McLarenThomas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, εχω wind vdsl και εχθες το απογευμα κοπηκε η συνδεση στο διαδυκτιο καποια στιγμη οπως και το τηλεφωνο, αλλα επειδη εφευγα δεν εδωσα σημασια. Οταν επεστρεψα το βραδακι το τηλεφωνο ειχε επανελθει οπως και η συνδεση στο net, μονο που η ταχυτητα με το ζορι εφτανε τα 2 mbps. Ειπα να περιμενω μεχρι το πρωι μηπως κ επανελθει και πραγματι γυρω στις 01:30 π.μ η ταχυτητα επανηλθε στα 45 mbps. To πρωι παλι ολα ηταν κανονικα μεχρι πριν απο λιγο που παλι επεσε στα 2. Να σημειωθει πως το upload καθ'ολη τη διαρκεια ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα δηλ γυρω στα 9mbps. Πριν τους παρω τηλεφωνο θα ηθελα να μαθω αν αντιμετωπιζει καποιος αλλος με wind παρομοιο προβλημα στην Πατρα οπου μενω ή καπου αλλου. Ευχαριστω.
Siseoth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Κι εγώ εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην Πατρα μόνο που έχω ADSL. Ελπίζω να είναι κατι που θα διορθωθεί σύντομα γιατί η κατάσταση με αυτήν την εταιρία έχει παραγίνει.
McLarenThomas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τελικα τους πηρα τηλεφωνο, 3 συγκεκριμενα και θα ακολουθησουν και αλλα. Μου ειπαν οτι χθες ειχε προβλημα η Πατρα αλλα σημερα οχι και με εβαλαν να κανω κατι ρυθμισεις στο ρουτερ που φυσικα δεν διορθωσαν τιποτα. Καλο θα ηταν να τους παρεις και εσυ τηλεφωνο και οποιος εχει το ιδιο προβλημα μπας και κοιταξουν να το φτιαξουν.
Siseoth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τους πήρα κι εγώ τηλέφωνο είπαν οτι υπάρχει όντως πρόβλημα και σε μένα και απ'οτι κατάλαβα δουλεύουν πάνω σε αυτό. Ας ελπίσουμε.
McLarenThomas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εμενα στην αρχη μου λεγανε οτι δεν βλεπουν προβλημα κ οτι το router δειχνει οτι συγχρονιζει στα 50 κ μπορει να εχει κολησει. Μετα απο 4 τηλεφωνα και 4 διαφορετικους που μιλησα μου ειπαν οτι οντως η ταχυτητα ειναι μικρη για vdsl (και οχι μονο για vdsl) και δηλωσαν βλαβη να το κοιταξουν οι "τεχνικοι". Θα δω ποσο θα τραβηξει η ιστορια και μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω προβλημα, αν η εξυπηρετηση ειναι οπως την τελευταια φορα θα φυγω.
McLarenThomas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Με πηρανε τηλεφωνο πριν λιγο, ειχε βλαβη το κεντρο της Κωνσταντινουπολεως, ειπαν οτι το εφτιαξαν. Οντως ειμαι σε κανονικα νουμερα παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα