thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η διατροφη δεν εχει να κανει με την ακμη. Μπορεί να τη χειροτερέψει όμως http://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/acne/basics/causes/con-20020580 Studies indicate that certain dietary factors, including dairy products and carbohydrate-rich foods — such as bread, bagels and chips — may trigger acne. Chocolate has long been suspected of making acne worse. A recent study of 14 men with acne showed that eating chocolate was related to an increase in acne. Further study is needed to examine why this happens or whether acne patients need to follow specific dietary restrictions.
Mr_Proper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η διατροφη δεν εχει να κανει με την ακμη. Φυσικά και έχει να κάνει κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν Η σωστή διατροφή συνεπάγει υγιή οργανισμό και κατα συνέπεια υγιές δέρμα με ό,τι αυτό σημαίνει. Η κακή διατροφή χειροτερεύει την κατάσταση,... εδώ εγώ που εχω ξεπεράσει προ πολλού την εφηβεία και δεν έχω ακμή κτλ αν φάω 2,3 σουβλάκια και κάνα χαζόγλυκό (πχ mars κτλ) άνετα παίζει να βγάλω κάνα 2 σπυράκια μέσα στην βδομάδα. 1
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Η κακή διατροφή χειροτερεύει την κατάσταση,... εδώ εγώ που εχω ξεπεράσει προ πολλού την εφηβεία και δεν έχω ακμή κτλ αν φάω 2,3 σουβλάκια και κάνα χαζόγλυκό (πχ mars κτλ) άνετα παίζει να βγάλω κάνα 2 σπυράκια μέσα στην βδομάδα.Αν πράγματι βγαζεις, ειναι σοβαρο ψυχοσωματικο, καλο ειναι να το κοιτάξεις.
Mr_Proper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν πράγματι βγαζεις, ειναι σοβαρο ψυχοσωματικο, καλο ειναι να το κοιτάξεις. https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CE%BD+%CF%84%CE%BF+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BD&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=_yutVZ6nKIWqU_GZr-AI#q=diet+and+acne+relationship
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CE%BD+%CF%84%CE%BF+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BD&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=_yutVZ6nKIWqU_GZr-AI#q=diet+and+acne+relationship Δεν με καταλαβες, δεν λεω οτι δεν εχει σχεση η διατροφη με την ακμη, αλλα λεω οτι αν "με 2,3 σουβλακια κλπ βγαζεις ανετα 2 σπυρακια μεσα στην εβδομάδα" είναι σοβαρό ψυχοσωματικο.
Jethro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αμα ειναι εκτεταμενη τοτε μιλαμε για επιθετικες θεραπειες, τυπου acnogen -ισοτρετινοινη, παραγωγο βιταμινης Α. Καλυτερα να τον δει δερματολογος..στην ακμη δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα να κανεις. Επιθετικη θεραπεια το ακοντζεν, συνηθως με μονιμα αποτελεσμα μερικες φορες χρίζει και δευτερο κυκλο θεραπειας... Απεφυγε το ομως το καλοκαιρι, μιας και θελει αποφυγη απο τον ηλιο και παρενεργειες ξηροδερμία εκτεταμενη μεταξυ αλλων.
Big Boss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέχρι να το δει γιατρός μη τα σπάει γιατί χειροτερεύουν και μπορεί να αφήσουν και ουλές. Προσωπικά τα σπυριά(στο πρόσωπο) σταμάτησαν να βγαίνουν από όταν σταμάτησα να ξυρίζομαι.Αν βάλω οποιοδήποτε ξυράφι βγαίνουν αμέσως.
Centurion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 εφηβεια...εκρηξη τεστοστερονης.μια ειναι η λυση......ξερεις, τι πρεπει να κανει σαν αντρας που ειναι πλεον...και σε λιγο καιρο θα ειναι ολα παρελθον! Καλά, αυτό παίζει να είναι και η μεγαλύτερη ουρμπανιά όσον αφορά την ακμή. Όσο και να τον βρέξεις, αν δεν πας σε δερματολόγο άσπρη μέρα δεν βλέπεις. 2
dobro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλά, αυτό παίζει να είναι και η μεγαλύτερη ουρμπανιά όσον αφορά την ακμή. Όσο και να τον βρέξεις, αν δεν πας σε δερματολόγο άσπρη μέρα δεν βλέπεις. ok,τρολαρεις τωρα εε;
xpapias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν πλέον φάρμακα που είναι αποτελεσματικά για την ακμή. Απλά ο γιατρός θα κρίνει εάν χρειάζονται και θα πρέπει να τον παρακολουθεί για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες (πχ από το συκώτι). Νομίζω ότι το πολύ πλύσιμο μπορεί να επιφέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και να δημιουργήσει λιπαρότητα στο δέρμα. Αξίζει τον κόπο να ρωτήσεις το δερματολόγο. Για να πω την αλήθεια όσο και αν \είναι λάθος, δεν υπάρχει μεγαλύτερη "ανακούφιση" απο το να σπας σπυράκια.
Oneos33 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 1)Δερματολόγος.2)Με τίποτα σοκολάτα.3)ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.4)3-4 Φορές να πλένεται με σαπούνι (καλό όμως).5)Να μην αγγίζει πρόσωπο με βρώμικα χέρια.6)Να αλλάζεται συχνά μαξιλαροθήκες. 7)Και μιας που είναι και 16 πρέπει να ξεδώσει σε καμιά κοπέλα θα βοηθήσει σε θέμα τεστοστερόνης.Αυτά είναι απλά-πολύ χρήσιμα-σίγουρα πράγματα μετά για τα εξειδικευμένα σου τα λέει ο γιατρός (Να πας σε καλό).
blazexX23Xx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Φυσικά και έχει να κάνει κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν Η σωστή διατροφή συνεπάγει υγιή οργανισμό και κατα συνέπεια υγιές δέρμα με ό,τι αυτό σημαίνει. Η κακή διατροφή χειροτερεύει την κατάσταση,... εδώ εγώ που εχω ξεπεράσει προ πολλού την εφηβεία και δεν έχω ακμή κτλ αν φάω 2,3 σουβλάκια και κάνα χαζόγλυκό (πχ mars κτλ) άνετα παίζει να βγάλω κάνα 2 σπυράκια μέσα στην βδομάδα. Η κακη διατροφη μπορει να επηρεασει την ακμη αλλα η εφηβεια ειναι εφηβεια,τελος.
kathytherion Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καποια συμπληρωματικα πραγματα που μπορει να στα πει κ ο γιατρος ειναι: Καλος καθαρισμος ( χωρις πολυ αγρια προιοντα που ξηραινουν το δερμα) αλλαγη μαξιλαροθηκης και οχι τα χερια στο προσωπο αντιηλιακο( ωστε οι ουλες παο τα σπυρακια να μη γινουν σημαδια μονιμα μαντζουνια και γιατροσοφια που διαβασα πιο πανω ειναι αερας κοπανιστος, απλα να τρωει ισορροπημενα, απ ολες τις τροφες( ψωμι ζεας??? Τι αλλο θα δω...) Βοηθαει ομως η μαγια μπυρας
LiquidTroll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Είχα φίλο με προχωρημένη ακμή ..... Πήγαινε στον δερματολόγο και του τα έσπαγε , και τον καθάριζε....Του έδινε μια κρέμα να βάζει μετά. Για κανένα λόγο να μην τα σπάει μόνος του. Μπορεί να του μείνει σημάδι , και μετά το προσωπό του να είναι σαν του CoffeeCake απο το Bronx tale
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα