Autocorrect Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά κι καλώς σας βρήκα, Εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ μου κι καθε λιγο κόβεται η σύνδεση. Ας εξηγήσω όμως απο την αρχη τι εχει γινει. Ειχα συνδεση με την wind για ιντερνετ αλλα επειδη δεν ειναι κι η καλυτερη εταιρία ειπα να βαλω ΟΤΕ μιας κι ειχα 0,6 MB/s κι με τον ΟΤΕ τωρα που ειναι κοντα στο σπιτι μου θα εχω περίπου 13-17 MB/s. Πήγα λοιπον κι εκανα συμβόλαιο με τον ΟΤΕ και εκεί μου έδωσαν τα εξαρτήματα (ρούτερ κτλ). Την επόμενη μέρα είπα να βάλω το ρούτερ του ΟΤΕ κι να βγάλω της Wind μιας κι ειχε κεραία κι θεώρησα πως θα έπιανα wifi καλύτερα μέσα στο σπίτι. Το βραδάκι λοιπον κατά τις 12 μου κόπηκε το ιντερνετ 5-10 φορες για λιγάκι οπότε δεν έδωσα σημασία. Από τότε κάθε μέρα γίνεται όλο κι πιο έντονο κι παθαίνω το ίδιο πρόβλημα όλο κι πιο συχνά με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να έχω ίντερνετ για μια με δυο ωρες το πολύ χωρίς αποσυνδέσεις. 1) Να σημειώσω πως δεν έχει ενεργοποιηθεί το ιντερνετ του ΟΤΕ ακόμα καθως κανουν ακομα τις διαδικασίες για την μεταφορά κτλ… 2) Το καλώδιο που φτάνει στο ρούτερ πρέπει να είναι αρκετά παλιό μιας κι εχει σκουριές πανω του κι το βρήκα μέσα σε ένα παλιο ντουλάπι γιατι ήθελα να το φτάσω από την κουζίνα στο δωματιο μου μιας κι ο υπολογιστης μου δεν πιάνει wifi. + του ότι μου το έφαγε το καλώδιο μια φορά ο σκύλος κι το ξανασύνδεσα εγω (απλα δηλαδή ξαναένωσα τα καλωδιάκια) Απλά δεν μου κανει εντύπωση το 2) μιας κι τοσο καιρό με το ρούτερ της wind είχα μια χαρα (που λέει ο λόγος) ιντερνετ EDIT: Εχω παρατηρήσει πως το λαμπάκι του ιντερνετ ειναι ανοιχτό όλη την μέρα κι αρχίζει να κλείνει όταν ανοίγω τον υπολογιστή Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, οσοι έχετε την όρεξη βοηθήστε
suffocater Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 EDIT: Εχω παρατηρήσει πως το λαμπάκι του ιντερνετ ειναι ανοιχτό όλη την μέρα κι αρχίζει να κλείνει όταν ανοίγω τον υπολογιστή Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, οσοι έχετε την όρεξη βοηθήστε Μηπως τυχαινει να εχεις πολυ απαιτητικο σε ενεργεια υπολογιστη που τραβαει απ την ιδια μπριζα?
Autocorrect Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εχω, άλλαξα όμως μπρίζα κι πάλι δεν βλέπω κάποια διαφορά…
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 το μεγάλο τηλεφωνικό καλώδιο έχει απώλειες. καλύτερ πάρε μακρύ utp καλώδιο παρά αυτό που έχεις κάνει. Επίσης,αν εχεις ενα ΖΤΕ του οτέ,είναι απο τα χειρότερα μόντεμ που κυκλοφορούν και ενδέχεται ΚΑΙ αυτό να φταίει για τις αποσυνδέσεις.
Autocorrect Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Τι πρόταση θα μου έκανες για ένα καλούτσικο φτηνό μόντεμ;
xrist1983 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 http://www.e-shop.gr/netis-dl4323d-300mbps-wireless-n-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.617379 http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8960n-300n-wireless-n-adsl2-router-over-pstn-p-PER.612412 http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n10-b1-wireless-n150-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.616231
Autocorrect Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παιδιά έβαλα το ρούτερ σε μια μπρίζα στην άλλη μερια του σπιτιού, προς το παρον δεν έχα κάποιο θέμα, ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο σας
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 α.βλεπω να εχει λυθει προσωρινα. β.αλλαξε τηλεφωνικο καλωδιο.οχι μεγαλα καλωδια τηλεφωνικα. γ.πεταξε το zte οπως ειπαν.υπαρχει sticky topic για αγορα εξοπλισμου.επιεικως απαραδεκτο ρουτερ με απειρα θεματα.καλυτερα βαλε πανω της wind για να δεις αν θα εχεις disconnects και με αυτο εκτος αν ειναι και αυτο zte οποτε οκ τα πιασες τα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα