VagosM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ναι, δες το λίγο... Δεν βλέπω να είναι κάποιο στραβωμένο .
ChimairaX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η μητρική δεν ακουμπάει με το κουτί έτσι; Έχεις βάλει τα βιδάκια που την "σηκώνουν" λίγο παραπάνω;
VagosM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η μητρική δεν ακουμπάει με το κουτί έτσι; Έχεις βάλει τα βιδάκια που την "σηκώνουν" λίγο παραπάνω; Φυσικά και τα έχω βάλει. υπάρχει περίπτωση να ειναι τροφοδοτικό;
ChimairaX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Βγάλε και τις 2 RAM από πάνω. Άνοιξέ τον και δες αν σφυρίζει. Αν όχι, βγάλε και την γραφικών, και ξαναδες αν σφυρίζει. Αν όχι: Φυσικά και τα έχω βάλει. υπάρχει περίπτωση να ειναι τροφοδοτικό; Ναι, αυτό θα σου έλεγα τώρα. Πας σε δοκιμή νέου τροφοδοτικού.
seventeen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παρομοια κατασταση ειχα παθει με το πρωτο μου laptop, τελικα το συμπερασμα ηταν καμενη μητρικη. στην δικια μου περιπτωση, ανοιγε, φωτιζοταν το keyboard αλλα μαυριλα στην οθονη οσο και να το αφηνα ανοιχτο
markoskerass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν μπουτάρει για τους 4-5 Δοκίμασε να τα βγαλεις ολα και να τα ξαναβαλεις απο την αρχη. Εβγαλες τιποτα οταν αλλαξες την παστα, η απλα εβγαλες την ψυχτρα και τιποτα αλλο; Εχω μια υποψια οτι μπορει οπως ακουμπησες στην μητρικη να βραχυκυκλωσες κατι.
hliastsek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα. Το ιδιο παθαίνω και εγω αλλα μερικες φορες! Δηλαδη ανοιγει το pc και κολλαει στην οθονη της gigabyte. Αμα το κλεισω και το ξανα ανοιξω ανοιγει κανονικα!! Υπαρχουν φορες που δεν το κανει καθολου, δηλαδη ανοιγει κανονικα.Εχω κανει αυτο με την μπαταρια αλλα δεν εχει διορωθσει κατι! Το τροφοδοτικο ειναι ενα coolermaster silent pro m2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα