλιότερων ετών, δεν πιστεύω ότι έχει το αλάθητο.

Προσοχή: Δεν λέω ότι είναι πιο λογικό να πιστεύουμε τις τελευταίες έρευνες, παρά τον επιστήμονα που έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Αλλά μπορούμε να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στη συμβουλή του.

Γενικά οι απόψεις διίστανται επί του θέματος:

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/news/20110208/does-chocolate-make-acne-worse?page=2

http://www.prevention.com/beauty/does-chocolate-cause-acne

Δημοσ.

Καταρχήν ειλικρινά σε ευχαριστώ θερμά για την αμεσότατη ανταπόκριση στο πρόβλημα μου.

Πέραν αυτού, του αυτονόητου δηλαδή ραντεβού με δερματολόγο το οποίο έχω κλείσει ήδη θέλω συμβουλές σχετικά με την καθημερινότητα του. Δηλαδή να τα σπάει; Κάθε πότε να πλένεται; Καμιά καλή κρέμα;

Θα μου πεις ξέρει ο γιατρός, αλλά μια-δυο διαφορετικές απόψεις πιστεύω είναι δεκτές.

Αφου θες διαφορετικη αποψη πες του να κοψει το μεναρισιο...

Δημοσ.

Μακριά από ισοτρετινοινη,πολλές παρενέργειες και δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει ζημιά.Συνήθως υπογράφεις για να κάνεις θεραπεία,οπότε καταλαβαίνεις (Προσωπική εμπειρία και διαολόστελμα τον γιατρό)

Αποφεύγεις γλυκά και πολλούς υδατάνθρακες.Ναι στα λεμόνια.

Και αν βρει κανείς αυτό

http://www.amazon.de/BULLRICHS-Heilerde-Paste-ohne-Schachtel/dp/B001O1HZH0/ref=pd_bxgy_121_img_y

είναι πάστα με ψιλή λάσπη.

Απλώνεις περιμένεις κανα μισάωρο,στεγνώνει σαν πηλός και τραβάει το σμίγμα και ανοίγουν οι πόροι του δέρματος.Πλένεσαι και τέρμα.Εντελώς ακίνδυνη

Το καλύτερο που βρήκα για ακμή.Λύση από γιατρούς,μηδέν.Τίποτα εντελώς.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ο μικρός (ο πιο μεγάλος βασικά γιός μου) είναι έφηβος 16 χρονών και τελευταία η ακμή έχει αγριέψει άσχημα. Σπάει τα σπυριά, βγάζουν πύον, αίμα και η μούρη του γενικά είναι κρέας. Τι κάνουμε; Υπάρχει καμιά αλοιφή; Συμβουλή τίποτα;

Eπειδη και εγω ειχα ακμη πριν χρονια οταν πηγαινα σχολιο.

Πηγα σε 2-3 δερματολογους εκανα 1-2-3 μηνες θεραπεια τιποτα...ο ενας εξ αυτων μεγαλη φιρμα στο χωρο οχι οτι και οτι ακομα το θυμαμαι το 150αρι για μια επισκεψη.

μου εδιναν κατι αλοιφες και @@ και αποτελεσμα δεν ειδα. Δεν ειχα τρομερο προβλημα.

Οποτε αρχισα να ψαχνομαι τοτε...

Πηγα σε μια αλλη δερματολογο πολυ καλη τελικα, μου μιλησε για μια θεραπεια 6 μηνων με χαπια. Ειχαμε τρομαξει λιγο τοτε γιατι πρεπει να κανεις αιματολογικες καθε μηνα γιατι ειναι αρκετα βαρια θεραπεια και πρεπει να παρακολουθεις το συκωτι και κατι αλλες τιμες.

Μην τα πολυλογω

Τα +

η θεραπεια κραταει 6 μηνες βλεπεις απο τον 1ο μηνα βελτιωση στον 6ο μηνα εισαι μπουμπουκι δερμα πεντακαθαρο ουτε 1 σπυρακι ουτε στιγμα.

Μας ειχε πει στο 95% η ακμη φευγει και δεν ξαναεπιστρεφει υπαρχει ομως και ενα 5% που της ειχε τυχει μια φορα μονο ο οποιος την ξαναεκανε και εφυγε μονιμα.

Τα μειον

ξεφλουδιζουν τα χειλη σου παρα πολυ και ειναι μονιμο οσο περνεις το χαπι. δεν ειναι μονο αυτο σε τσουζουν κιολας παρα πολυ.

δεν πρεπει να κανεις μπανια αν ειναι καλοκαιρι (δηλαδη καθολου ηλιος) αν ειναι να βγεις με ηλιο πας με καπελο και οχι για πολυ( επειδη οπως ειπα ξεφλουδιζουν τα χειλη στην ουσια αλλαζεις δερμα με αυτη την θεραπεια σαν τα φιδια και ειναι πολυ ευαισθητο το προσωπο για εγκαυμα)

πρεπει να φορας παντα αντηλιακο

καθε μηνα αιματολογικες

Οσο για το κοστος αν θυμαμαι καλα πανε και χρονια τα χαπια λεγοντουσαν accutane και κοστιζαν περιπου 25ε το κουτι που κραταει 15 μερες. + κανα 10ρικο ενα ειδικο σαπουνι καθαρισμου  κραταει κανα μηνα και αυτο.

το κοστος παντως ηταν αντιστοιχο με τις αλοιφες που με εβαζαν να αγοραζω οι αλλοι γιατροι στην αρχη που απετυχα μην νομιζεις οτι ειναι φτηνες...ειχα δωσει και 50-60ε για να παρω τετοια και δεν ειδα αποτελεσμα.

Αν την γνωμη μου να την επιλεξετε και θα δεις θα σωθει το παιδι και θα χαρει κιολας με το αποτελεσμα.

Υ.Γ την εκανε και ενας φιλος μου με πολυ δυσκολο προβλημα ακμης , πετυχε απολυτα δεν εμεινε σημαδι.

• Like 1
Δημοσ.

Κατανάλωση μαγιάς. Πχ σε σκόνη ή αρκετή μπύρα μη αλκολουχα. Έχω κυστικη ακμή και κοντεύω να τα εξαφανισω με αυτον τον τρόπο

• Like 2
Δημοσ.

Οποτε ο γιος σου να γινει αλκοολας με μπυρονια και μια χαρα.θα φυγουν τα σπυρια.μετα μια γυμναστικη για την μπυροκοιλια και ειναι ετοιμος :P

Περα απο την πλακα αυτο με την μαγια ισχυει.φιλος ετσι εκανε δερματακι και του εφυγαν σχεδον ολα τα σπυρακια

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε ο γιος σου να γινει αλκοολας με μπυρονια και μια χαρα.θα φυγουν τα σπυρια.μετα μια γυμναστικη για την μπυροκοιλια και ειναι ετοιμος :P

Περα απο την πλακα αυτο με την μαγια ισχυει.φιλος ετσι εκανε δερματακι και του εφυγαν σχεδον ολα τα σπυρακια

Τέλεια, θα τα πιούμε δηλαδή πάλι σήμερα.

Πέρα απτην πλάκα μάγκες, μπορεί να μην μιλαω στο θέμα αλλά καθημερινά έχω το νού μου και διαβάζω όλα τα μηνύματά σας και πολλές φορές, και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σήμερα κανόνισα ραντεβού για αύριο με έναν καλό από ότι μου είπε ένας πελάτης δερματολόγο και θα σας πώ νέα.

Και πάλι ευχαριστώ, να στε καλά.

• Like 2
Δημοσ.

Τέλεια, θα τα πιούμε δηλαδή πάλι σήμερα.

Πέρα απτην πλάκα μάγκες, μπορεί να μην μιλαω στο θέμα αλλά καθημερινά έχω το νού μου και διαβάζω όλα τα μηνύματά σας και πολλές φορές, και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σήμερα κανόνισα ραντεβού για αύριο με έναν καλό από ότι μου είπε ένας πελάτης δερματολόγο και θα σας πώ νέα.

Και πάλι ευχαριστώ, να στε καλά.

Α ξέχασα να σου πω όσο κάνεις την θεραπεία 0 αλκοόλ ούτε καν ένα ποτήρι μπύρα μου είχε πει.

Βέβαια εγώ έπινα κάνα ουισκακι αλλά 1 όμως δεν το παράκανα μην έχουμε και κάνα πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...