nick0lis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά. Πείτε μου την γνώμη σας για την παραπάνω ψύκτρα στο εξής ερώτημα μου. Θα μπορούσε να αντέξει μια παραμόρφωση και να γίνει όπως η prolimatech genesis black; Ειναι μπόγος ρε παιδιά και θέλω να την απλώσω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εκτός ότι υπάρχει κίνδυνος να της κάνεις ζημιά, σίγουρα δεν θα έχεις τις επιδόσεις στην ψύξη που έχει κανονικά η D14 αλλάζοντας την ροή των ανεμιστήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 αν είναι χάλκινα τα σωληνάκια είναι μαλακά οπότε γυρνάνε, όσο για τη ροή, πόσο να αλλάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Κερδος δεν θα εχεις , αντιθετα παιζει να κανεισ ζημια σπαζοντας τα heatpippes , ασε οτι μετα θα εχεις θεμα με μνημες αν δεν το υπολογισεις καλα , απο την αλλη τη υπολογιζεις να κερδισεις "¨ξαπλωνοντας μονο την μια μερια ? Οτι υλικο και να ειναι ειτε χαλκος ειτε αλουμινιο , αν δεν το ζεστανεις για να το κουρμαρεις θα κανει τσακισει οποτε η διαφορα στην απαγωγη θερμοτητας θα ειναι τεραστια (και χαλκος να ειναι που λες οτι ειναι μαλακος δεν ειναι ολοι οι χαλκοσωληνες ιδιοι , εγω στη θεση σου δεν θα το δοκιμαζα καλυτερα πουλα την και βρες μια καλη low profile ψυκτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχετε δίκιο, θα την αφήσω όπως είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αυτή η ψύκτρα βγήκε από το εργοστάσιο μπόγος για κάποιον λόγο και αυτός ο λόγος είναι να προσφέρει καλές θερμοκρασίες. Είναι κρίμα να πετάξεις 80 ευρώ στα σκουπίδια χαλάζοντάς την ή μετατρέποντάς την όπως θες και έπειτα να αποδίδει χειρότερα. Ας την όπως είναι να την χαρείς και να κάνεις και το oc σου να γουστάρεις, αυτή η ψύκτρα είναι ότι πρέπει για τον 8350. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα