Προς το περιεχόμενο

Project CARS 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν πολύ δρόμο ακόμα..Όταν θα φτάσουμε τα 40 TFLOPS GPU θα δούμε επιτέλους φωτορεαλισμό(Σύμφωνα με τον Tim [email protected]).

σε 4-5 γενιες απο τωρα δηλαδη σε καμια 10αρια χρονια,τουτεστιν οι περισσοτεροι απο εμας παπουδια

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα το pc2 με τη g29 Logitech κ μου έχει το γκάζι αριστερά εκεί που ειναι ο συμπλέκτης ξέρεις κανεις πως θα το φτιάξω

στο μενυ με τα controllers 

πήγαινε στο options, controls, edit assignments  και άλλαξε τα 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Παίζει κανένας με εξωτερική κάμερα?Μόνο σε εμένα φαίνεται χάλια.Έχει να προτείνει κανένας κάποια ρύθμιση??

Δημοσ.

Είχα καιρό να παίξω project cars...

Έπαιξα κάνα 2ωρο προχτές το 2...αλλα είχα θέμα στο χειρισμό να το πω...

Πχ με nissan gtr έφευγε το αμάξι μια δεξιά μια αριστερά το ίδιο και με άλλα "γήινα" αμαξια ...σε ευθεία μιλάμε τωρα...

με αμάξια κατηγορίας lmp1 δε το είχα αυτο... παίζω με g29.

Δεν είχα χρόνο ν κάτσω να το ψάξω...εικαι πολύ περιεργο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Παίζει κανένας με εξωτερική κάμερα?Μόνο σε εμένα φαίνεται χάλια.Έχει να προτείνει κανένας κάποια ρύθμιση??

οκ...το δοκιμασα..
Παιζω με εξωτερική επίσης.
Εχει πολλες ρυθμίσεις και χάνεσαι στην αρχή.
Εκει που έχω καταλήξει προς το παρόν ειναι,
Κάμερα στο 90 ή 91 distance.
...και μετα έχω ενεργοποιήσει και τα camera speed movement.
εκεί εχω βάλει απο 95 to minimum μεχρι το 100 max.
Και στo Μin/Max Speed Sensitivity, και στο Min/Max Speed Sensitive Speed.
Αυτα τα δυο μπορει και να τα αλλάξω να ειναι απο 90 μέχρι 95 ή 97.

Αυτο μου με χαλάει ειναι το timing στo Qualifying. Το έχουν lockάρι στα 15 λεπτά. Έλεος δηλαδη...
αν θέλω να κάνω 5 λεπτά αγώνα, θα πρέπει να περιμένω 15 λεπτα για το Qualifying για την θέση στην εκκίνηση.
Θα έπρεπε να έχουν custom ρυθμιση και εκει, για το πόσα λεπτα θέλεις να κάνεις για Qualifying, όπως έχουν κάνει και με τα λεπτά του κανονικού αγώνα. 
Τελικά πιο πολύ με χαλάει αυτό, παρά η ΑΙ που όλοι λέγανε οτι έχει προβλήματα.
Με την ΑΙ δεν είδα κανενα τρομερό προβλημα.
  • Like 1
Δημοσ.

λύση: κανε το χρόνο σου στο Qualifying και μετά διάλεξε από το μενού skip to end 

η AI με το patch που υποτίθεται ότι θα την διόρθωνε τελικά τζίφος τα ίδια κάνει η ΑΙ 

άθλιο cornering, ramming από πίσω , απίθανους χρόνους σε Qualifying κτλ 

Δημοσ.
Πάντως κατά τα άλλα μου αρέσει το παιχνιδι... με τον καιρό θα το στρώσουν σιγα -σιγά. (πρεπει να φτιάξουν κάποια πράγματα)

Έχει πολλές ρυθμίσεις και με ψάξιμο μπορεις να το φέρεις στα μέτρα σου.

Αν τα πάρουν έτσι όπως είναι τώρα τα αμάξια και τα βάλουν σε ένα open world setting, a la Crew, θα ήταν το τέλειο.

Την δυσκολία στα ΑΙ την έχω στα 50-55...και to aggression στα 55 με 60.

Αν την ανεβάσω κι'αλλο δεν υπάρχει περίπτωση να βγώ πρώτος σε καμία πίστα....αν ξεκινάω από το τέλος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Κάκιστη, by default είναι υπερβολικά κολημμενη στο αυτοκίνητο, αυτό φτιάχνεται εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα προβλήματα της, όπως η συμπεριφορά στο στρίψιμο και η κακή απόδοση της ταχύτητας δεν ξέρω πως και αν φτιάχνονται.

Γενικά προτιμάω την κάμερα της οροφής.

Δημοσ.

Στο project cars 2 με VR όλα high (όχι ultra) kai 1.2 supersampling η 1080ΤΙ βαράει 85% gpu usage και δεν μπορεί να διατηρήσει 90FPS. Στις δύσκολες συνθήκες με βροχές και πολλά αυτοκίνητα πέφτει 70-60fps. Έχουμε μέλλον ακόμα σε κάρτες. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο project cars 2 με VR όλα high (όχι ultra) kai 1.2 supersampling η 1080ΤΙ βαράει 85% gpu usage και δεν μπορεί να διατηρήσει 90FPS. Στις δύσκολες συνθήκες με βροχές και πολλά αυτοκίνητα πέφτει 70-60fps. Έχουμε μέλλον ακόμα σε κάρτες.

Κάτσε να έρθουν οι Volta να δεις τι θα γίνει. 16tflops λογικά θα βαράνε με ακόμα καλύτερο πυρήνα από Pascal.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αν την ωρα που βγαινεις απο τα πιτς ή ξεκινας εναν αγωνα πατησεις ctrl + K, με το wasd ρυθμιζεις διαφορα. Αν πατησεις αλλη μια φορα ctrl + K και κρατησεις πατημενο το αριστερο του ποντικιου, μπορεις με το ποντικι πλεον να ρθυμισεις την καμερα οπως ακριβως θες. Το κακο ειναι πως αυτες οι ρυθμισεις (ctrl + k ενεργοποιει το free cam) δεν αποθηκευονται και πρεπει να τις κανεις καθε φορα.

εγω πχ την εχω ετσι :

EEF661827CCA6E45954D670A40D3CC1DA2B0D704

της εδωσα λιγο υψος με το mouse και zoom out με το wasd

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...