Προς το περιεχόμενο

Project CARS 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι όντος το assetto corsa είναι κορυφαίο για hotlaping  αλλά για solo racing με αντιπάλους το pc προτιμώ άλλα games

ιδικά το ffb του ac είναι αξεπέραστο 

αλλά θα παίζουμε συνέχεια το ίδιο game ?

εμένα μια αλλαγή δεν με χάλασε καθόλου 

και το pc2 μου φενετε εφάμιλλο ,λίγο πίσω σε ffb,λίγο μπροστά σε γραφικά, αλλά διαπρέπει σε εναλλαγές  συνθηκών αγώνα 

• Like 1
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι όντος το assetto corsa είναι κορυφαίο για hotlaping  αλλά για solo racing με αντιπάλους το pc προτιμώ άλλα games

ιδικά το ffb του ac είναι αξεπέραστο 

αλλά θα παίζουμε συνέχεια το ίδιο game ?

εμένα μια αλλαγή δεν με χάλασε καθόλου 

και το pc2 μου φενετε εφάμιλλο ,λίγο πίσω σε ffb,λίγο μπροστά σε γραφικά, αλλά διαπρέπει σε εναλλαγές  συνθηκών αγώνα 

Σωστά, ξέχασα να αναφέρω το απίστευτο ffb του AC και τις πληροφορίες που σου περνάει,  είναι πράγματι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του απέναντι σε όλα τα άλλα του είδους.

Και ίσως να ασχολιόμουν περισσότερο με το PC2, αν με τραβούσαν τα αυτοκίνητά του περισσότερο, στο AC με όλα τα DLCs του βρίσκω περισσότερα αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν. Αλλά πράγματι, για όποιον θέλει κάτι πιο φρέσκο και σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακό, το PC2 είναι πολύ παραπάνω από καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα το «demo» του PC2 και το έβαλα με το oculus rift και την τιμονιερα. Αρκετά βαρύ θα το έλεγα από απαιτήσεις. Βέβαια δεν έκατσα να φάω να βρω τι μου τρώει την GPU. Επίσης κατάφερα να το τρέξω μέσω steamVR και όχι απευθειας μέσω Oculus SDK. Έχω 1080ΤΙ και 7700K.

Στην αρχή έβαλα το azure circuit στο Monaco με την formula που το έχω παίξει αρκετά και στο PC1. Δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα σε σχ3ση με το πρώτο. Βέβαια ίσως αν ξανά φορτώσω το 1 να καταλάβω την διαφορά.

Μετά έβαλα την default πίστα και αυτοκίνητο που έχει στην επιλογή για το γρήγορο παιχνίδι (setup, κάπως έτσι). Καλό ήταν αυτό. Έπαιξα με χειροκίνητες ταχύτητες σε κάποια πίστα στην Αμερική νομίζω. 3-4 φορές πήγα ευθεία στην πίστα και έχασα την στροφή. Έκανα όπισθεν και όλες τις φορές πήγα να ακουμπήσω το χέρι μου στο διπλανό κάθισμα όπως είχα γυρίσει και κοίταγμα πίσω. Εντελώς ψευδαίσθηση λέμε.

Επειδή δεν είμαι φανατικός με τα racing άλλον θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμη σε κανένα κλειδαδικο.

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασε με βροχή california highways ή όπως λέγετε

και πες μου αν αξίζει να το ρισκάρω να καεί το pc μου και να το δοκιμάσω με το rift :P

Δημοσ.

Παρόλο που όταν δοκίμασα το Αssetto Corsa μου άρεσε περισσότερο σαν οδηγική συμπεριφορά απο το Project Cars 1.... τελικά κόλλησα με το PC1, απλά και μόνο γιατι μου άρεσε περισσότερο η ΑΙ του.

(Η ειρωνεία, γιατι τώρα λένε οτι η ΑΙ έχει καποια προβλήματα στο 2)...ohh well...

Δημοσ.

Στο DriveClub, όντως, η βροχή δεν παίζεται.
Δεν το εχω παίξει το παιχνίδι για να ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλα την βροχή που είδα σε βίντεο ειναι φανταστική. 
Δεν έχω δει καλύτερη σε racing game.

Πάρα πολύ έμφαση στη βροχή αυτό το παιχνίδι. Η βροχή είναι όντως όμορφη αλλά δεν είναι ρεαλιστική. Στην πραγματικοτητα, οδηγώ συχνά με πολυ βροχή σε μεγάλες ταχύτητες και ο βροχή δεν πάει έτσι χαλαρά πέρα-δώθε πάνω στο παμπριζ αναλόγως που στρίβεις, ούτε οι σταγόνες είναι έτσι στρογγυλες και ομοιόμορφες οταν σκάνε πάνω στο παμπριζ με 100+kmh. Παρόλο που είναι όμορφο, δεν εχει καμιά σχέση με την πραγματικοτητα.

Στο PCars χωρίς να έχουν ρίξει τόση δουλειά στη βροχή το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστικό όταν οδηγείς από cockpit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...