Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ναι αν εχεις τρυπα τρυπα 12 εκατοστα λογικα ειναι για 14αρι ανεμηστηρα , παντως το 99% απο τα κουτια στης θεσεις απο τους 14αριδες εχουν και τρυπες να βαλεις 12αριδες αλλιως μπορεις να τον πιασεις αν εχει μικρες τρυπες η σιτα και χωρις να εχει της ακριβεις θεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν τιθετε θέμα κλιματιζόμενου χώρου ο σέρβερ είναι απλός και εξημπειρετει δικτιο υπολογιστών με μικρές απαιτήσεις εργασίας του σερβερ. Ανεμηστήρας να δίνει αέρα στους σκληρούς θα μπεί αλλα γιατί λές οτι δέν έχει νόημα αυτο που έκανα? Κατ'αρχην το θέμα της ψύξης εσυ το έθεσες όχι εγω,εμείς σου κανουμε προτάσεις για καλυτερη ψύξη.. αν θελεις μας ακούς αν δεν θελεις πάλι το αφήνεις οπως είναι.. Αν δεν ζεσταίνεται το μηχάνημα τοτε γιατι μιλάμε ? Μια χαρά ψυχονται και τώρα ο αέρας περνάει απο τους σκληρους στην μία πλευρα του κουτιου και βγαίνει απο την άλη απο τους 3 ανημηστήρες που βγάζουν.μια χαρά νόημα έχει..αν ρουφάς απο το καλαμάκι περάνει αέρας σε όλι το καλαμάκι,βα κάποιος σπρόχνει αέρα απο την άλη μερία θα περνάει περισότερος και ποιο άνετα αλλα και στης 2 περιπτώσεις θα περνάει αέρας είναι αποδοτικό και έχει νόημα..άλλα όχι ολοκληρομένο. Τώρα ρουφαει απο τρύπιο καλαμάκι,θα ειχε κάποιο νόημα αν ηταν στεγανό στην επαφή του με το ψυγείο.. αλλα ετσι και αλλιώς είναι η χειρότερη λογική η τοποθέτηση αυτη, Αν παλι όπως ξεκινάς "μια χαρα ψύχονται" τοτε για τι εγινε το τοπικ για τις διαστάσεις απο τα φουρφουρια ? και ποιοι είναι οι 3 που βγαζουν δεν κατάλαβα ? Εντομεταξύ στο εσηοπ που πήγα πίσο τον ανεμιστήρα που κάναν λάθος επέμενε οτι είναι 12άρης..εγώ επέμενα πος δέν είναι και του έλεγα βγάλε χάρακα να το μετρήσεις και δέ είχε..το κουτί έγραφε επάνω διαστάσεις 120mm αλλα δέν ήταν!είμαι 100% σίγουρος οτι δέν ήταν 12 άρης,,εκτός άν μετρούσαν το 12cm διαγώνια στης τρύπες..ενας noname που πήρα 10ρης ηταν 10 cm οι αποστασεις των βίδων και μπήκε μιά χαρα στη θέση του. Any Way εσύ είσαι το "αφεντικό" μας ζήτησες μια άποψη και στην είπαμε εσύ αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ευχαριστώ για της απαντήσεις. Ναι πρέπει να μπει και απο πίσο ανεμηστήρας αλλα εγω λέω οτι 2 χρόνια δουλευε με 1 ανεμηστήρα ανάποδα..οποτε τώρα που τον γύρισα ειναι καλύτερα απο πριν έβαλα και ακόμα 1 εχτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα