Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 No MSAA όμως..Σε γενικές γραμμές έχει μπόλικα FPS, απλά υπάρχει και σενάριο που πέφτεις στα 45-50@1080P.
ASFE Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τοσο μεγαλο αρχειο ε? Καταραμενη vdsl που δεν λες να ερθεις. 59 κατι το βρισκω στο steam
aliakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι χθες ήταν -17% σε μένα τουλάχιστον
toxotis70 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το δοκιμασα λιγο... Το ΑΙ παραμενει λιγο "προβληματικο", οχι τοσο οσο του 1, αλλα ακομα οι αντιπαλοι ειναι ολιγον "οτι να ναι". Σου ρχονται απο παντου, και αν τους ακουμπησεις λιγο, τρως ποινη για πλακα! Αυτο μου τη δινει περισσοτερο. Τα γραφικα ειναι πολυ καλα, αλλα βαρια...με i7, 16GB RAM, GTX 1060 μονο 1440p se medium μπορω να τρεξω 60p σταθερα. Για 4Κ ουτε συζητηση. Ο ηχος εντυπωσιακος, εκτος λιγο του ηχου απο τα λαστιχα στις στροφες..ειναι αρκετα high pitch , οχι πολυ ρεαλιστικα. Ο ηχος απο τιςμηχανες παντως ειναι πολυ εντυπωσιακες! Εχει βελτιωθει αρκετα το μοντελο physics και των ελαστικων, αλλα asseto corsa δεν ειναι ... δε σου δινει τοσο την αισθηση του "γλυστριματος" , ποτε χανεις την επαφη δηλ. και συχνα βγηκα εκτος χωρις να το καταλβω. Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος... αλλα περιμενα περισσοτερα. ΥΓ.. με τιμονιερα φυσικα . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από toxotis70 1
aliakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 δε σου δινει τοσο την αισθηση του "γλυστριματος" , ποτε χανεις την επαφη δηλ. και συχνα βγηκα εκτος χωρις να το καταλβω. αυτό το σημείο είναι το μόνο που διαφωνώ σε μένα η formula roukie που ξεκίνησα το carier φωνάζει όταν το παρακάνω για την ΑΙ τα γνωστά ... θέλει pacth για το online τα ίδια ... θέλει patch πάντως μέχρι να βαρεθω το carier θα το έχουν στρώσει σίγουρα δεν είναι game που θα ασχοληθείς 2-3 ώρες και τέλος θέλει το χρόνο του το game και εμένα αν και ψιλό beta αισθηση με έχει ικανοποιήσει και μόνο με το carier το game
toxotis70 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 σε σχεση με το assetto corsa τα εγραψα αυτα... Στο corsa τα λαστιχα στιγγλιζουν οταν πας να χασεις την προσφυση, στο pc 2 δεν τα νοιωθω και τοσο. Τεσπα... δεν ειναι κακο, το αντιθετο. Απλα το Tyre model του θελει ακομα δουλεια. Εγω επαιξα με κανονικη formula.
GIOVINCO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μικρο Review Ενα μικρο Assetto Corsa, με περισσοτερες πιστες και αυτοκινητα και πολυ πιο φιλικο στη χρηση του. Θετικα ***Απολαυση τα γραφικα του σε συνδιασμο με καιρικες συνθηκες ***Ελαφρυ ως game ***Τρελο βαθος στις ρυθμισεις των παντων ***Δεν ξερω αν εχει ξαναυπαρξει αυτο το feature σε racing game, βασικα υπηρχε και στο PC1 αλλα λιγοι το ηξεραν, εγω το εμαθα μια και καλη σημερα, μπορεις να ρυθμισεις ολες τις καμερες σε οποιο υψος, πλατος, βαθος, θελεις. Αρνητικα ***Εχω την εντυπωση οτι ... δεν θα γινει για μενα ποτε αυτο το game τοσο διασκεδαστικο στο online, οσο το gta v (παιζω μονο racing). Καθαρα προσωπικη και υποκειμενικη αποψη, ξερω οτι το ενα ειναι arcade και αυτο sim κλπ κλπ. ***Αμφιβαλω ακομα κατα ποσο μπορεις με gamepad να παιρνεις smooth lines και σε διαρκεια. Μου φαινεται πως το αναλογικο ειναι "λιγο" για να ανταπεξελθει με τα physics του game. 8.5/10 (ανετο 9αρακι αν αποδειχθει πως ειναι playable με gamepad)
aliakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 είναι απίστευτο που κάναν release το game με τέτοιο AI είναι χειρότερο από το pc1 μόνο αυτοί κατάλαβαν το το κατάφεραν απλά έλεος αμαυρώνει την καλή εικόνα του παιχνιδιού δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και το καλύτερο είναι ότι στις εκκινήσεις μπαίνει μπροστά σου στην αγωνιστική γραμμή και φρενάρει κατά τα άλλα η βροχή είναι τέλεια και αν βρέξει πολύ και κάνει ρυάκια έχει και υδρολίσθηση στο αυτοκίνητοέβαλαν και ένα fix για το multi αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα 8.5/10 (ανετο 9αρακι αν αποδειχθει πως ειναι playable με gamepad) καλά και συ τέτοιο game με pad πας να το παίξεις ? η F1 2017 παίζει καλά με pad
hitman69 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Tα ΘΕΤΙΚΑ του PROJECT CARS 2 ειναι παρα πολλα. To ΑΡΝΗΤΙΚΟ ειναι η Α.I του παιχνιδιου! Την κατεστρεψαν.... Στο τομεα των γραφικων, απλα τα καταστρεφει ολα! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από hitman69
InfinitySurfer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλοί λένε οτι η ΑΙ ειναι ψιλοχάλια, και το ξέρουν και οι ίδιοι, και ειπαν οτι θα υπάρξει patch γι'αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να μην βιαστούν να το βγάλουν προτου φτάσουν την ΑΙ σε ικανοποιητικό επιπεδο...αλλα οκ. Στο PC-1 πάντως η ΑΙ μια χαρά ήταν...μπορει όχι τέλεια, αλλα ικανοποητική. Εδω αν και δεν έχω παιξει ακόμα, είμαι περίεργος να δω πως στο καλο την αλλαξαν και την χαλάσανε. Κατα τα άλλα, γενικά ακουω καλά λογια (εκτος απο κάτι θέματα με τους διαφορους ήχους, και το damage κάποιες φορές) ...και αυτό ειναι καλό. Πιστευω με μερικά patchακια να έρθει εκει που πρέπει να ειναι.
hitman69 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλοί λένε οτι η ΑΙ ειναι ψιλοχάλια, και το ξέρουν και οι ίδιοι, και ειπαν οτι θα υπάρξει patch γι'αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να μην βιαστούν να το βγάλουν προτου φτάσουν την ΑΙ σε ικανοποιητικό επιπεδο...αλλα οκ. Στο PC-1 πάντως η ΑΙ μια χαρά ήταν...μπορει όχι τέλεια, αλλα ικανοποητική. Εδω αν και δεν έχω παιξει ακόμα, είμαι περίεργος να δω πως στο καλο την αλλαξαν και την χαλάσανε. Κατα τα άλλα, γενικά ακουω καλά λογια (εκτος απο κάτι θέματα με τους διαφορους ήχους, και το damage κάποιες φορές) ...και αυτό ειναι καλό. Πιστευω με μερικά patchακια να έρθει εκει που πρέπει να ειναι. Το παιχνιδι σκοτωνει....ειναι 10 φορες πανω απο το Project Cars 1 συνολικα... P1 GTR
Spartan117 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Γατάκι, πάρε κάτι screenshots που ανέβασα πριν κάτι χρονια με την McLaren GTR Το ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει racing game στο PC με γραφικά τύπου Driveclub είναι αμαρτία. Άκλαυτη πήγε αυτή η μηχανή γραφικών δυστυχώς. 3
hitman69 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπον βρηκα λυση για να ξεκινας ομαλα ενα αγωνα και να αποφευγεις καπως το κακο A.I στην αρχη, μονο με ROLLING START! 1
GIOVINCO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικα δεν θελω AI ουτε ως bot σε online αγωνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα