Προς το περιεχόμενο

Project CARS 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γατάκι, πάρε κάτι screenshots που ανέβασα πριν κάτι χρονια με την McLaren GTR :D

21524567839_659b0fe78c_o.jpg

20676053425_7cac257f2e_o.jpg

21523456860_91135d3e2f_o.jpg

21699848872_974d853773_o.jpg

Το ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει racing game στο PC με γραφικά τύπου Driveclub είναι αμαρτία. Άκλαυτη πήγε αυτή η μηχανή γραφικών δυστυχώς.

αυτο απο ποιο game ειναι???? 

Δημοσ.

Ακόμα ρίχνει φάπες το Driveclub ;

Εσύ πες μου(καθαρό gameplay):

https://www.youtube.com/watch?v=ZB4HI5uL-d8

Και αυτό εγώ το ανέβασα πριν 2 χρονια. Τέλος το offtopic από εμενα αλλα δεν μπορούσα να μην γράψω τίποτα, έχω hardware στο PC και μονο κανένα Forza Horizon κάνει κάτι στον γραφικό τομέα, λίγο που έπαιξα το PCars 2 το βρήκα πολύ παρόμοιο με το πρώτο τουλάχιστον στον φωτισμό.

Δημοσ.

guyz το game παρ όλη την αδικία που έφαγε από τους devs(ΑΙ) σπέρνει παπάδες

ένα ακόμα ατόπημα των devs που βρήκα παίζοντας το carrier είναι στο αρχικό tier αγώνων στο ασιατικό στον τέταρτο αγώνα

και παίζοντας με formula roukie με βάζει να τρέξω σε χιονισμένη πίστα !!!

όπως είναι αναμενόμενο η φορμουλιτσα μου σε τέτοιες θερμοκρασίες δεν λειτουργεί καν (-15c)

ούτε με ice λάστιχα που μου έδωσαν την εντύπωση πως ήταν εντελώς broken

είναι καιρός οι devs να σοβαρευτούν και να  βγάλουν το δάχτυλο από τον κ@λο εεε να σταματήσουν τις διακοπές τους και να φτιάξουν τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού που μας σπάνε τα @@ εεε τα νεύρα :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ πες μου(καθαρό gameplay):

https://www.youtube.com/watch?v=ZB4HI5uL-d8

Και αυτό εγώ το ανέβασα πριν 2 χρονια. Τέλος το offtopic από εμενα αλλα δεν μπορούσα να μην γράψω τίποτα, έχω hardware στο PC και μονο κανένα Forza Horizon κάνει κάτι στον γραφικό τομέα, λίγο που έπαιξα το PCars 2 το βρήκα πολύ παρόμοιο με το πρώτο τουλάχιστον στον φωτισμό.

Τα textures στις πιστες ειναι ιδια με το 1,τα αυτοκινητα μου φαινονται λιγo καλυτερα...

Το μοντελο οδηγησης παντως ειναι πιο χαλαρο απο το assetto corsa λιγοτερο sketchy απο το 1 παιζει καλα με τιμονι,καλουτσικα με pad...ευχαριστο το παιχνιδι αλλα οχι κατι ιδιαιτερο

• Like 1
Δημοσ.

Τα textures στις πιστες εχουν αλλαξει, τα δεντρα ειναι τα καλυτερα που εχουν παρουσιαστει, η ασφαλτος ειναι σαφως καλυτερη. Τα καιρικα φαινομενα πολυ καλυτερα.

Ο φωτεισμος ειναι μακραν οτι πιο σωστο γεωμετρικα υπαρχει σε racing.

Ο ουρανος ειναι πολυ ανωτερος.

Το drive club ειναι μονο στις φωτογραφιες καλο, απο κοντα η αδυναμια της κονσολας κανει μπαμ....σαλατα ολκης!

Το image quality, texturing του Project Cars 2 στο PC απλα δεν το ακουμπαει κανενας...

Το Α.I πρεπει να φτιαξουν και μερικα bug δεξια αριστερα που εχω προσεξει...

• Like 1
Δημοσ.

Τα rain effects του Driveclub παραμένουν τα καλύτερα που έχω δει ποτέ. Δεν νομίζω να τα φτάσει εύκολα κάποιο παιχνίδι. Το snowstorm όμως από εξωτερική κάμερα μοιάζει περισσότερο με βροχή παρά με χιόνι (και ο κύκλος που δημιουργεί το snow spray είναι κάπως αστείος στην εξωτερική). Στην εσωτερική κάμερα είναι ωραίο το snowstorm. Πέρα όμως από τα rainy races, κάνει μπαμ η ηλικία του Driveclub. Έντονο pop-in, πολύ χαμηλό shadow lod και ο φωτισμός την μέρα δεν μου φαίνεται τόσο καλός όσο του pCars 2.

• Like 1
Δημοσ.
Στο DriveClub, όντως, η βροχή δεν παίζεται.

Δεν το εχω παίξει το παιχνίδι για να ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλα την βροχή που είδα σε βίντεο ειναι φανταστική. 

Δεν έχω δει καλύτερη σε racing game.

Δημοσ.

H ιστορία πάει για εμένα όπως πήγε και με το Project CARS.

-Έχω να παίξω racing για πάνω από τρίμηνο, περιμένοντας να βγει το PC2. Με το που βγαίνει, "κατεβάζω το demo" και φορτώνω το paypal, να είμαι έτοιμος για την αγορά αν αποδειχθεί καλό.

-Το ξεκινάω και μου πέφτει το σαγόνι από τον τεχνικό τομέα. Οι καλύτερες πίστες και τα καλύτερα textures που έχω δει σε racing, τέλος. Και αρχικά είχα στραβώσει από το πόσο άσχημα ήταν τα "αυτοκινητάκια" στο car selection.

-Με τον πρώτο αγώνα βλέπω συμπεριφορά παρόμοια με του πρώτου. Η αίσθηση των αυτοκινήτων είναι και εδώ κάπως "αέρινη', τα αυτοκίνητα τα νοιώθω σαν να πατάνε πάνω στε στρώμα αέρα, αν και λιγότερο σε σχέση με το PC. Στις στροφές νοιώθω πως η συμπεριφορά είναι κάπως scripted, δηλαδή ότι το αυτοκίνητο κρατάει καλά και μόλις ξεπεραστεί μία ορισμένη τιμή, το αυτοκίνητο υποστρέφει/υπερστρέφει κατευθείαν, χωρίς να προειδοποιεί. 

-Φορτώνω το Assetto Corsa για τις απαραίτητες συγκρίσεις και ξανακολλάω μαζί του μετά από καιρό.

Την πρώτη φορά δεν σκέφτηκα καν να κρατήσω το PC, uninstall αμέσως και με τα μούτρα στο Assetto Corsa. Αυτήν τη φορά όμως, τα γραφικά του PC2 είναι υπερβολικά καλύτερα από του AC. Από την άλλη, η συμπεριφορά των αυτοκινήτων στο AC μου αρέσει πολύ περισσότερο, έχει περισσότερα αυτοκίνητα που προτιμώ και έχει και το διαολεμένο RSR live timing, που είναι ένα παιχνίδι από μόνο του.

Για εμένα, πάλι δεν τα κατάφερε το PC2 σε σχέση με το AC, αλλά αυτήν τη φορά το πάλεψε αρκετά περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...