Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για gaming κουτι? Αναλογα την τσεπη σου φιλε μου, σε τετοιο συστημα θα επαιρνα πανω απο 70 ευρω κουτι παντως.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω αγοράσει τα εξής :

INTEL Core i7 4790K 4.00GHz (BX80646I74790K) ASUS MOTHERBOARD Z97-PRO GAMER, 1150, ATX (90MB0JW0-M0EAY0)

Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3-1600MHz (CMY16GX3M2A1600C9A)

Samsung SSD 850 Evo 2,5" 250GB SATA III (MPN: MZ-75E250B/EU)

Gigabyte GeForce GTX 970 4GB GDDR5 GV-N970G1 GAMING-4GD

CASE AEROCOOL Xpredator X3 White Edition

CORSAIR CS SERIES MODULAR CS650M - 650W 80 PLUS GOLD CERTIFIED PSU

Μου μένουν Ψύκτρα επεξεργαστή, Οθόνη, Πληκτρολόγιο και Ακουστικά...

Για ακουστικά σκέφτομαι τα Sades

Πληκτρολόγιο θέλω ένα μηχανικό αλλά βλέπω πως είναι πανάκριβα... 

Κάποια πρόταση για οθόνη σε τουλάχιστον 1080p με 1ms kai 144 Hz χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά σε τιμή;;

Ψύκτρα σκέφτομαι αυτή

Δημοσ.

Τσίμπησα την Asus! Πολύ ωραίο μόνιτορ!!! Ακουστικά, πληκτρολόγιο μείνανε! Τα μηχανικά πληκτρολόγια από ότι είδα είναι αρκετά ακριβά!!  

Δημοσ.

Θα μπορούσες να παίρνες πολύ καλύτερο κουτί (και οθόνη).

Αφου ρωτησα πολλες φορες και λίγοι ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν

Σίγουρα, η asus rog ήταν στα 400 ευρώ πάνω και ήδη το σύνολο μου βγήκε στο 2χιλιαρο... Για το κουτι ευελπιστώ πως θα τα χωράει όλα με ωραίο και ποιοτικό τρόπο... Οθόνη κάποια στιγμή αργότερα θα μπορέσω να πάρω καλύτερη, δν είναι δα ότι αγόρασα σκουπίδι απλα δν είναι 1440κ!

Ακόμα προσπαθώ να βρω headset και keyboard αλλα πάλι δν ξερω πόσα θα πρέπει να διαθέσω για αυτά και ποια θα ήταν ποιοτικά ανάλογα με τα υπόλοιπα που αγόρασα..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μόνο η Asus ROG..Αυτά κάνει το marketing..Έπρεπε να έκανες καλύτερη έρευνα.Και καλύτερο τροφοδοτικό μπορούσες.Δεν πήρες σκουπίδια αλλά δεν πήρες και τα καλύτερα που θα μπορούσες για μένα νομίζω (αν τα πήρες,λέμε τώρα).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει μόνο η Asus ROG..Αυτά κάνει το marketing..Έπρεπε να έκανες καλύτερη έρευνα.Και καλύτερο τροφοδοτικό μπορούσες.Δεν πήρες σκουπίδια αλλά δεν πήρες και τα καλύτερα που θα μπορούσες για μένα νομίζω (αν τα πήρες,λέμε τώρα).

Ότι έγραψα πως αγόρασα, όντως το αγόρασα... Δν κάνω έρευνα για αυτα που πρόκειται να αγοράσω του χρόνου τον χειμώνα... Ζήτησα προτάσεις και δεν πήρα πολλές... Τη συγκεκριμένη asus την αγόρασα αφενώς επειδή την πρότεινε άλλο μέλος και η τιμή της για τα χαρακτηριστικά της δε μου φάνηκε κακή κ αφετέρου για το 1 ms και 144 hz...το τροφοδοτικο το επέλεξα βάσει φουλ μοντουλαρ και gold πιστοποίησης του. Το κουτί με βάση την ομορφιά του και το μέγεθος... Δεν έχω και ιδιαίτερες γνωσεις περι hardware characteristics...

Δημοσ.

Τι τους πληρώνετε και δεν σας απαντάνε ε. :P Κανένα μέλος δεν είναι υποχρεωμένο να σπεύσει να βοηθήσει και μάλιστα τη στιγμή που θέλει ο TS.Όποιος ασχολείται με συμβουλές ή troubleshooting αφιερώνει μέρος του χρόνου και των όποιων γνώσεων του και μάλιστα δωρεάν.Ο πιθανός αγοραστής από την μεριά του αν δεν βρίσκει ανταπόκριση μπορεί να κοιτάξει παρόμοια θέματα ή να ρωτήσει αλλού.Εκτός αυτού εξυπακούεται πως πρέπει να κάνει δική του έρευνα γιατί το θέμα αφορά αυτόν.Φιλικά πάντα.

Αν δεν έχεις κάνει παραγγελίες μπορώ να σου κάνω 1-2 αντιπροτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Τι τους πληρώνετε και δεν σας απαντάνε ε. :P Κανένα μέλος δεν είναι υποχρεωμένο να σπεύσει να βοηθήσει και μάλιστα τη στιγμή που θέλει ο TS.Όποιος ασχολείται με συμβουλές ή troubleshooting αφιερώνει μέρος του χρόνου και των όποιων γνώσεων του και μάλιστα δωρεάν.Ο πιθανός αγοραστής από την μεριά του αν δεν βρίσκει ανταπόκριση μπορεί να κοιτάξει παρόμοια θέματα ή να ρωτήσει αλλού.Εκτός αυτού εξυπακούεται πως πρέπει να κάνει δική του έρευνα γιατί το θέμα αφορά αυτόν.Φιλικά πάντα.

Αν δεν έχεις κάνει παραγγελίες μπορώ να σου κάνω 1-2 αντιπροτάσεις.

Φυσικά και συμφωνώ με αυτά που λες, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αφιερώσει το χρόνο του για να μου ανοίξει εμένα και οποιουδήποτε άλλου τα μάτια!! Δυστυχώς τις παραγγελίες που ανέφερα παραπάνω τις έχω κάνει ήδη και έχουν ήδη αποσταλλεί (κουτί, οθόνη, τροφοδοτικό, ψύκτρα). Επεξεργαστής, μητρική, ραμ, σκληρός, κάρτα γραφικών θα μου αποσταλλούν την επόμενη τετάρτη με Πέμπτη, αλλά τα έχω πληρώσει ήδη.

Μόνο πληκτρολόγιο και ακουστικά μου έχουν μείνει αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις για ακουστικα και ποσα για πληκτρολογιο? 

Millennium ποιες αλλες προτασεις υπαρχουν για οθονη με 144Hz και 1ms?

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις για ακουστικα και ποσα για πληκτρολογιο? 

Millennium ποιες αλλες προτασεις υπαρχουν για οθονη με 144Hz και 1ms?

Υπάρχει η LG 24GM77 που είναι καλύτερη στα χρήματα.Και η XL2411Z που πρότεινες είναι σχετικά οκ αλλά παλιότερη.Θα ταίριαζε μάλλον σε καποιον με οικονομική στενότητα γιατί τη βγάζουν σε deals καμμιά φορά.Από κει και πέρα υπάρχουν και οι Freesync/G-sync που προσωπικά θα κοιτούσα προς κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...