Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα noctua nh-d14

nick0lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.

Πείτε μου την γνώμη σας για την παραπάνω ψύκτρα στο εξής ερώτημα μου.

Θα μπορούσε να αντέξει μια παραμόρφωση και να γίνει όπως η prolimatech genesis black;

Ειναι μπόγος ρε παιδιά και θέλω να την απλώσω λίγο.

post-225905-0-62148200-1437395404_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός ότι υπάρχει κίνδυνος να της κάνεις ζημιά, σίγουρα δεν θα έχεις τις επιδόσεις στην ψύξη που έχει κανονικά η D14 αλλάζοντας την ροή των ανεμιστήρων.

• Moderators

Κερδος δεν θα εχεις , αντιθετα παιζει να κανεισ ζημια σπαζοντας τα heatpippes , ασε οτι μετα θα εχεις θεμα με μνημες αν δεν το υπολογισεις καλα , απο την αλλη τη υπολογιζεις να κερδισεις "¨ξαπλωνοντας μονο την μια μερια ?

Οτι υλικο και να ειναι ειτε χαλκος ειτε αλουμινιο , αν δεν το ζεστανεις για να το κουρμαρεις θα κανει τσακισει οποτε η διαφορα στην απαγωγη θερμοτητας θα ειναι τεραστια (και χαλκος να ειναι που λες οτι ειναι μαλακος δεν ειναι ολοι οι χαλκοσωληνες ιδιοι , εγω στη θεση σου δεν θα το δοκιμαζα καλυτερα πουλα την και βρες μια καλη low profile ψυκτρα

• Like 1

Αυτή η ψύκτρα βγήκε από το εργοστάσιο μπόγος για κάποιον λόγο και αυτός ο λόγος είναι να προσφέρει καλές θερμοκρασίες. Είναι κρίμα να πετάξεις 80 ευρώ στα σκουπίδια χαλάζοντάς την ή μετατρέποντάς την όπως θες και έπειτα να αποδίδει χειρότερα. Ας την όπως είναι να την χαρείς και να κάνεις και το oc σου να γουστάρεις, αυτή η ψύκτρα είναι ότι πρέπει για τον 8350.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...